Jurki :oD Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Smacznie wyglądają :facelick: Musiał być pyszny ten pal :lol: W domu nie włączyłam lampy błyskowej i już nie ma fajnych zdjęć ale muszę powiedzieć, że jestem z Małej Dumna bo ładnie przyjęła Gina w domu, Gin jej zabierał zabawki a ona chodziła z taką zdziwioną minką ale nic nie burczała, razem pili z jej miski bez żadnych wojen :loveu: a obstawialiśmy z mężem, że będzie gorzej :roll: Quote
Angelika_Roser Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Jeśli chodzi o kaczki: to była to misja nie możliwa :evil_lol:[/FONT] [video=youtube;vgZpBqrb7J0]http://www.youtube.com/watch?v=vgZpBqrb7J0[/video] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 MASSHIRO: Gin, to Ty weź wypij ten nadmiar wody a ja kaczuchy będę odławiać http://img265.imageshack.us/img265/7900/p1030077.jpg MASSHIRO: no dobra, nie będę taka, pomogę Ci, we dwójkę będzie szybciej http://img69.imageshack.us/img69/7836/p1030120l.jpg Super fotorelacja :roflt: Quote
Angelika_Roser Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kasia teraz to ja rycze jak bóbr ze śmiechu :roflt::roflt:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:grin:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:roflt::roflt:fajnie to obrałaś w słowa :evil_lol:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Jurki :oD'][B][I][COLOR="black"] Ciężko mi wybrać najfajniejsze zdjęcia bo jest ich mnóstwo a wszystkie są fajniutkie Jurki dobrze naisalas dawaj wszystkie i tak bedziemy oglac. Zdejcia rewelacyjne dwa bialasy szkoda, ze dziewczyny sniegu nie bylo :evil_lol:. Mi tez sie bylo trudno zdecydowac, ktore zdjecie zacytowac :diabloti: Quote
Agappe Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 jakoś białego tu się namnożylo ;) seria co w trawie piszczy cudowna!!!! Jakoś tak nieśmiało podchodzą do tej wody.. Powiedzcie mi czy Wasza panienka jak śpi to też się uśmiecha??? Wy zróbcie coś z tym bo zmarszczki będzie miała ;) nie można się uśmiechać 24h/dobe ;) a odnośnie pobytu Gina u Was.. do mnie kiedyś przyjechała Ineczka ze swoją panienka.. dziewczynki znają się juz dobre pare lat, ale nigdy się razem nie bawiły (poznały sie już jako dorosłe) i po prostu sie tolerują, mogą wąhac to samo miejsce, atkowac tego samego psa, jeść z dwóch rąk.. i też się troche obawiałam co będzie jak wprowadze Aiko do Anaty.. ale okazało się to niepotrzebne.. Anata co prawda chodziła za Aiko krok w krok i jej pilnowała... tamta za to się nie panoszyla i nie zabierała Anacie zabawek :cool3: a na pewno się mniej "kochają" niż MAsshiro i Gin :lol: Zresztą Anata też nie raz była na terytorium Aiko i Fumi i równiez nie było nigdy problemów :) Quote
Jurki :oD Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Masshiro generalnie zawsze się nam śmieje chyba, że jej coś nie pasuje to zmienia wyraz pyszczka no albo jak broi to aż ma płomyczki w oczach :loveu: Zaczepianie zajętego pana :evil_lol: Dawaj ten sznurek :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Rozrabiara :loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Sznurek od pana ze spodni to najlepsza jej zabawka a my przy tym mamy mnóstwo śmiechu bo śmieszne minki robi a jak się siłuje och :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Pocieszna ta zawzięta Dama :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja to mysle, ze Masschiro poprostu chciala Pana rozebrac :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zima się zaczęła legalna...jak tam się psu śnieg podoba?? Moje są zachwycone i ogólna głupawka je ogarnia na spacerach :) Wasz psiur też wygląda żółto na tle śniegu?? :D Quote
Angelika_Roser Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kochane Trzy Jurki[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS]z okazji zblizających się świat zyczę Wam wszystkiego co piękne i najlepsze na świecie, aby ten magiczny czas był cudowny i niepowtarzalny. Miło było mi Was poznać oraz waszą piękna Biała Damę :loveu: Wszytskiego NAJ życzą Ginuś Wilczuś i Miałczuś [/FONT] ................... Quote
Kasia_Dawid Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 zima nastała, a u Was tu jakoś cicho. W sen zimowy zapadliście ?? ;-) ;-) Quote
Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010?p=13742719#post13742719 Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zimowe pozdrowienia z rodzinnego domu Masshiro :loveu: Quote
Jurki :oD Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Kasia_i_Łukasz']http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/Epokalodowcowa036.jpg Zimowe pozdrowienia z rodzinnego domu Masshiro :loveu: Dziękujemy Kochani :loveu: Przyszedł czas żeby tu troszeczkę odkurzyć :mdrmed: Quote
Shirai - Koki Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czyli zdjecia z serii mordujemy misia :diabloti: Quote
Jurki :oD Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Kilka foteczek z dworu ale za szybko zrobiło się ciemno i nie zrobiłam ich za wiele :roll: Nasłuchuje bicia dzwonów :mdrmed: Quote
Jurki :oD Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Tak tak Masshiro Kocha misia bardzo bardzo bardzo :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jurki to zaproszenie do nas na spacer to mam Wam gołębiem wysłać?! :mad: :loveu: Czekam i czekam.... :loveu: [/FONT] Quote
Jurki :oD Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Chyba będzie trzeba bo u nas ostatnio ciężko z czasem :roll: za dużo się dzieje, za mało czasu, za dużo urodzin a to dopiero początek ale pamiętam, pamiętam i w końcu dotrzemy :mdrmed: Quote
Kasia_Dawid Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 W końcu galeria odkurzona :-) jak cudnie widzieć piękną Masshiro :-) a za tydzień wszyscy się widzimy ;-) pozdrowionka :-) ps. u nas pluszaki długo nie wytrzymują ;-) Quote
Jurki :oD Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 U nas generalnie tez nie długo wytrzymywały, ostatnia maskotka jaką dostała od Kasi ostatnio poszła w ruch i Małpka jest mniej pluszowa :mdrmed: ale tego Misia Kocha nad życie bo z nim się obchodzi delikatniej i głównie obgryza mu pazurki no chyba, że my jemy obiad to się na nim wyrzywa :mdrmed: My też się cieszymy co do spotkania i wreszcie zobaczymy na własne oczy Nasheńke :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ja mam nadzieje, że my też dojedziemy, a pojawiły sie juz pierwsze komplikacje w Wilczusiowym grafiku pracy. Ale bedzie walczył o wolne ! tak więc już nie mogę się doczekać :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts