Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co jeśli właściciel się przyzwyczai do tych trzystu i będzie chciał co miesiąc? A może jednak warto zaryzykować. Będzie ze swoim towarzyszem doli i niedoli w dobrych rękach. A jak już trafi do domku to na pewno się w niej zakochają i nie zechcą oddać.

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z relacji Marty u ktorej jest Hera wynika ze ona jest karna, potrafi ja odwolac od kotow i innych zwierzat, ale wiadomo Marta zna swoj fach, nie wiemy jaka wiedze ma Piotr.

• 2 weeks later...
Posted

Ani jednego telefonu o Hercie, :shake: az smutno :-( bo juz chlodno sie robi i piesy powinny na kanapach sie wylegiwac. U Herci bez zmian, teskni za czlowiekiem i jest juz po sterylce. J-ulia bede wdzieczna za odnowienie ogloszen dla Hery.

Posted

Bo juz nawet popyt na szczeniaki sie konczy, :-( ilez mozna tego produkowac, :roll: ale do ludzi i tak nie dociera, nawet polowa dogomaniakow tego nie rozumie:shake:. Jakze czesto na watkach czytamy ochy i achy jakie to ladne szczeniaczki wrrr. :mad:

Posted

my oprócz wyciagania ostatnio psiaków z naszego schronu adopcji nie mamy:(:( a tylko wczoraj przybyło 9 szczylków:(:9 i z 5 nie ma co zrobic...poszły do hoteliku...tylko się chlastac:(

mam nadzieję, ze Hercia znajdzie to swoje miejsce na ziemi:(

dzisiaj dostałam pw z prosba o pomoc w szukaniu domku dla 2,5 letniej astki:(, unas w schronie kolejna, w dt, który zaadoptował jednego z naszych kieleckich psiaków kolejna - myślała pani, ze ona po szczeniakach...a tu sie okazało, ze martwe płody rodzi, zatrucie...nie wiadomo czy przeżyje (a co by było, gdyby ta kobita zamiast ją zgarnąć na swoje podwórko odwiozła do naszego schronu??/:() idę się chlastać szarym mydłem:(

Posted

Justi, prosze w pierwszym poscie wprowadzic nastepujace wplaty:
bazarek Alicja 41 zl, Andzia69 200 zl. pan z Pszczyny 400 zl. bazarek Alicji 269 zl.
Wydatki: 450 karma+witaminy, 44 zl leki i 160 zl. strylizacja.
Reszte pochlonie hotelik 10 zl. doba.

Posted

andzia69 napisał(a):
my oprócz wyciagania ostatnio psiaków z naszego schronu adopcji nie mamy:(:( a tylko wczoraj przybyło 9 szczylków:(:9 i z 5 nie ma co zrobic...poszły do hoteliku...tylko się chlastac:(

mam nadzieję, ze Hercia znajdzie to swoje miejsce na ziemi:(

dzisiaj dostałam pw z prosba o pomoc w szukaniu domku dla 2,5 letniej astki:(, unas w schronie kolejna, w dt, który zaadoptował jednego z naszych kieleckich psiaków kolejna - myślała pani, ze ona po szczeniakach...a tu sie okazało, ze martwe płody rodzi, zatrucie...nie wiadomo czy przeżyje (a co by było, gdyby ta kobita zamiast ją zgarnąć na swoje podwórko odwiozła do naszego schronu??/:() idę się chlastać szarym mydłem:(

Masakra :(

Posted

i pewnie cicho w sprawie domku dla Herci:(

Ada-jeje przesyłeczka z bazarku doszła...ino troszkę w stanie wskazującym na...rzucanie;) ale nic to - może kiedyś dostanę szklany środek:)

• 2 weeks later...