erka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Mam tylko nadzieję, że dalej będzie farciarą i znajdzie sie ktoś, kto ją do Katowic zawiezie:p. Jest czas do piątku. Quote
Jaaga Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Erko, moze sunię zabrałyby dziewczyny razem z oneczką, którą maja do mnie przywieźć? Quote
erka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tak Jaaga właśnie dla obu jeszcze nie ma pewnego transportu :shake:. Quote
Kashdog Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Byłam dzisiaj u p.Ani i muszę powiedzieć, że Diana ( na DGM Tekila) mnie urzekła, jest fenomenalna, straszna z niej przylepa. Łagodna jak baranek w stosunku do ludzi :loveu: Mam jej dwa zdjęcia __________________ Quote
fridaoo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 o matko:crazyeye: a co ona ma na ryjku?:crazyeye::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 fridaoo napisał(a):o matko:crazyeye: a co ona ma na ryjku?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kashdog Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 fridaoo napisał(a):o matko:crazyeye: a co ona ma na ryjku?:crazyeye::evil_lol: Trzeba było założyć żeby sąsiedzi nie czepiali się, że: taki "agresywny" pies i bez kagańca chodzi :diabloti: Quote
kobix Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 po tel.do Andzi69 wrzucam dramatyczny apel o pomoc: potrzebna pomoc dla koneckiego mix asta ...natychmiast,psiak podbiega z przyjaznymi zamiarami do ludzi ,dzieci a reakcje są wręcz odwrotnie przyjazne:shake: on tu miejsca nie zagrzeje.wszystkie osiedlowe baby z pupilkami są nim przerażone...a psiak po prostu szuka opieki człowieka do ludzi,dzieci ufny,kochany do psów-brak agrsji ale duże zainteresowanie,podniecenie,charakter typowego młodego asta.wymagałby oczywiście kastracji fotki robione godz.temu: (nie był nic innego w sklepie na szybko) Quote
kobix Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 wiem,wiem to mieszanic,ale czy nie jest piękny i biedny?:-( pilnie potrzebuje pomocy,tu nie tolerują takich psow:mad: kontakt do mnie:511 704 481,kobix@interia.pl Quote
hajaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ojej, jakiś DT by się przydał. Nikt go nie może przygarnąc ? Biedaczysko. Quote
kobix Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='hajaa']Ojej, jakiś DT by się przydał. Nikt go nie może przygarnąc ? Biedaczysko. mimo że mieszaniec ma typowy charakter asta...leci do psów,macha ogonem ale psy się go boją...warczą nie wsadzę go do 2 dużych samców w kojcu...będę jakieś zwłoki:shake: dt bardzo pilnie potrzebny! Quote
hajaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Może mu osobny wątek założyc, napisac w tytule, że DT potrzebny na cito. Quote
ania z poznania Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Koniecznie! Zaraz podeślę wątek dziewczynom! Quote
fridaoo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 no to jeszcze tu dołozę, ze w kieleckim schronie jest taka biedna psina:-( 2 tyg. temu jeszcze okazywał oznaki życia...dzisiaj wygląda tak jak wyglada:-( Quote
hajaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Załóż mu wątek, podeślemy go do ciotek astowych. Jaki biedak ... :-( Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :-(.......brak słów http://img6.imageshack.us/img6/5093/bullr.jpg a ja ani nie znam nikogo ani też nie mam szans na to by dać DT :shake: Quote
mariamc Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Aniu, mam jedno wolne miejsce. Jeśli dacie radę ją czy jego , nie mam czasu na czytanie , przerzucić do mnie, to będę trzymać boks. Dajcie znać. Quote
ania z poznania Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ok, dziękujemy Ci Bardzo, zaraz wtajemniczam dziewczyny z Kielc w szczegóły. To on :evil_lol:! Quote
ania z poznania Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 BEZDOMNY CHŁOPACZKU, postanowiłyśmy z Agnieszka32, że umieścimy chłopaczka w hotelu u Mariamc. Dziewczyny, co z transportem? Mnie do 28-go nie ma w Polsce, czy jesteście go w stanie zawieźć do hotelu? Jeżeli byłby problem finansowy to zapłacimy za paliwo. Trzeba działać szybko, nie może tak chłopak na ulicy mieszkać!!!!!!!! Quote
fridaoo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 obawiam się, ze będzie cieżko z transportem:placz: do Szczecinka z Kielc to jakieś 500 km:-( chyba....ze Ab-agnieszka jadąc z Mają po drodze zostawi biedula w Szczecinku - wtedy transport do Gliwic byłby potrzebny...no i czy Aga dałaby radę...:cool3: Quote
justysiek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 mariamc napisał(a):Aniu, mam jedno wolne miejsce. Jeśli dacie radę ją czy jego , nie mam czasu na czytanie , przerzucić do mnie, to będę trzymać boks. Dajcie znać. byloby swietnie:loveu: dla niego licza sie godziny:-( jak cos jestem pod komorka Quote
fridaoo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 justysiek napisał(a):byloby swietnie:loveu: dla niego licza sie godziny:-( jak cos jestem pod komorka Justysiek - gadałaś z rodzicami? może zgodziliby się dać mu dt choć do czasu znalezienia transportu... Quote
ania z poznania Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dziewczyny, kombinujmy, ja przez biedaka spać nie mogę! Będzie miał super u mariamc, tylko go tam dostarczyć.... Quote
Recommended Posts