Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Madziadalena
Posted

Masshiro z misiem urocza :loveu: taka delikatna dla pluszaka, niespotykane u nas :razz:

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

No, no, panienka zadowolona :) Czekam na więcej zdjęc Białej Damy w plenerach :)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ja myśle że ten chłód i wiatr to tylko wam przeszkadzał ;P

Chyba tak choć ja to jestem ciepłolubna i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka :lol:

W najbliższym czasie czyli pon lub wt będziemy z Masshiro w Waszych okolicach to może jakiś spacerek po mroźnych paprocanach??

Posted

[quote name='Baski_Kropka']A ja was dzisiaj widziałam jak z treningu wracałam ;P Stałaś przy kiosku czy sklepiku, koło Oriona ze swoją białą kulką :D
No chyba że to nie wy :>

My my :mdrmed:

Posted

[quote name='Jurki :oD']Chyba tak choć ja to jestem ciepłolubna i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka :lol:

W najbliższym czasie czyli pon lub wt będziemy z Masshiro w Waszych okolicach to może jakiś spacerek po mroźnych paprocanach??

Haha, ja też strasznie lubie ciepełko...ale pies mnie zachartował hihi ja w każda pogode w kazdy weekend rano na treningu twarto jestem :D

Spacerek bardzo chętnie :D i poniedziałek i wtorek mnie pasuje bo kończę wcześniej zajęcia :)

Posted

Piękna Musa i Masshiro razem z Wiesią, Mariuszem i fotografem Tadzikiem

Nashi, Natsu i Masshiro i Dawid w tle

Przepiękna Nasheńka, na żywo jeszcze bardziej och ach :loveu:

Kasia i Meishi

Masshiro i Mariusz