Guest Madziadalena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Masshiro z misiem urocza :loveu: taka delikatna dla pluszaka, niespotykane u nas :razz: Quote
Jurki :oD Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Nasze dzisiejsze własne agility :mdrmed: Jak jutro pójdziemy sobie pobiegać :Dog_run: to wezmę już aparat :mdrmed: Quote
Guest Madziadalena Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No, no, panienka zadowolona :) Czekam na więcej zdjęc Białej Damy w plenerach :) Quote
Angelika_Roser Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ale bajer, to my też wpadniemy na wasz plac zabaw kiedyś :evil_lol:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Tylko troszeczkę bo strasznie wiało, sypało i w ogóle nie najlepsza pogoda na robienie fotek :roll: I ślizgawka :) Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hihi jaka ona rozkoszna na tym placu zabaw :loveu:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 A ja was dzisiaj widziałam jak z treningu wracałam ;P Stałaś przy kiosku czy sklepiku, koło Oriona ze swoją białą kulką :D No chyba że to nie wy :> Quote
Baski_Kropka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Jurki :oD']Tylko troszeczkę bo strasznie wiało, sypało i w ogóle nie najlepsza pogoda na robienie fotek :roll: Ja myśle że ten chłód i wiatr to tylko wam przeszkadzał ;P Quote
Jurki :oD Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Ja myśle że ten chłód i wiatr to tylko wam przeszkadzał ;P Chyba tak choć ja to jestem ciepłolubna i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka :lol: W najbliższym czasie czyli pon lub wt będziemy z Masshiro w Waszych okolicach to może jakiś spacerek po mroźnych paprocanach?? Quote
Jurki :oD Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Baski_Kropka']A ja was dzisiaj widziałam jak z treningu wracałam ;P Stałaś przy kiosku czy sklepiku, koło Oriona ze swoją białą kulką :D No chyba że to nie wy :> My my :mdrmed: Quote
Baski_Kropka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Jurki :oD']Chyba tak choć ja to jestem ciepłolubna i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka :lol: W najbliższym czasie czyli pon lub wt będziemy z Masshiro w Waszych okolicach to może jakiś spacerek po mroźnych paprocanach?? Haha, ja też strasznie lubie ciepełko...ale pies mnie zachartował hihi ja w każda pogode w kazdy weekend rano na treningu twarto jestem :D Spacerek bardzo chętnie :D i poniedziałek i wtorek mnie pasuje bo kończę wcześniej zajęcia :) Quote
Kateczka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 e tam ciepło ...zima jest zimno być musi ;) to ja poporszę dużo zdjęc jednej i drugiej pani ;) Quote
Baski_Kropka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wezmę aparat to i zdjęcia będą. Muszę linkę znaleźć mojego futra, już ostatnio jej szukałam a jak nie to sobie kupie nową ;P Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 W razie czego ja mam 7metrowa i moge wziac :) Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 W razie czego ja mam 7metrowa i moge wziac :) Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Piękna Musa i Masshiro razem z Wiesią, Mariuszem i fotografem Tadzikiem Nashi, Natsu i Masshiro i Dawid w tle Przepiękna Nasheńka, na żywo jeszcze bardziej och ach :loveu: Kasia i Meishi Masshiro i Mariusz Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Meishulka nie patrz :loveu: Zamek w Bobolicach ale to już większość wie :cool3: Meishi i Natsu :loveu: Jedno z Moich ulubionych :loveu: Nashi, Natsu i oślepiona Masshiro Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Śliczna Musume Aida :loveu: Dwie Kasieńki z Meishi i Natsu Cudne Rodzeństwo z Dawidem I bez Dawida :lol: Masshiro z Mariuszem :loveu: Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Masshiro i Musa z Wiesią Kasieńka z Meishi Kasieńka z Nashi i Natsu A tu już zamek w Mirowie Nashi i Natsu z Państwem Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Masshiro z Mariuszem a z tyłu widoczki :lol: I znów widoczki razem z rodziną Musy :loveu: Prawie rodzinka w komplecie :) Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Wspaniałe widoki :loveu: Była też i zabawa z Ginem :loveu: I rodzinka w komplecie :) Pięknie :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jakie walczace akitki !!! http://img191.imageshack.us/img191/238/p1030333w.jpg ...i wogole wszystkie zdjecia z Waszego spotkania super !!!!!!!!!!! Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Kasia i Meishi Masshiro i Mariusz RODZINKA KAZOKU KANSHIN :loveu::loveu::loveu: Lodowy Krąg Quote
Jurki :oD Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 A to ja i moja Niunia Kasia i Meishi Zamek w Mirowie Widoczki Quote
Recommended Posts