Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fridaoo napisał(a):
obawiam się, ze będzie cieżko z transportem:placz: do Szczecinka z Kielc to jakieś 500 km:-(

chyba....ze Ab-agnieszka jadąc z Mają po drodze zostawi biedula w Szczecinku - wtedy transport do Gliwic byłby potrzebny...no i czy Aga dałaby radę...:cool3:

ale aga jadąc po maję zawozi ambo!
niech ktoś napisze na wątku transportowym, może akurat coś się znajdzie.

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
Troszkę :diabloti:....
Tak, w sobotę trzeba go dowieźć do Częstochowy, a już później będzie w psim Hiltonie. Dziewczyny, błagam:modla:, złapcie go, bo nie przeżyję jak coś mu się stanie! Jest już tak blisko!

ja nie jestem na 4 kółkach,sprawdzę połączenia z kielc-częstochowa(pkp)

no i sprawa ważka-musi mi się udać złapać go do soboty!
na dzień obecny łapanki do Dymin nie ma,ale niestety się kroi(powodem tylko przepełnienie schronu)...info ze źródeł

znikam:cool3:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
czyli,ze mi się pokopało :wallbash:
to w takim razie świetnie! :multi: tylko teraz transport..

no to i ja myslałam, że to schroniskowy bullowaty jedzie albo jadą oba:razz::oops:

Posted

fridaoo napisał(a):
no to i ja myslałam, że to schroniskowy bullowaty jedzie albo jadą oba:razz::oops:

Na razie tylko ten jeden..... Ale będziemy myśleć.
Dziewczyny, chciałabym, żeby bezdomny miał osobny wątek, co Wy na to?

Posted

kurcze, ja ewentualnie transport mam na sobotę, do południa (tzn o 17 muszę być w Końskich z powrotem) ale... z kasą na paliwo u mnie krucho :oops:

Posted

No proszę, to chłopak z Końskich występujący gościnie na wątku Tekili ma juz transport do DT, a sunia niestety nie ma jak dotrzeć do Katowic .

Nie moge nikogo znaleźć, kto by ją tam dowiózł najpóźniej w sobotę rano, bo wtedy wyjeżdża pani Ania, u której sunia jest.
Nie wiem, co wtedy będzie z suką, nie ma jej gdzie dac.

Posted

agni napisał(a):
kurcze, ja ewentualnie transport mam na sobotę, do południa (tzn o 17 muszę być w Końskich z powrotem) ale... z kasą na paliwo u mnie krucho :oops:

ale czad :) jesteś z Końskich :) ja się tam urodziłam :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Zaraz jutro założę, chciałam dzisiaj ale dogo nie działało....
Na razie mamy DUŻY PROBLEM- Kobix nie udało się chłopaczka znaleźć :-(:-(:-(!!!!!!!!!!!!!

wpisuję się dopiero teraz,bo niektórzy jeszcze nie mogą iść spać:mdleje:o 2 w nocy znalazło się coś "innego";)
chłopaka szukałam od rana,jest m-ce,transport a psa jak na złość nie...:mad:
na pewno jest bezdomny(ofiara wakacji?),ale może pochodzić z okolicznych wioch i wracać...
był widziany na boisku,wepchał się głodny do sklepu zoo,

zostawiałam wszędzie tel-musi wypłynąć,czekam tylko na cynk
na razie nie jest zgłoszony do wywózki,ale to tylko kwestia czasu:p

pies się znajdzie -żeby tylko znalazł się potem transport i hotelik zaczekał
:-(

Erka p-szam za offa
dobrze byłoby założyć osobny wątek koneckiemu astkowi...bo tak ludzie pogłupieją...

Posted

A ja tak z innej beczki.
Sunia reaguje rewelacyjnie na imie hera i tak juz chyba zostanie. Majro zakochany po uszy w swojej kolezance spiewal jej wczoraj serenady do puki go nie pogonila. prawie cala droge przespala. Pierwsze co to poszla do wanny pozniej szybkie suszenie i do lozeczka. Teraz jak dzwonilam do nich to Daniel z Majro na spacerze a dziewczyny jeszcze w poscieli :loveu:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']A ja tak z innej beczki.
Sunia reaguje rewelacyjnie na imie hera i tak juz chyba zostanie. Majro zakochany po uszy w swojej kolezance spiewal jej wczoraj serenady do puki go nie pogonila. prawie cala droge przespala. Pierwsze co to poszla do wanny pozniej szybkie suszenie i do lozeczka. Teraz jak dzwonilam do nich to Daniel z Majro na spacerze a dziewczyny jeszcze w poscieli :loveu:

:evil_lol::evil_lol:to sie podzielili ...każde ma swojego pluszaka :loveu:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A ja tak z innej beczki.

boskie wieści!:loveu::loveu::loveu: Aga - dzieki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: