LILUtosi Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A co jeśli właściciel się przyzwyczai do tych trzystu i będzie chciał co miesiąc? A może jednak warto zaryzykować. Będzie ze swoim towarzyszem doli i niedoli w dobrych rękach. A jak już trafi do domku to na pewno się w niej zakochają i nie zechcą oddać. Quote
gameta Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Hmmmm a za tamtego oddaniego samca nie chciał 300zł ? Tylko za Herę chce? Dajcie spokój, śmierdzi na kilometr... Quote
Asior Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ja tam nie wiem, ;) Ja tylko przekazuje info od faceta, bo mnie prosiliście o mediacje w sprawie Hery ;) Quote
Ada-jeje Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Asior to mecz faceta dalej, jestem pewna jak by zobyczyl zadowolonego Majro z Hero nie mial by sumienia ich rozdzielic. Quote
Asior Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ada, no ale nie wiadomo jak Hera do tego psa jego ojca... Quote
Ada-jeje Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Z relacji Marty u ktorej jest Hera wynika ze ona jest karna, potrafi ja odwolac od kotow i innych zwierzat, ale wiadomo Marta zna swoj fach, nie wiemy jaka wiedze ma Piotr. Quote
J_ulia Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Co u Hery ? Biorę się za odnawianie ogłoszeń. Były jakieś telefony , czy tak jak u mnie... cisza... ;( Quote
Ada-jeje Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ani jednego telefonu o Hercie, :shake: az smutno :-( bo juz chlodno sie robi i piesy powinny na kanapach sie wylegiwac. U Herci bez zmian, teskni za czlowiekiem i jest juz po sterylce. J-ulia bede wdzieczna za odnowienie ogloszen dla Hery. Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wplyw z ostatniego bazarku Alicji to 269 zl. :loveu: Poprosilam tez Justii o przejecie watku, w celu umieszczenia rozliczen w pierwszym poscie. Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Cholerka ....wszystkie domki chcą szczeniaczki ... a Hercia też potrafi bawić się jak szczeniak ... Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 W Polsce normalka, 5 lat to juz stary pies do wymiany, :angryy: a szczeniak jak sie znudzi to tez sru i na ulice. :-( Quote
J_ulia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Niestety:-( Najgorsze jest ,że nawet szczeniaki maja ostatni ciężko ze znalezieniem domu ... Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Bo juz nawet popyt na szczeniaki sie konczy, :-( ilez mozna tego produkowac, :roll: ale do ludzi i tak nie dociera, nawet polowa dogomaniakow tego nie rozumie:shake:. Jakze czesto na watkach czytamy ochy i achy jakie to ladne szczeniaczki wrrr. :mad: Quote
andzia69 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 my oprócz wyciagania ostatnio psiaków z naszego schronu adopcji nie mamy:(:( a tylko wczoraj przybyło 9 szczylków:(:9 i z 5 nie ma co zrobic...poszły do hoteliku...tylko się chlastac:( mam nadzieję, ze Hercia znajdzie to swoje miejsce na ziemi:( dzisiaj dostałam pw z prosba o pomoc w szukaniu domku dla 2,5 letniej astki:(, unas w schronie kolejna, w dt, który zaadoptował jednego z naszych kieleckich psiaków kolejna - myślała pani, ze ona po szczeniakach...a tu sie okazało, ze martwe płody rodzi, zatrucie...nie wiadomo czy przeżyje (a co by było, gdyby ta kobita zamiast ją zgarnąć na swoje podwórko odwiozła do naszego schronu??/:() idę się chlastać szarym mydłem:( Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Justi, prosze w pierwszym poscie wprowadzic nastepujace wplaty: bazarek Alicja 41 zl, Andzia69 200 zl. pan z Pszczyny 400 zl. bazarek Alicji 269 zl. Wydatki: 450 karma+witaminy, 44 zl leki i 160 zl. strylizacja. Reszte pochlonie hotelik 10 zl. doba. Quote
agnieszka32 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 andzia69 napisał(a):my oprócz wyciagania ostatnio psiaków z naszego schronu adopcji nie mamy:(:( a tylko wczoraj przybyło 9 szczylków:(:9 i z 5 nie ma co zrobic...poszły do hoteliku...tylko się chlastac:( mam nadzieję, ze Hercia znajdzie to swoje miejsce na ziemi:( dzisiaj dostałam pw z prosba o pomoc w szukaniu domku dla 2,5 letniej astki:(, unas w schronie kolejna, w dt, który zaadoptował jednego z naszych kieleckich psiaków kolejna - myślała pani, ze ona po szczeniakach...a tu sie okazało, ze martwe płody rodzi, zatrucie...nie wiadomo czy przeżyje (a co by było, gdyby ta kobita zamiast ją zgarnąć na swoje podwórko odwiozła do naszego schronu??/:() idę się chlastać szarym mydłem:( Masakra :( Quote
andzia69 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 i pewnie cicho w sprawie domku dla Herci:( Ada-jeje przesyłeczka z bazarku doszła...ino troszkę w stanie wskazującym na...rzucanie;) ale nic to - może kiedyś dostanę szklany środek:) Quote
Ada-jeje Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Do diabla, tyle makulatury napchalam, ze wydawalo mi sie nawet jak beda rzucac to szklana miseczka powinna sie ostac. PP to chyba czolgiem na paczki najezdza.:mad: Quote
Mroowa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 HEJOOO!! Zapraszam na świeżutki jak poranny chlebek bazarek dla Hery:) http://www.dogomania.pl/threads/192841-MALI-KUSICELE-ZAPRASZAJ%C4%84-NA-BAZAREK-DLA-HERY-do-01.10-godz-20-00 Quote
andzia69 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 czy był choć jeden telefon o Hercię? Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tylko tyle nam pozostalo zagladanie na watki psiakow :-( Quote
Alicja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Kiedy do Hery uśmiechnie się los............. Quote
Recommended Posts