Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Kochani bardzo Wam dziękujemy za wczorajsze odwiedzinki :loveu: Uwielbiam spędzać czas w Waszym towarzystwie :lol: Fotorelacji niestety nie będzie, sztuczne oświetlenie swoje zrobiło :angryy: Tylko jeden portrecik Waszej ślicznotki nadaje się do publikacji :loveu:

Do zobaczenia!
Już w piątek :multi:

Posted

Masshiro na początku nawet nie chciała wejść do pokoju bo była bardziej zainteresowana MiMi bo to był jedyny kotek który nie uciekał przed nią a i Masshiro mogła sobie pogadać przed nią :loveu: a co do maleństw to najbardziej była zainteresowana białaską i nawet się z nią przez moment bawiła bo później poszła spać :loveu:

Posted

No niestety próba wejścia do wody skończyła się wpadką do wody, oczywiście nie groźną :mdrmed:

A później odpoczynek po gonitwie za kaczuchami
:mdrmed:

Taka nasza tyska kaczucha :lol:

Posted

W przypadku Waszej rodzinki nie miał kto robić zdjęć, bo przecież w trójkę na ringu byliście :cool3: Justynka gratuluję debiutu przy sędziowskim stole a Mariuszowi gratuluję powrotu na ring ;)

Specjalnie dla Was Masshiro w babcinym obiektywie :lol:

Najpiękniejsza spośród wszystkich białych dam jakie znam :loveu: BRAWO! :multi:

Posted

Aaaa ja przepraszam że Ci nie odpisałam, ale kurcze telefon mój głodny i pusty, a ja o 14 faktycznie zebrałam tyłek i poszłam po evele i do doma bo na 16 do pracy, a tu jeszcze trzeba psy wyprowadzić i zajechać a miejsce :D
Szukałam Cie wzrokiem i szukałam po tej wystawie, ale źle szukałam chyba stałam przy tych hasiorach akitach mamutach ale chyba ślepa jestem na amen :/ :D
A to ty sędziujesz ;> ??

Guest Madziadalena
Posted

Biała Dama jak zawsze piękna, gratulacje :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Agappe']co to za pogoń za kaczkami skoro panienka nawet mokra nie była?? ;>
Anata jak się kiedys rzuciła za kaczkaami to pół godziny pływała za kaczkami i to w kagańcu!!!

[FONT=Comic Sans MS]Bo Nasza Księżniczka się nie moczy i nie brudzi w dzień bo może ją ktoś zobaczyć a w końcu Księżniczką nie wypada być ufyfraną :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Masshiro ubrudzi się tylko jak jest w lesie bo wtedy wie że do auta się ją wrzuci i wyciągnie pod samym domkiem albo jak jest już bardzo ciemno na dworze a do wody to jedynie zamoczy łapkę i to z wielką gracją jak to na Księżniczkę przystało :loveu:[/FONT]