Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):a co tam dobrego słychać u Groma ? :-) Wlasnie ja tez jestem ciekawa, a na wystawie to sie nie moglam nadziwic jak te malamutki sie siagle na pyszczu usmiechaja...to takie wesole psiaczki !! A gdzie nowe zdjecia Masshiro ??? Quote
Jurki :oD Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Pani pracuje dluzej i nie ma czasu zbytnio na fotki ale w tym tyg idziemy do weta obciac pazurki (Kasiu!) to moze namowimy na spacer razem z Gromem i porobie fotki. A u Groma calkiem dobrze, troche broi w domu :razz: Quote
Jurki :oD Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):Nasheńka też często zapiera się i w błotko czy kałużę ani rusz :lol: Kasiu to chyba Białe Księżniczki już tak mają ale jest to urocze :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jurki :oD napisał(a):Pani pracuje dluzej i nie ma czasu zbytnio na fotki ale w tym tyg idziemy do weta obciac pazurki (Kasiu!) to moze namowimy na spacer razem z Gromem i porobie fotki. A u Groma calkiem dobrze, troche broi w domu :razz: Pazurki ja sama Shirai'kowi obcinam i takie tam :razz: Quote
Jurki :oD Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Raz probowalam ale mam jakiegos stracha ze krzywde Malej zrobie a poza tym kosztuje to 5zl a zawsze nasza pani Wet Mala pooglada, zwazymy ja i zawsze ma zapewnione mizianki i czasem jakas fajna nagrode :lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A tutaj jest co prawda liczone w cenie wizyty, a my juz taka wprawe mamy ze Shirai nawet sam lapke daje i co najwazniejsze nie musze sie z nim szarpac i lapek nie zabiera :p, chociaz poczatki takie latwe nie byly Quote
Jurki :oD Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 No to widze ze u Was juz pelna fachurka :mdrmed: u nas nie wyglada to tak kolorowo :roll: a poza tym zawsze kolejny pretekst do dluzszego spaceru :mdrmed: Quote
Angelika_Roser Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Ja też obcinam Ginowi sama pazurki i też na początku nie było łatwo :roll: kłótnia była, że głowa boli :evil_lol: teraz nie ma najmniejszego problemu z obcinaniem, podobnie z kąpielami czy czesaniem... myciem oczków i uszków :loveu: vetów też lubi, zawsze chce całować. [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Kasia_Dawid Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 kiedy nowe fotki Białej Damy?? :mad::razz: Quote
Angelika_Roser Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ja też się upominam :loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dorzucam prośbę o nowe zdjęcia Masshiro :p Quote
Jurki :oD Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 No to jestemy spowrotem :lol: dzisiejsza pobudka pana :lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A Pancio się chowa :evil_lol: słodka mała :loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zachwycająca i te białe rzęsy...:loveu::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Na "Panu" pazurki zaciaga :diabloti: Quote
Kasia_Dawid Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 przecudowna :-) prześliczna :-) zachwycająca :-) Quote
Shirai - Koki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zdjecia, zdjecia, zdjecia i co u Gromka ??? Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 A prosze, prosze. Co prawda kilka z zabawy w domu ale za to jutro lub w niedziele beda zdjecia z jutrzejszej wystawy w Kielcach :mdrmed: I oczywiscie lezaca nasza osobista latarnia morska :mdrmed: Jakies krzywe lapki :roflt: Quote
Angelika_Roser Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dobre, łapki jezdzą jak po lodzie :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 powodzonka jutro :-) trzymamy mocno kciuki :-) wszystkimi łapkami :-) Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Miała lepsza poze ale nie zdarzylam ze zdjeciem wtedy wszystkie lapki miala zupelnie w inne strony i jeszcze bardziej powyginane :mdrmed: Quote
Shirai - Koki Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):powodzonka jutro :-) trzymamy mocno kciuki :-) wszystkimi łapkami :-) My tez !!!!!!!!!!! Duzo zdjec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):powodzonka jutro :-) trzymamy mocno kciuki :-) wszystkimi łapkami :-) Tfu Tfu nie dziekujemy :mdrmed: Quote
Jurki :oD Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Shirai - Koki napisał(a):My tez !!!!!!!!!!! Duzo zdjec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dziekujemy :mdrmed: A wlasnie co do zdjec to przypomnialo mi sie ze moze byc ciezko bo nie jade z mezem :-( chyba ze kogos wynajme do aparatu bo juz przygotowany :cool3: Quote
Recommended Posts