Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u p.Ani i muszę powiedzieć, że Diana ( na DGM Tekila) mnie urzekła, jest fenomenalna, straszna z niej przylepa. Łagodna jak baranek w stosunku do ludzi :loveu:

Mam jej dwa zdjęcia

Posted

fridaoo napisał(a):
o matko:crazyeye: a co ona ma na ryjku?:crazyeye::evil_lol:

Trzeba było założyć żeby sąsiedzi nie czepiali się, że: taki "agresywny" pies i bez kagańca chodzi :diabloti:

Posted

po tel.do Andzi69 wrzucam dramatyczny apel o pomoc:

potrzebna pomoc dla koneckiego mix asta ...natychmiast,psiak podbiega z przyjaznymi zamiarami do ludzi ,dzieci a reakcje są wręcz odwrotnie przyjazne:shake:
on tu miejsca nie zagrzeje.wszystkie osiedlowe baby z pupilkami są nim przerażone...a psiak po prostu szuka opieki człowieka

do ludzi,dzieci ufny,kochany
do psów-brak agrsji ale duże zainteresowanie,podniecenie,charakter typowego młodego asta.wymagałby oczywiście kastracji

fotki robione godz.temu:

(nie był nic innego w sklepie na szybko)

Posted

wiem,wiem to mieszanic,ale czy nie jest piękny i biedny?:-(
pilnie potrzebuje pomocy,tu nie tolerują takich psow:mad:

kontakt do mnie:511 704 481,kobix@interia.pl

Posted

[quote name='hajaa']Ojej, jakiś DT by się przydał. Nikt go nie może przygarnąc ? Biedaczysko.
mimo że mieszaniec ma typowy charakter asta...leci do psów,macha ogonem ale psy się go boją...warczą
nie wsadzę go do 2 dużych samców w kojcu...będę jakieś zwłoki:shake:

dt bardzo pilnie potrzebny!

Posted

BEZDOMNY CHŁOPACZKU,
postanowiłyśmy z Agnieszka32, że umieścimy chłopaczka w hotelu u Mariamc. Dziewczyny, co z transportem? Mnie do 28-go nie ma w Polsce, czy jesteście go w stanie zawieźć do hotelu? Jeżeli byłby problem finansowy to zapłacimy za paliwo. Trzeba działać szybko, nie może tak chłopak na ulicy mieszkać!!!!!!!!

Posted

obawiam się, ze będzie cieżko z transportem:placz: do Szczecinka z Kielc to jakieś 500 km:-(

chyba....ze Ab-agnieszka jadąc z Mają po drodze zostawi biedula w Szczecinku - wtedy transport do Gliwic byłby potrzebny...no i czy Aga dałaby radę...:cool3:

Posted

mariamc napisał(a):
Aniu, mam jedno wolne miejsce.
Jeśli dacie radę ją czy jego , nie mam czasu na czytanie , przerzucić do mnie, to będę trzymać boks.
Dajcie znać.

byloby swietnie:loveu:
dla niego licza sie godziny:-(
jak cos jestem pod komorka

Posted

justysiek napisał(a):
byloby swietnie:loveu:
dla niego licza sie godziny:-(
jak cos jestem pod komorka

Justysiek - gadałaś z rodzicami? może zgodziliby się dać mu dt choć do czasu znalezienia transportu...