Ada-jeje Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ok, to na razie wyjezdzamy, i kurujemy Here a Marta dalej dba o Here na tych zasadach co dotychczas. Nie wiem na jakim etapie jest Kuba z sprawdzaniem wyadoptowanych szczyli, wysle do niej PW. Do tej pory mamy zaledwie dwa pewne i jedna umowe. Quote
Zuzka2 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zapisuję sobie wątek.Szkoda,że jej nie ma na 1str.kieleckiego wątku.Czekam na wieści od kiedy trzeba ją ogłaszać. Quote
Alicja Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dziewczyny , dziś dowiedzialyśmy się że Majro jest masakrycznie zarobaczony ;/....ten jego kragły brzuszek był pełen wielkich robali :( ....koniecznie trzeba odrobaczyć Herę Quote
erka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Andziu69, a może Ty bys przejęłą te rozliczenia, bo ja prowadze juz rozliczenia tylu psów,ze juz sie zaczynam gubić w tym wszystkim:cool1:. Quote
J_ulia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Alicja napisał(a):Dziewczyny , dziś dowiedzialyśmy się że Majro jest masakrycznie zarobaczony ;/....ten jego kragły brzuszek był pełen wielkich robali :( ....koniecznie trzeba odrobaczyć Herę To prawda. Biedny Majro idzie teraz na drugie odrobaczenie , bo pierwsze nie dało rezultatu. Do tego ma zmiany na pysiu, nie wygląda to na nużyce, ale będzie robiona zeskrobina. Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Najnowsze dobre wiadomosci o dziewczynie: Hera - jest bardzo grzeczna, spragniona obecności człowieka , żywiołowa bardzo zapatrzona we mnie, uwielbia aportować, nie bardzo lubi koty - ale !!! - jestem już ją w stanie odwołać z pogoni za zającem czy kotem!! - próbujemy ją ułożyć i nauczyć posłuszeństwa i Helka czyni postępy. Bardzo kontaktowy pies ( żeby tak chodź poława astów do adopcji miała taki charakter jak ona to byłoby super ), do psów jest jak narazie obojętna. Oczy jej wyglądają już dużo lepiej i ogólnie jest w lepszej kodycji. Cały czas dostaje preparaty które Pani przesłała dla niej, oraz karmę i mięso i jej sierść nabiera właściwegop wyglądu. z Helą nie powinno być problemu, pasowała by jej szybka adopcja bo ona bardzo się przywiązuje do mnie. Co robimy z sterylka- bo Hela już zkończyła cieczkę i za ok miesiąc mozna ją już sterylizować? Quote
Alicja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 wysterylizować trzeba tylko kiedy będzie ten dobry czas ?? Ada , pisałam o robalach u Majro , odrobaczałyście może Hercie ?? Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Tak przekazalam ta wiadomosc do Marty. Odrobaczy ja jutro, jak mi napisala nic nie wskazywalo na to ze jest zarobaczona. Warto by tez wpisac wplywy z bazarku Alicji 41 zl. Kiepsko widze prowadzenie rozliczen na watku, a nie pierwszym poscie. Quote
J_ulia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Zaglądam do Hery. Jak już będzie mogła iść do adopcji to proszę o info , a z pomogę w ogłoszenia. Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 J_ulia, Here mozna powoli ogloszac, wiadomo w ogloszeniu prosze zaznaczyc przed adopcja bedzie wysterylizowana. Quote
Alicja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A jak z pomocą dla Hery ?? bo tyle zrobiono rabanu po zabraniu psiaków i tam sie pomoc zaraz znalazła a tutaj widzę , ze nawet nikt nie zagląda poza nami ...... Quote
J_ulia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To proszę o jakiś tekst (nie znam Hery ,żebym mogła sama coś wymyślić) z 3 przyzwoite zdjęcia oraz kontakt do adopcji. Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Tak wyglada watek Hery jak widzisz. J_ulia tekstu odemnie nie oczekuj, ja wiem o Herze tyle co wklejam maile z hotelu, ale jak rozmawiam z Marta to mowi o Herci w samych superlatywach, jest przytulasna i tak posluszna ze nawet od kotow i innych zwierzat Marta potrafi ja przywolac. Namiary podam Ci na PW bo najlepiej jak bedzie ktos pytal o Here u zrodla a nie u posrednikow. Na nowe zdjecia tez musimy troche poczekac, na chwile obecna sa tylko te ktore sa na watku. Dotarla pomoc finansowa od Andzia69 200 zl. Quote
Alicja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ado przedłużyłam ten stary bazarek , teraz będą jeszcze te 2 twoje nowe , tylko mi sie troche poplatało z fotami bo pozmniejszałam i usunęłam folder ze zmniejszonymi i musze znów z maila pościągać do obróbki . Z moich obserwacji to Hera jest bardzo karna , posłuszna i bardzo pro ludzka , miziasta i całuśna . Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Alicja poczekaj jeszcze ze dwa dni z nowym bazarkiem, bo czesc tych fotek ktore wyslalam Tobie przeslalam tez do Kasiek_ona z prosba o zrobienie bazarku na Hercie. Napsze Ci na PW ktore fotki wyslalam do niej zebys nie marnowala czasu podwojnie. Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zapraszamy na bazarkowe zakupy dla Hery http://www.dogomania.pl/threads/189405-Biedna-Cierpi%C4%85ca-Hera-potrzebuje-pomocy!!!-Bazarek-do-30.07.2010r-godz.-20-00?p=15056336#post15056336 Quote
Alicja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 czy to jakaś zemsta czy zmowa że Hery nikt nie odwiedza ?? To chyba najbardziej opuszczony wątek astowy na dogo Quote
Ada-jeje Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Trudno powiedziec, fakt pozostaje faktem, zostala uratowana ze szpnow nie napisze kogo, bo zarobila bym bana. Kurka wodna zapomnialam napisac do Marty o zdjecia. Quote
Alicja Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ada-jeje napisał(a):Trudno powiedziec, fakt pozostaje faktem, zostala uratowana ze szpnow nie napisze kogo, bo zarobila bym bana. Kurka wodna zapomnialam napisac do Marty o zdjecia. no cóż jest nas chyba z 5 więc damy rade dziewczynke poogłaszać i poszukamy domku ... trudno ona dość przeszła i dla nas jest ważna Quote
J_ulia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 W sobotę , a jak uda się wcześniej do zrobię ogłoszenia na portalach. Wykorzystać mogę zdjęcia z początku wątku pow warunkiem ,że nikt sobie praw autorskich nie zastrzega:roll:. I faktycznie tu cicho... Quote
Recommended Posts