Martyna Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Gratulacje dla wszytskich!!!! Czy moglabym prosic o stawke flat coated retrieverow?? Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Zeliika napisał(a):Elitesse napisał(a): niestety ja nie wypatrzylam ulotek :( dostalam tylko o Alpencup, Kecksmet i klubowej sznaucerow w austrii Byc moze jeszcze nie maja pelnej informacji, w koncu ostatnio zmieniali termin i miejsce wystawy, wiec pewnie musza na nowo potwierdzac sedziow, ale dzieki za czujnosc. BTW, gdzie i kiedy jest Alpen Cup, czy to wystawa CACIBowa? Zeliika - wszystkie wystawy w Austrii sa rangi CACIB. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A czy ja mogę przypomnieć się o stawkę basenji (V grupa) z Szombathely (z Oberwartu już mam)? Baaardzo proszę. Pzdr. Quote
Bogarka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 BASENJI PIES KL. CHAMPIONÓW ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRICA SUKI KL.SZCZENIAT BÁRI NAPSUGÁR AFRICA BESSY KL. CHAMPIONÓW AFRICAN RAINBOW'S ABAYOMI-AZANA (BOB) Quote
Diana14 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Kasiu śliczne dzieki za stawki!!! Znowusz dałam ciała... :roll: vegulka w młodziezy w Oberwart byłaby sama a w Szombathely z jedną konkurentką... :roll: Quote
Karka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Gratulacje Wszystkim :D I bardzo ładnie proszę o lwie pieski -Lowchen .Było mało na 100% :wink: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='Bogarka']BASENJI PIES KL. CHAMPIONÓW ESCAPADE'S BRAVO OUT OF AFRICA SUKI KL.SZCZENIAT BÁRI NAPSUGÁR AFRICA BESSY KL. CHAMPIONÓW AFRICAN RAINBOW'S ABAYOMI-AZANA (BOB) Bogarka - ślicznie dziękuję. Na Ciebie zawsze można liczyć :P Pzdr. Quote
PSYLLA Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A ja jeszcze nieśmiało upominam sięo stawkę posokowców bawarskich z obu wystaw :) Quote
Draczyn Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ja rownież nieśmiało się przypominam o wyniki buldożków francuskich i gratuluję wszystkim zwycięzcom po raz kolejny Quote
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Draczyn napisał(a):ja rownież nieśmiało się przypominam o wyniki buldożków francuskich i gratuluję wszystkim zwycięzcom po raz kolejny yhm stawke buldozkow juz podawalama - chyba dwie strony wczesniej - sa pod i nad zdjeciem sznaucera z kaukazem Quote
Draczyn Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Bardo dzi ekuję stawkę widziałam, ale nadal pytam, czy ktoś nie zna wyników w buldożkach Quote
Atik Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gratulujemy wszystkim i prosimy o boksery z obu wystaw, zólte i pręgowane. Quote
Bogarka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Mam tylko z niedzieli katalog czyli grupy 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 10. Quote
Bogarka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 FLAT – COATED RETRIEVER PSY KL. MLODZIERZY ABSOLUTELY PERFECT OASIS OF PEACE KL. CHAMPIONÓW DARK NOBLE’S BRIGHTMOON SUKI KL. OTWARTA BELINDA FRANCIS VON HELPING HOUNDS KL. CHAMPIONÓW RONA Quote
Asiaczek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 To były 2 wystawy o randze CACIB, organizowane w 2 dni, przez 2 różne organizacje (węgierską i austriacką) w 2 różnych krajach/miastach: Oberwart-Austria i Szombathely-Węgry. A więc istnienie 2 katalogów jest w pełni uzasadnione. pzdr. Quote
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 a jak ktos dostal CACIBa w dwa dni to dostawal dyplom i tytul zwyciezca austro-wegier tylko szkoda ze dyplom to byla zwykla kartka drukowana na miejscu :( ale dobre i to bo na wegrzech nie bylo ani dyplomow ani teczek na karte ocen :( wciskali na ringu po prostu kartke i wstazeczke... za to w austri wszystko ladnie :) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Co kraj, to obyczaj. A kto dostał taki tytuł? Przyzna się ktoś? Pzdr. Quote
PSYLLA Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Bogarka napisał(a):Mam tylko z niedzieli katalog czyli grupy 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 10. Bogarka, a możesz mi sprawdzić czy były jakieś posokowce bawarskie (w końcu to gr VI) Quote
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Asiaczek napisał(a):Co kraj, to obyczaj. A kto dostał taki tytuł? Przyzna się ktoś? Pzdr. na pewno czarny terier rosyjski z hodowli Van Dog :) i chyba pirenejsi pies gorski Quote
Bogarka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 PSYLLA napisał(a):Bogarka, a możesz mi sprawdzić czy były jakieś posokowce bawarskie (w końcu to gr VI) Bawarskich nie bylo tylko hanowerskie. Quote
PSYLLA Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Bogarka napisał(a):Bawarskich nie bylo tylko hanowerskie. Bogarka, dziękuje bardzo :) Quote
dorotal Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Czy moglby ktos zobaczyc czy byly king charles spaniel (IX grupa) na Wegrzech w Szombathely? :D Quote
Asiaczek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Elitesse napisał(a):Asiaczek napisał(a):Co kraj, to obyczaj. A kto dostał taki tytuł? Przyzna się ktoś? Pzdr. na pewno czarny terier rosyjski z hodowli Van Dog :) i chyba pirenejsi pies gorski No to należą im się gratulacje!!! Pzdr. Quote
Bogarka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 dorotal napisał(a):Czy moglby ktos zobaczyc czy byly king charles spaniel (IX grupa) na Wegrzech w Szombathely? :D To dziewiata grupa? Quote
Recommended Posts