Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki za zaproszenie. Przeczytalam kilka stron w tyl, i aż mi głupio, że muszę napisać to samo: nie mogę już sobie pozowlić na żadne deklaracje, ledwo płacę to co powinnam.. Mam wrażenie, że całe dogo ledwo dyszy finansowo.W grudniu dorzucę się jednorazowo, strasznie mi przykro. Będę zaglądać, mam taki sentyment do dzielnych mamusi..

Mogę coś na bazarek poszukać, jeśli ktoś wystawi?

Posted

sonikowa napisał(a):
Dzieki za zaproszenie. Przeczytalam kilka stron w tyl, i aż mi głupio, że muszę napisać to samo: nie mogę już sobie pozowlić na żadne deklaracje, ledwo płacę to co powinnam.. Mam wrażenie, że całe dogo ledwo dyszy finansowo.W grudniu dorzucę się jednorazowo, strasznie mi przykro. Będę zaglądać, mam taki sentyment do dzielnych mamusi..

Mogę coś na bazarek poszukać, jeśli ktoś wystawi?

ja mogę wystawić i ewentualnie jakieś swoje rzeczy dołożyc :)

Posted

Shania napisał(a):
i ja...hahha..szukałam wcześniej wzmianki o jakimś psie...Miśku...zabiję:mad::mad::mad:

Shaniu widocznie jeszcze za słabo znasz Jamora ;) Ja od razu wiedziałam, że za moment pojawi się zdjęcie Lady z pluszakiem :evil_lol: To nie pierwszy i nie ostatni taki numer w wydaniu jamora :p Uwielbiam jego poczucie humoru i historyjki z życia psiaków :loveu: Kto czytał Bronkowy pamiętnik, ten wie :cool3:

Posted

Tak...a do mie anhatA zadzwoniła z wiadomością o miśku. Autentycznie wystraszona
była !!!! :eviltong:
A mnie po chwili przyszło na myśl, że to moze być pluszak !!! :evil_lol:
Nie każdy czytał teksty jamora....:diabloti: