Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś Lilka została wysterylizowana, zabieg był o 18 więc cały dzień chodziła bardzo głodna, wręcz umierała z głodu:evil_lol:, zabieg przeszła dobrze, bardzo bylismy zdziwieni ale nie miała guzków:crazyeye: prawdopodobnie to były przerośnięte gruczoły mleczne, jeszcze przed zabiegiem wet zauważył że ma mleko:-o
w ciązy nie była, może miała jeszcze niedawno małe albo ciąża urojona, nie mam pojęcia:shake:
Waży 2,800 wiec już dosyć dużo przytyła, równy miesiąc temu 10 sierpnia miała 2,240 już będzie dostawać mniej jeść żeby utrzymać tą wage bo tak wygląda ok.nie za chuda nie za gruba.
Bardzo wyładniała(prawie tydzień jej nie widziałam), ma gęstrzą sierść i prawie całkiem czarną, brąz został tylko na ogonie.

Posted

Będą fotki. Lili czuje się znakomicie tak jakby wcale nie było tej sterylki, apetyt dopisuje, chodzi po całym domu jak królowa, ma różową obróżkę z adresówką wrazie jakby dała dyla. Mnie ma w nosie jak ide na odwiedziny -musze się dopominać o jej uwagę bo inaczej wcale mnie nie zauważa!

• 2 months later...
Posted

Lili ostatnio sprawia kłopoty domkowi, wsedzie sie załatwia-do kwiatów, na szafach i w szafach,
mimi iż nie ma zębów nie sprawia jej to problemu w wyjadaniu wszystkiego i zrobi wszystko żeby porwać kotleta czy chociaż suchy chleb.
Cale dnie chodzi miałczy że jest głodna, nie wiem co mam im poradzic, najbardziej są załamani tym załatwianiem gdzie popadnie...
moze ktos tu wie jak Lili przetłumaczyć że sie załatwia do kuwety...