Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ada ...nie wiem czy wznawiać już bazarek czy troszkę przeczekać ?? Quote
Ada-jeje Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Alicjo jezeli masz na mysli te same rzeczy to raczej nie wznawiac, chyba ze masz jeszcze jakies fotki z rzeczami ktore Ci przeslalam i jeszcze nie byly wystawione. Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ada-jeje napisał(a):Alicjo jezeli masz na mysli te same rzeczy to raczej nie wznawiac, chyba ze masz jeszcze jakies fotki z rzeczami ktore Ci przeslalam i jeszcze nie byly wystawione. sprawdzałam z bazarkiem wystawionym przez ( zapomniałam nicka) i chyba nie wystawione zostały tylko skarpeteczki Quote
Ada-jeje Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 To jutro w dzien zrobie nowe zdjecia i Ci przesle, fotki nowych fantow. Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ada-jeje napisał(a):To jutro w dzien zrobie nowe zdjecia i Ci przesle, fotki nowych fantow. oki , myśle że teraz coś ruszy Quote
ULKA12 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Przypominam o Herze, która ciągle szuka domku. Quote
Justii2388 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dziś zrobiłam jej parę nowych ogłoszeń na stronkach może ktoś się nią zainteresuje:) Quote
LILUtosi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Przepraszam że wchodzę z buciorami ale nie mogę tak jej zostawić bez pomocy: Nic nie zapowiadało choroby. Wydarta z osamotnienia ze schronu, otwierająca się na nowy lepszy świat, pogodna i ufna Akita Zosia nagle uległa atakom padaczki. Nie pozwólmy jej zatracić się w chorobie, pomóżmy zdiagnozować i leczyć tą uroczą sunie. Potrzebne datki na diagnozę i lekarstwa. Zajrzyjcie proszę. http://www.dogomania.pl/threads/190602-Bia%C5%82a-Akita-Zosia-prosimy-o-wsparcie-i-pomoc-w-walce-o-jej-%C5%BCycie!?p=15159829#post15159829 Quote
andzia69 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ada-jeje napisał(a):A telefon milczy jak zaklety :-( pewnie nie tylko twój:( ogólnie jakoś tak cicho w adopcjach...jak w kościole:( Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 U nas też cisza, a dziewczyny tak poogłaszały nam psiaki... pewnie wakacje. Ja się pocieszam, że zawsze we wrześniu, październiku ruszają adopcje. Quote
Ada-jeje Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 E tam w kosciele to chyba czasem zaspiewaja a tu ani mru, mru. Doody oby sie Twoje slowa sprawdzily. Przy okazji w ubieglym miesiacu zaplacilysmy za wizyte Herci, z lekami ktore wstawilam tu wczesniej + zeskrobiny 44 zl.da sie przezyc. Czekamy tez na bazarek dla Herci, ktory ma zrobic Alicja. Quote
Ada-jeje Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Alicja, gdzie bazarek dla Hery, zbliza sie termin sterylki, kasa potrzebna, fotki Ci juz dawno przeslalam. Quote
Alicja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ada-jeje napisał(a):Alicja, gdzie bazarek dla Hery, zbliza sie termin sterylki, kasa potrzebna, fotki Ci juz dawno przeslalam. będzie bazarek , tylko musiałam na nowo programik zdjęciowy instalować bo u mnie kiszka była ,więc chwila. Nawet Frodowy bazarek mi utknął z powodu mojego lapka , klikałam na synowym z doskoku jak opuszczał stanowisko Quote
lua_lua Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Witajcie: Mam pytanie czy ktoś z forum ma, bądź miał bezpośredni kontakt z tym pieskiem? Bardzo chciałbym zaczerpnąć dość istotnych informacji nt. Hery, bardzo proszę o kontakt abym mógł zadać parę pytań :) Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 lua_lua napisał(a):Witajcie: Mam pytanie czy ktoś z forum ma, bądź miał bezpośredni kontakt z tym pieskiem? Bardzo chciałbym zaczerpnąć dość istotnych informacji nt. Hery, bardzo proszę o kontakt abym mógł zadać parę pytań :) Pytania można zadać też tutaj , a osoba kompetentna odpowie ;) Quote
lua_lua Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dużo tego będzie ale dobrze xD Jakie są dokładne gabaryty naszej amstaffki? Czy da się to jakoś przyrównać do jakieś rasy? Dużo większa jest od typowego Beagle? Jak długo może zostać sama aby nie zniszczyć domu? Nie ukrywam, że częstokroć znikam z domu na 8-10h Jak bardzo gubi sierść? Jak pozostaje sama czy jest bardzo głośna? Mój ostatni piesiurek miał romantyczny zwyczaj informowania sąsiadów, że jest sam i się nudzi xD Jak reaguje na mniejsze od siebie pieski? Jak reaguje na malutkie dzieci? Jak często kochana dziewczynka chodzi na spacery? Quote
gameta Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='lua_lua']Dużo tego będzie ale dobrze xD Jakie są dokładne gabaryty naszej amstaffki? Czy da się to jakoś przyrównać do jakieś rasy? Dużo większa jest od typowego Beagle? Jak długo może zostać sama aby nie zniszczyć domu? Nie ukrywam, że częstokroć znikam z domu na 8-10h Jak bardzo gubi sierść? Jak pozostaje sama czy jest bardzo głośna? Mój ostatni piesiurek miał romantyczny zwyczaj informowania sąsiadów, że jest sam i się nudzi xD Jak reaguje na mniejsze od siebie pieski? Jak reaguje na malutkie dzieci? Jak często kochana dziewczynka chodzi na spacery? Tak, do amstafa. A co się stało z tym psiakiem? Rodzina na wsi wzięła czy jak? Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 :roll: nie jestem w takim razie osamotniona w odczuciach ... lua_lua ...a skąd jesteś ??? Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 gameta napisał(a):Alicjo, tak naprawdę - czy to ważne ;) może być ważne ;) ... wiesz ...może być tak że ktoś szuka psów które mu odebrano Quote
Ada-jeje Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dlatego ja nie zareagowalam, warto by moda poprosic o sprawdzenie, tego jegomoscia, jak dla mnie to jakis belkot. Quote
Recommended Posts