Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Fajna wycieczka i jakie widoczki... :loveu: Księżniczka chyba zadowolona, uśmiech mówi sam za siebie :) :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]

Polowanie na jaszczurkę, niestety one były szybsze no dobra Pani nie pozwalała i trzymała żeby nie dopadła :mdrmed:

Na koniec ucieszony i gotowy do powrotu Pyszczek :mdrmed:

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zadowolona tak jak i My tylko na koniec po 6godz wędrówki zrobiła bunt i jak wracaliśmy do auta to na poboczu znalazła cień i położyła się od razu na trawie i nie chciała iść dalej i nie wiedzieliśmy co z nią zrobić bo za nic nie chciała ruszyć dalej no ale po obietnicach i namowach Pani że już nie daleko i za chwile odpocznie ruszyła swoje cztery litery ;)[/FONT]

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jutro wstawię bo muszę przeglądnąć zdjęcia bo panny tak wariowały, że na większości są chyba tylko dupinki[/FONT] :mdrmed:
[FONT=Comic Sans MS]A teraz śpią jak zabite :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zabawa skończyła się o 2 w nocy i ciężko było nam je położyć spać bo Okame nie chciała spać z mojej strony łóżka tylko koniecznie musiała się położyć koło Masshiro i spały złączonymi pyszczkami :loveu:

Padnięte psiaki :loveu:

[/FONT]

Posted

Fotki cudne, uwielbiam oglądać bawiące się kity. :loveu:
A mogę wiedzieć, czy tylko "przechowujecie" Okame, czy zostaje u Was już na stałe? Może gdzieś było napisane, mogłam przeoczyć, ale mnie to nurtuje... :p

Posted

[quote name='INU']Fotki cudne, uwielbiam oglądać bawiące się kity. :loveu:
A mogę wiedzieć, czy tylko "przechowujecie" Okame, czy zostaje u Was już na stałe? Może gdzieś było napisane, mogłam przeoczyć, ale mnie to nurtuje... :p

[FONT=Comic Sans MS]Na razie się nią opiekujemy żeby chociaż odrobinę pomóc i odciążyć Kasie i Łukasza, bardzo chętnie byśmy ją zatrzymali na zawsze bo już jesteśmy w Niej Zakochani i nie wyobrażamy sobie Naszej rodzinki bez Niej ale rozsądek raczej bierze górę, gdybyśmy mieli domek to już na pewno byśmy jej nie oddali ale niestety nie mamy :-(
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]KOCHANE JURKI MASSHIROWE JESZCZE RAZ GRATULUJEMY :loveu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy jeszcze raz ;)[/FONT]