Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok, to na razie wyjezdzamy, i kurujemy Here a Marta dalej dba o Here na tych zasadach co dotychczas.
Nie wiem na jakim etapie jest Kuba z sprawdzaniem wyadoptowanych szczyli, wysle do niej PW. Do tej pory mamy zaledwie dwa pewne i jedna umowe.

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny , dziś dowiedzialyśmy się że Majro jest masakrycznie zarobaczony ;/....ten jego kragły brzuszek był pełen wielkich robali :( ....koniecznie trzeba odrobaczyć Herę

Posted

Andziu69, a może Ty bys przejęłą te rozliczenia, bo ja prowadze juz rozliczenia tylu psów,ze juz sie zaczynam gubić w tym wszystkim:cool1:.

Posted

Alicja napisał(a):
Dziewczyny , dziś dowiedzialyśmy się że Majro jest masakrycznie zarobaczony ;/....ten jego kragły brzuszek był pełen wielkich robali :( ....koniecznie trzeba odrobaczyć Herę

To prawda. Biedny Majro idzie teraz na drugie odrobaczenie , bo pierwsze nie dało rezultatu. Do tego ma zmiany na pysiu, nie wygląda to na nużyce, ale będzie robiona zeskrobina.

Posted

Najnowsze dobre wiadomosci o dziewczynie:
Hera - jest bardzo grzeczna, spragniona obecności człowieka ,
żywiołowa bardzo zapatrzona we mnie, uwielbia aportować, nie bardzo lubi
koty - ale !!! - jestem już ją w stanie odwołać z pogoni za zającem
czy kotem!! - próbujemy ją ułożyć i nauczyć posłuszeństwa i Helka
czyni postępy. Bardzo kontaktowy pies ( żeby tak chodź poława astów
do adopcji miała taki charakter jak ona to byłoby super ), do psów jest
jak narazie obojętna. Oczy jej wyglądają już dużo lepiej i ogólnie
jest w lepszej kodycji.
Cały czas dostaje preparaty które Pani przesłała dla niej, oraz karmę
i mięso i jej sierść nabiera właściwegop wyglądu.
z Helą nie powinno być problemu, pasowała by
jej szybka adopcja bo ona bardzo się przywiązuje do mnie.
Co robimy z sterylka- bo Hela już zkończyła cieczkę i za ok miesiąc
mozna ją już sterylizować?

Posted

Tak przekazalam ta wiadomosc do Marty. Odrobaczy ja jutro, jak mi napisala nic nie wskazywalo na to ze jest zarobaczona. Warto by tez wpisac wplywy z bazarku Alicji 41 zl. Kiepsko widze prowadzenie rozliczen na watku, a nie pierwszym poscie.

Posted

A jak z pomocą dla Hery ?? bo tyle zrobiono rabanu po zabraniu psiaków i tam sie pomoc zaraz znalazła a tutaj widzę , ze nawet nikt nie zagląda poza nami ......

Posted

Tak wyglada watek Hery jak widzisz. J_ulia tekstu odemnie nie oczekuj, ja wiem o Herze tyle co wklejam maile z hotelu, ale jak rozmawiam z Marta to mowi o Herci w samych superlatywach, jest przytulasna i tak posluszna ze nawet od kotow i innych zwierzat Marta potrafi ja przywolac.
Namiary podam Ci na PW bo najlepiej jak bedzie ktos pytal o Here u zrodla a nie u posrednikow. Na nowe zdjecia tez musimy troche poczekac, na chwile obecna sa tylko te ktore sa na watku.
Dotarla pomoc finansowa od Andzia69 200 zl.

Posted

Ado przedłużyłam ten stary bazarek , teraz będą jeszcze te 2 twoje nowe , tylko mi sie troche poplatało z fotami bo pozmniejszałam i usunęłam folder ze zmniejszonymi i musze znów z maila pościągać do obróbki .

Z moich obserwacji to Hera jest bardzo karna , posłuszna i bardzo pro ludzka , miziasta i całuśna .

Posted

Alicja poczekaj jeszcze ze dwa dni z nowym bazarkiem, bo czesc tych fotek ktore wyslalam Tobie przeslalam tez do Kasiek_ona z prosba o zrobienie bazarku na Hercie. Napsze Ci na PW ktore fotki wyslalam do niej zebys nie marnowala czasu podwojnie.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Trudno powiedziec, fakt pozostaje faktem, zostala uratowana ze szpnow nie napisze kogo, bo zarobila bym bana. Kurka wodna zapomnialam napisac do Marty o zdjecia.

no cóż jest nas chyba z 5 więc damy rade dziewczynke poogłaszać i poszukamy domku ... trudno ona dość przeszła i dla nas jest ważna

Posted

W sobotę , a jak uda się wcześniej do zrobię ogłoszenia na portalach. Wykorzystać mogę zdjęcia z początku wątku pow warunkiem ,że nikt sobie praw autorskich nie zastrzega:roll:.
I faktycznie tu cicho...