Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smacznie wyglądają :facelick:

Musiał być pyszny ten pal :lol:

W domu nie włączyłam lampy błyskowej i już nie ma fajnych zdjęć ale muszę powiedzieć, że jestem z Małej Dumna bo ładnie przyjęła Gina w domu, Gin jej zabierał zabawki a ona chodziła z taką zdziwioną minką ale nic nie burczała, razem pili z jej miski bez żadnych wojen :loveu: a obstawialiśmy z mężem, że będzie gorzej :roll:

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jurki :oD'][B][I][COLOR="black"] Ciężko mi wybrać najfajniejsze zdjęcia bo jest ich mnóstwo a wszystkie są fajniutkie

Jurki dobrze naisalas dawaj wszystkie i tak bedziemy oglac. Zdejcia rewelacyjne dwa bialasy szkoda, ze dziewczyny sniegu nie bylo :evil_lol:. Mi tez sie bylo trudno zdecydowac, ktore zdjecie zacytowac :diabloti:

Posted

jakoś białego tu się namnożylo ;)

seria co w trawie piszczy cudowna!!!!

Jakoś tak nieśmiało podchodzą do tej wody..

Powiedzcie mi czy Wasza panienka jak śpi to też się uśmiecha??? Wy zróbcie coś z tym bo zmarszczki będzie miała ;) nie można się uśmiechać 24h/dobe ;)

a odnośnie pobytu Gina u Was.. do mnie kiedyś przyjechała Ineczka ze swoją panienka.. dziewczynki znają się juz dobre pare lat, ale nigdy się razem nie bawiły (poznały sie już jako dorosłe) i po prostu sie tolerują, mogą wąhac to samo miejsce, atkowac tego samego psa, jeść z dwóch rąk.. i też się troche obawiałam co będzie jak wprowadze Aiko do Anaty.. ale okazało się to niepotrzebne.. Anata co prawda chodziła za Aiko krok w krok i jej pilnowała... tamta za to się nie panoszyla i nie zabierała Anacie zabawek :cool3: a na pewno się mniej "kochają" niż MAsshiro i Gin :lol:

Zresztą Anata też nie raz była na terytorium Aiko i Fumi i równiez nie było nigdy problemów :)

Posted

Masshiro generalnie zawsze się nam śmieje chyba, że jej coś nie pasuje to zmienia wyraz pyszczka no albo jak broi to aż ma płomyczki w oczach :loveu:

Zaczepianie zajętego pana :evil_lol:

Dawaj ten sznurek :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kochane Trzy Jurki[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]z okazji zblizających się świat zyczę Wam wszystkiego co piękne i najlepsze na świecie, aby ten magiczny czas był cudowny i niepowtarzalny. Miło było mi Was poznać oraz waszą piękna Biała Damę :loveu: Wszytskiego NAJ życzą Ginuś Wilczuś i Miałczuś
[/FONT]

...................

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/Epokalodowcowa036.jpg

Zimowe pozdrowienia z rodzinnego domu Masshiro :loveu:

Dziękujemy Kochani :loveu:

Przyszedł czas żeby tu troszeczkę odkurzyć :mdrmed:

Posted

Chyba będzie trzeba bo u nas ostatnio ciężko z czasem :roll: za dużo się dzieje, za mało czasu, za dużo urodzin a to dopiero początek ale pamiętam, pamiętam i w końcu dotrzemy :mdrmed:

Posted

U nas generalnie tez nie długo wytrzymywały, ostatnia maskotka jaką dostała od Kasi ostatnio poszła w ruch i Małpka jest mniej pluszowa :mdrmed: ale tego Misia Kocha nad życie bo z nim się obchodzi delikatniej i głównie obgryza mu pazurki no chyba, że my jemy obiad to się na nim wyrzywa :mdrmed:

My też się cieszymy co do spotkania i wreszcie zobaczymy na własne oczy Nasheńke :loveu: