Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie podziękowania dla ab-agnieszki za wczorajszy transport astki!:Rose: :iloveyou:

Agnieszko naprawdę wyratowałaś nas wczoraj z wielkiej opresji, jesteśmy Ci wdzięczne, szczególne podziękowania masz od pani Ani:loveu::loveu::loveu:.

Sunia już była Tekilą, Dianą, teraz Herą..., niech będzie byleby tylko domek jej sie trafił najlepszy:lol:.

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam dzisiaj na odwiedzinkach u Hery.
Sunia sie zaklimatyzowala rewelacyjnie a mozna powiedziec ze nawet za bardzo:evil_lol: Biedny Majro jest przez nia przeganiany dziewczynka wie po co ma zabki. Bylismy z Ambo i jak chlopaczki sie w najlepsze bawili to ona wszczela awanture:mad:
Niedobra dziewczynka :loveu:

Posted

Wiadomo, kobita musi rządzić:evil_lol:. Tylko niech za bardzo nie podskakuje, bo ją wyeksmitują:cool3:.

Jeżli ktoś by mógł sie dołożyć do transportu Hery i bulka ze schronu, bardzo proszę /150 zł/. Przez ostatnie trzy dni zapłaciłam za trzy transporty /jeszcze Diny i Funi/, a tyle nie dam rady.:lol:

Posted

erka napisał(a):
Trzymamy kciuki !:lol:

No to juz nie musimy.:shake:
Hera nie zaakceptowala taty Piotrka warczy i rzuca sie do niego z zebami.
Natomiast do reszty rodziny jest jak aniolek.
Od poniedzialku ruszamy z ogloszeniami.

Posted

Ab-agnieszka...ona była katowana przez mężczyzn...tak łatwo o tym nie zapomni:shake: być moze on jej przypominał tego łotra, który ją wywiózł albo przywiazał do drzewa...:-( nie można jej winić za to...

Posted

Ab-agnieszce wirusy pozarły komputer:angryy:

są problemy z Herą...potrzebny szkoleniowiec z katowic lub okolic, który ma pojęcie o pracy z trudnym psem i w dodatku bullowatym:-( Jeśli nie znajdzie się jakiś, albo jeśli dt straci cierpliwosć to trzeba będzie mysleć o zabraniu Hery z dt i umieszczeniu jej w hotelu, gdzie ktoś będzie mógł ją ocenić i ew. przygotować do adopcji...no i na to bedzie potrzebna kasa...jeśli nie...to nie chcę myśleć:-(

czy ktoś z was zna te szkoły?

http://www.gostar.katowice.pl/index.php?option=com_contact&view=category&catid=12&Itemid=66
Miasto Pokoju hodowla i SHALOM oœrodek szkolenia psów

czy jeśli tak, to któryś z tych szkoleniowców moze przyjść na indywidualne konsultacje? Jeśli myślicie o Jacolu to raczej odpada...

przydałoby się zmienić tytuł na bardziej alarmujacy....

Posted

nie wiem czy nie najtrafniejszym szkoleniowcen nie byłby Jacek Gałuszka z Gliwic , o gostar słyszałam ale sama nie mam doświadczenia w znajomości szkoleniowców w tych stronach , Amikat bądź ktoś z dziewczyn z Katowic na pewno jakieś rozeznanie powinien mieć

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Alicja napisał(a):
Hera nie była wysterylizowana ???

nie - miała mleko, dostawała lek na laktację jak pojechała ...miała byc wysterylizowana w dt...no ale z tego co wiedziałam, jeszcze tego nie zrobiono:(

Posted

[quote name='andzia69']nie - miała mleko, dostawała lek na laktację jak pojechała ...miała byc wysterylizowana w dt...no ale z tego co wiedziałam, jeszcze tego nie zrobiono:(

czyli tak jak pisałam .....ani jedno nie miało do WRZEŚNIA zrobionej sterylki /kastracji ....aż boję się myśleć co może być w tej chwili .
W jaki sposób i kto ?? bo mi sie wydaje ze teraz to już na 100% działka Agnieszki by po przyjeździe do POlski dopilnować kastracji i oby zdążyła ze sterylką Hery ;/ oby nie było za późno ;/