Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak poza tym to idzie dalej do przodu,nawet prosi na dwóch łapkach!!! :multi::crazyeye::-o oczywiście chodzi cały czas jej o tego nieszczęsnego Frolika!! na klatce zdejmuję jej szelki a ona wbiega po schodach zatrzymując się i sprawdza czy idę z Sabcią:multi:

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko cudownie się układa.Adelcia jest kochana,rozpieszczona do szpiku kości..:loveu: codziennie rano wykonuje taniec szczęściarza!! skacze,szczeka z radości!!:lol: jest niemożliwie fantastycznym psem. Z naszą Sabinką dogadują się dobrze,Adelcia co prawda wyżera jedzenie Sabci z miski ,podkrada jej wszystko:mad: -łakomczuch jeden.

Posted

[quote name='mania1979']wszystko cudownie się układa.Adelcia jest kochana,rozpieszczona do szpiku kości..:loveu: codziennie rano wykonuje taniec szczęściarza!! skacze,szczeka z radości!!:lol: jest niemożliwie fantastycznym psem. Z naszą Sabinką dogadują się dobrze,Adelcia co prawda wyżera jedzenie Sabci z miski ,podkrada jej wszystko:mad: -łakomczuch jeden.

Bo ona jest szczęściarą:multi:

Bardzo fajnie, ze sunia robi postępy. powodzenia Wam życzę i serdecznie pozdrawiam :)

Posted

Madzia przecież wiesz ,ze byłyście sobie pisane .Tak miało być ,to cudowne znac takich ludzi i mieć swiadomość jak Darunia vel Adelcia żyje sobie u was w domku .Całuski dla męża Artura ,taki chłop to ginący gatunek ;)

• 1 year later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

a przecież to wydawało się niemożliwe ! znalazłam przez przypadek zdjęcia suni sprzed ponad dwóch lat,na pewno wtedy nie wierzyłam ,że stanie się cud dzięki Madzi

Posted

o rany poryczałam się jak zobaczyłam synka Adelci, takie odczucie jakbym wnusia zobaczyła :evil_lol: oprócz odcienia sierści nie odziedziczył urody po mamusi :loveu:
a co z drugim maluszkiem? wiadomo coś??

Posted

mania1979 napisał(a):
o rany poryczałam się jak zobaczyłam synka Adelci, takie odczucie jakbym wnusia zobaczyła :evil_lol: oprócz odcienia sierści nie odziedziczył urody po mamusi :loveu:
a co z drugim maluszkiem? wiadomo coś??

Niestety - na temat drugiego syna Adelci - Melona nie wiem nic. Właściciele chcieli go w pewnym momencie oddac ze wzgledu na wyjazd zagranicznmy (taki podali powód), ale potem juz sie nie odezwali.
Natomiast córcia Adelci - Melba ma się swietnie - jest rozpieszczana i kochana.

Posted

Moze warto zadzwonić i zapytać ? Moze gnije gdzieś na łańcuchu na wsi lub nawet nie chcę myślec gdzie ....Skoro chcieli to pewnie to zrobili ...Masz do nich numer ?

Posted

funia napisał(a):
Moze warto zadzwonić i zapytać ? Moze gnije gdzieś na łańcuchu na wsi lub nawet nie chcę myślec gdzie ....Skoro chcieli to pewnie to zrobili ...Masz do nich numer ?

Nie mam; to nie ja rozmawiałam wtedy z przyszłym domem, nie pamietam tez, kto ich sprawdzał.
Ja sprawdzałam dom dla Kawona i Melby - były z moich ogłoszeń.