Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostalam dzis potwierdzenie z Wegier :) szkoda tylko ze numerow nie podali bo bym sie mogla nieco zorientowac w stawce choc mysle ze bedzie podobna jak w Austri...nie bardzo sie moge polapac w tym ich madziarskim jezyku :)

Posted

pewno dostaniesz za pare dni tak jak poprzednio :)ciekawa jestem tylko gdzie ta wystawa sie odbywa bo z ich pieknego jezyka nie umiem nic odczytac na potwierdzeniu :) a jade z tatusiem ktory bardzo nie lubi jak sie nie wie gdzie sie jedzie :) a moze my sie zgadamy gdzies w jakims miescie i bedziemy jechac na dwa samochody ?? zawsze to rrazniej !

Posted

No pewnie Elitesse!
Hehe ja też jade z tata ;)))
Mialas mi napisac w jakim bedziedziecie hotelu/pensjonacie w tej miejscowosci Buk :)
my bedziemy w jakims co wlascicielem jest Kertesz Rudolf i jeszcze ktos tam.

Posted

Mam prosbe do osob, ktore beda w Szombathely - rozejrzyjcie sie prosze za jakimis ulotkami wystawy 2x CACIB w Budapeszcie 22-23/10, chodzi mi glownie o sedziow dla grupy VI (rhodesian ridgeback).

Posted

Przyszło nam dzisiaj potwierdzenie z Węgier :)

Elitesse a ja mam jeszcze pytanie co do potwierdzenia z Austrii??
Te 2 rogi co jeden jest na katalog a drugi-chyba to jest czy została wniesiona oplata czy nie?