Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluje lilith :) :) :) jak sie songus cieszy ogonkiem to bardzo dobry znak. Czuje w podswiadomosci, ze to juz jest jego nowy domek. Ciekawe jaki bedzie jak urosnie :) :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od 03.09.09 - czyli od emisji metra odebrałam blisko 60 telefonów o songunia
a coci bongo mały songo rośnie w domku nowym
myślę, że jest szczęsliwy
wnioskuje tak po rozmowach z nowymi opiekunami
w domu smutno i cicho
lilu teraz tylko spi, je i biega po dworzu
albo tuli się nachalnie,
jakkolwiek bez songiego tak pusto.........
w nowym miejscu wszystkim songo się podoba
zaczepiają go na ulicy, ze taki ładniutki

mamusia dalej w potrzebie:-(: -(

Posted

nie wiem czy to dobre wciskanie psiaka na siłę
nela i szczeniaczki piękne
matki też nie polecałam songiego
ludzie dzwonili o songa o szczeniorka i chłopaka
o matke musi zaskoczyć osobno

niech malawszka napisze pw ewentualnie .........

Posted

określenia na siłę nie musisz rozumieć tak literalnie
choć uważam, że powinno zaskoczyć samo

jakkolwiek dzwonila dziś jedna osoba, pani zainteresowana małym pieskiem docelowo no i najlepiej suczką
zapytalam czy wyraża chęć żebym podała znajomej jej numer telefonu
pani się zgodziła
byłam w pracy jak pani dzwoniła wobec czego o więcej nie wypytywałam
jeśli chcecie ten numer mogę go podać

Posted

bardzo prosze, jesli mozesz, wyslij numer malawaszce na pw.
Nie rozumiem po co zlosliwosci.. kazdy chce jak najlepiej dla psow, a ty zwracasz sie do mnie w takiej niegrzecznej formie.Nie rozumiem dlaczego...dlatego, ze smialam cie o cos poprosic??
Ja tez kiedy chce potrafie byc wyszczekana, ale tutaj staram sie hamowac gdyz wychodze z zalozenia, ze ludzie ktorzy pomagaja psom powinni dzialac razem, a nie przeciw sobie.. wtedy zdecydowanie wiecej osiagna - zwlaszcza, ze jest nas malo.
Tyle.Az sie we mnie zagotowalo.

Posted

Ale cudo ten maluch, gorzej będzie ze znalezieniem domku mamusi:shake:, czasami daje się przekonać ludzi, by adoptowali innego psiaka, ale muszą go zobaczyć na zdjęciu, musi niestety zaiskrzyć....

Posted

Ja też mam "kilka szczeniaków" i nie wiem co z nimi począć . Na osiedlu 2 szczeniory + matka, Wczoraj dzwoni znajoma ze jej córka znalazła sunię w śmietniku małego szczeniaka. Zawsze kontakty sie przydają . Bo co robić z tymi biednymi pieseczkami ??? Ja już nie mogę jak mi mówią tu pies tam pies, a co ja mam z nimi robić ???? U nas nie ma schroniska ani nic w domu "zaspienie" i "zakocenie" a psów przybywa. Jedyne co można u nas zrobić to zadzwonić do rakarza i je odłowi i trafią do schronu a co dalj znimi??

Posted

przypominam, że mamusia songa jest dalej za kratami i jak na razie nikt o tym nie pamięta,
ten wątek dotyczy teraz lady, o której zadają się wszyscy zapominać
za to ważne są numery telefonu

bardzo dziękuję za pomoc przy ogłoszeniu songunia
szczególnie dziękuję "tajemniczej" amatorce coci bonga małego songa, która po cichutku robiła songiemu ogłoszenia i to dzięki niej trafił do metra

bardzo proszę wszystkich o wsparcie mamusi sogniego

Posted

po co Ty ciągniesz jakieś niepotrzebne żale i edytujesz posty kilka godzin później, iż rzekomo tak Cię wstrząsają i budzą takie emocję, że musisz myśleć kilka godzin co napisać

kręcisz awanturę a tymczasem okazuje się, że malawaszka nawet nie bardzo wie dlaczego do niej wysyłam pw i piszę o numerach ludzi chętnych na adopcję psa

zadałaś sobie trud, żeby jej dać znać o tym? - jakoś nie mam takiego wrażenia

nie mam również wrażenia, iż posiadasz wiedzę o tym, że napisałam pw o dwóch osobach chętnych i które jednocześnie wyraziły zgodę żeby przekazać ich nr telefonu dalej

a nadto dodam.....
wiesz co malawaszka odpisała?
- że nie wyrabia na dzwonienie
czego Ty oczekujesz? - że dam jej listę telefonów ludzi w ciemno, nawet nie wiem z jakich miast dzwonili i czego na prawdę chcieli

przeczytałam jeszcze raz ten edytowany post napisany przed 18.00 i edytowany około 22.00
Niegrzeczna forma? - przepraszam ale jej nie dostrzegam
Za to dostrzegam, że sama się nakręcasz, aż się w "Tobie gotuje"
napisałaś najpierw, żeby wysłać pw malawaszce i tyle
a potem cztery godziny później dostrzeglaś jakąs niegrzeczną formę i masz żale

przykro mi, ale to Ty mnie atakujesz

Posted

No proszę, nie masz co robić, zamiast śledzić edycji czyichś postów?
Może zamiast tego zajmiesz się robieniem ogłoszeń Lady?
Bardziej się psom przysłużysz!
A czemu edytuję?
Bo często przeglądam wątki w biegu i pewnych rzeczy nie doczytam, zresztą kim ty dla mnie jesteś, że mam się tobie tłumaczyć???
Przeczytaj swoje posty od początku, jaka była twoja reakcja na moją grzeczną prośbę.
Widzę, że robisz pewne rzeczy "od do".
Są psy, którymi się interesujesz, a te na których wątkach w ogóle nie bywasz olewasz , dowod- kiedy poprosiłam cię o wysłanie pw to był bulwers, który można było odczuć.
Nie życzę sobie, żebyś zwracała się do mnie w ten sposób.
Twoje posty są niesympatyczne, ja starałam się pisać grzecznie, ale widocznie niektórzy z dogo na to nie zasługują.
Znikam z tego wątku, Lady ogłoszenia porobię.
Nie będę wdawać się w dyskusje z osobami twojego pokroju, bo nie sprawia mi to przyjemności, a wręcz powiem - cofa mnie.
Żegnam.
To mój ostatni post na tym wątku, więc jeśli masz ochotę, możesz pisać do powietrza.Ono z całą pewnością chętnie cię wysłucha.