Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Alicjo jezeli masz na mysli te same rzeczy to raczej nie wznawiac, chyba ze masz jeszcze jakies fotki z rzeczami ktore Ci przeslalam i jeszcze nie byly wystawione.

sprawdzałam z bazarkiem wystawionym przez ( zapomniałam nicka) i chyba nie wystawione zostały tylko skarpeteczki

Posted

Przepraszam że wchodzę z buciorami ale nie mogę tak jej zostawić bez pomocy:
Nic nie zapowiadało choroby. Wydarta z osamotnienia ze schronu, otwierająca się na nowy lepszy świat, pogodna i ufna Akita Zosia nagle uległa atakom padaczki. Nie pozwólmy jej zatracić się w chorobie, pomóżmy zdiagnozować i leczyć tą uroczą sunie. Potrzebne datki na diagnozę i lekarstwa. Zajrzyjcie proszę.
http://www.dogomania.pl/threads/190602-Bia%C5%82a-Akita-Zosia-prosimy-o-wsparcie-i-pomoc-w-walce-o-jej-%C5%BCycie!?p=15159829#post15159829

Posted

U nas też cisza, a dziewczyny tak poogłaszały nam psiaki... pewnie wakacje.
Ja się pocieszam, że zawsze we wrześniu, październiku ruszają adopcje.

Posted

E tam w kosciele to chyba czasem zaspiewaja a tu ani mru, mru. Doody oby sie Twoje slowa sprawdzily.
Przy okazji w ubieglym miesiacu zaplacilysmy za wizyte Herci, z lekami ktore wstawilam tu wczesniej + zeskrobiny 44 zl.da sie przezyc. Czekamy tez na bazarek dla Herci, ktory ma zrobic Alicja.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Alicja, gdzie bazarek dla Hery, zbliza sie termin sterylki, kasa potrzebna, fotki Ci juz dawno przeslalam.

będzie bazarek , tylko musiałam na nowo programik zdjęciowy instalować bo u mnie kiszka była ,więc chwila. Nawet Frodowy bazarek mi utknął z powodu mojego lapka , klikałam na synowym z doskoku jak opuszczał stanowisko

Posted

Witajcie:
Mam pytanie czy ktoś z forum ma, bądź miał bezpośredni kontakt z tym pieskiem? Bardzo chciałbym zaczerpnąć dość istotnych informacji nt. Hery, bardzo proszę o kontakt abym mógł zadać parę pytań :)

Posted

lua_lua napisał(a):
Witajcie:
Mam pytanie czy ktoś z forum ma, bądź miał bezpośredni kontakt z tym pieskiem? Bardzo chciałbym zaczerpnąć dość istotnych informacji nt. Hery, bardzo proszę o kontakt abym mógł zadać parę pytań :)

Pytania można zadać też tutaj , a osoba kompetentna odpowie ;)

Posted

Dużo tego będzie ale dobrze xD
Jakie są dokładne gabaryty naszej amstaffki? Czy da się to jakoś przyrównać do jakieś rasy? Dużo większa jest od typowego Beagle?
Jak długo może zostać sama aby nie zniszczyć domu? Nie ukrywam, że częstokroć znikam z domu na 8-10h
Jak bardzo gubi sierść?
Jak pozostaje sama czy jest bardzo głośna? Mój ostatni piesiurek miał romantyczny zwyczaj informowania sąsiadów, że jest sam i się nudzi xD
Jak reaguje na mniejsze od siebie pieski? Jak reaguje na malutkie dzieci?
Jak często kochana dziewczynka chodzi na spacery?

Posted

[quote name='lua_lua']Dużo tego będzie ale dobrze xD
Jakie są dokładne gabaryty naszej amstaffki? Czy da się to jakoś przyrównać do jakieś rasy? Dużo większa jest od typowego Beagle?
Jak długo może zostać sama aby nie zniszczyć domu? Nie ukrywam, że częstokroć znikam z domu na 8-10h
Jak bardzo gubi sierść?
Jak pozostaje sama czy jest bardzo głośna? Mój ostatni piesiurek miał romantyczny zwyczaj informowania sąsiadów, że jest sam i się nudzi xD
Jak reaguje na mniejsze od siebie pieski? Jak reaguje na malutkie dzieci?
Jak często kochana dziewczynka chodzi na spacery?

Tak, do amstafa. A co się stało z tym psiakiem? Rodzina na wsi wzięła czy jak?