Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Niestety nikt nie pyta, bo jak tylko jest jakis telefon to Marta od razu daje info. Nawet dzis z nia rozmawialam ale nadal cisza. :-( Szkoda ze nie mozna im domu szukac za nasza granica, :shake: bo napewno by juz grzala doopke w domu.

• 1 month later...
Posted

Tak z cichca napisze ze Hercia od soboty w nowym DS, jest to skromna rodzina z czworka dzieci, ale zadne z dzieci nie jest rozwydrzonym bachorem. To czworka dziewczynek a Hercia piata. Trzymalam ich od 22 grudnia. Chcialam byc pewna, no i przed sylwestrem na strzelania nie chcialam ryzykowac. Dzis bylam na wizycie poadopcyjnej Hercia podobno do dzieci do lozka sie nie wpycha ale za to kocyk na ziemi olala i wlazla pomiedzy pania i pana. :evil_lol: Rodzinka jest Hercia zachwycona, podobno nasza dziewczynka jest grzeczna, oby sie tylko nie zbiesila. :mad: Fotki u Andzi.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
i szybko nie bedzie, moj komp poszedl do sformatowania, jak mi syn pomoze zgrac fotki na jego komp, to beda jutro.

na fotaski poczekamy , najważniejsze , żeby to był już TEN domek dla Herci :)

Posted

Jak do tej pory cisza, czyli smiemy przypuszczac ze jest ok. jestem umowiona na zakup karmy dla Hery na koszt oczywiscie wlascicieli, jak pojade dowiezc karme to beda nowe wiesci. Staralm sie uczulic wlascicieli na zywienie Hery, zeby nie wznowila nam sie nuzyca. Dlatego jestesmy umowieni ze ja bede kupowac karme tym bardziej ze mamy znizki w hurtowniach, a Hera nie bedzie jesc czapi.:shake:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jak do tej pory cisza, czyli smiemy przypuszczac ze jest ok. jestem umowiona na zakup karmy dla Hery na koszt oczywiscie wlascicieli, jak pojade dowiezc karme to beda nowe wiesci. Staralm sie uczulic wlascicieli na zywienie Hery, zeby nie wznowila nam sie nuzyca. Dlatego jestesmy umowieni ze ja bede kupowac karme tym bardziej ze mamy znizki w hurtowniach, a Hera nie bedzie jesc czapi.:shake:

to będziemy czekać z niecierpliwością ;)

Posted

[FONT=Arial][B]to na razie niespodzianka
13 miesięczna córeczka Hery i Majro , Lunka [/B][/FONT]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/1089/7501f50e7723153c.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/1089/4c4d3a814d14d239.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

• 3 weeks later...
Posted

Dzis bylam na wizycie u naszej Herci, nie zastalam rodzicow, ale za to 4 dziewczynki w komplecie i Hercia 5ta.
Jestem zszokowana opowiadaniem dzieci o Herci, dzieci wyjatkowo kochane istotki i tak samo traktuja Hercie. Ciesza sie bardzo z jej posiadania, i chodza na spacery w towarzystwie rodzicow. Zauwazyly tez ze Hera chetnie poleciala by za samochodem, zaobserwowaly juz z jakimi psami z otoczenia Hera sie bawi a ktorego nie akceptuje. Pouczylam dziewczynki zeby jednak nie otwieraly dzrzwi nikomu jak rodzicow nie ma w domu. Ale mile bylam zaskoczona jak otwarla mi drzwi najstarsza dziewczynka trzymajac Here za obroze. Powiadomily mnie rowniez ze Hera caly dzien ma obroze zalozona, dopiero jak wszyscy ida spac to sciagaja Herci obroze. Dowiedzialam sie tez ze Hera spi z kim chce, potrafi w nocy robic wycieczki od jednego lozka do drugiego a babcia tez jest zakochana w Herze. Fotki juz przeslalm i mysle ze szybko ukaza sie na watku.:loveu: