Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):
a co tam dobrego słychać u Groma ? :-)

Wlasnie ja tez jestem ciekawa, a na wystawie to sie nie moglam nadziwic jak te malamutki sie siagle na pyszczu usmiechaja...to takie wesole psiaczki !! A gdzie nowe zdjecia Masshiro ???

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani pracuje dluzej i nie ma czasu zbytnio na fotki ale w tym tyg idziemy do weta obciac pazurki (Kasiu!) to moze namowimy na spacer razem z Gromem i porobie fotki. A u Groma calkiem dobrze, troche broi w domu :razz:

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):
Nasheńka też często zapiera się i w błotko czy kałużę ani rusz :lol:

Kasiu to chyba Białe Księżniczki już tak mają ale jest to urocze :loveu:

Posted

Jurki :oD napisał(a):
Pani pracuje dluzej i nie ma czasu zbytnio na fotki ale w tym tyg idziemy do weta obciac pazurki (Kasiu!) to moze namowimy na spacer razem z Gromem i porobie fotki. A u Groma calkiem dobrze, troche broi w domu :razz:

Pazurki ja sama Shirai'kowi obcinam i takie tam :razz:

Posted

Raz probowalam ale mam jakiegos stracha ze krzywde Malej zrobie a poza tym kosztuje to 5zl a zawsze nasza pani Wet Mala pooglada, zwazymy ja i zawsze ma zapewnione mizianki i czasem jakas fajna nagrode :lol:

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Ja też obcinam Ginowi sama pazurki i też na początku nie było łatwo :roll:
kłótnia była, że głowa boli :evil_lol:
teraz nie ma najmniejszego problemu z obcinaniem, podobnie z kąpielami czy czesaniem... myciem oczków i uszków :loveu: vetów też lubi, zawsze chce całować.
[/FONT][/B][/CENTER]

Guest Madziadalena
Posted

Dorzucam prośbę o nowe zdjęcia Masshiro :p

Guest Madziadalena
Posted

Zachwycająca i te białe rzęsy...:loveu::loveu:

Posted

A prosze, prosze. Co prawda kilka z zabawy w domu ale za to jutro lub w niedziele beda zdjecia z jutrzejszej wystawy w Kielcach :mdrmed:

I oczywiscie lezaca nasza osobista latarnia morska :mdrmed:

Jakies krzywe lapki :roflt:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
My tez !!!!!!!!!!! Duzo zdjec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie dziekujemy :mdrmed:

A wlasnie co do zdjec to przypomnialo mi sie ze moze byc ciezko bo nie jade z mezem :-( chyba ze kogos wynajme do aparatu bo juz przygotowany :cool3: