Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu: Ślicznotka :loveu::loveu::loveu:
http://img94.imageshack.us/img94/2417/78652773.jpg

Justynka, wielkie dzięki za piękną fotorelacje :calus: Nasze zdjęcia są bardzo kiepskiej jakości niestety :shake:
Prześlij mi, więc proszę tę fotkę w oryginalnym rozmiarze: http://img43.imageshack.us/img43/9320/p1020451m.jpg
Muszę przecież mieć co wstawić do "Nowości" na naszej stronce :lol:

Posted

Dziekujemy, dziekujemy :mdrmed:

Co do Groma to nie wiem od czego zaczac hmm...
W skrocie to Grom juz nie jest u Pawla, absolutnie nie mamy mu tego za zle bo wiemy ze chcial dobrze i ze naprawde bylo im ciezko, nowe miejsce, nowy pan, pies i to wszystko zbytnio sie skumulowalo. Niestety opis malamuta nie byl opisem Groma, no wkoncu zawsze musza byc wyjatki potwierdzajace regule :lol:

Grom jest teraz u rodzicow mojego meza :lol: chyba cos mu te sytuacje daly do myslenia bo zachowuje sie zupelnie normalnie, jest duzo spokoniejszy i nie ma z nim problemu, no chyba ze my przychodzimy z nasza to wtedy szaleje :lol: ponoc ktos chcial go wziasc ale chyba rodzice sie nie zgodzili :lol:
wiec jak narazie wszystko sie dobrze ulozylo.

Z ostatniej wizyty u Groma, malo ostre bo z komorki a psiaki za szybko sie ruszaly :lol:

Posted

Co do łożkowych spraw to przyłapane Gangreny na gorącym uczynku :mad:

Nasza Dama jak nikt nie patrzy :evil_lol:

Levi u moich rodziców i jeszcze język pokazuje jak się o niej gadało :evil_lol:

Posted

[quote name='Jurki :oD']Dziekujemy, dziekujemy :mdrmed:

Co do Groma to nie wiem od czego zaczac hmm...
W skrocie to Grom juz nie jest u Pawla, absolutnie nie mamy mu tego za zle bo wiemy ze chcial dobrze i ze naprawde bylo im ciezko, nowe miejsce, nowy pan, pies i to wszystko zbytnio sie skumulowalo. Niestety opis malamuta nie byl opisem Groma, no wkoncu zawsze musza byc wyjatki potwierdzajace regule :lol:

Grom jest teraz u rodzicow mojego meza :lol: chyba cos mu te sytuacje daly do myslenia bo zachowuje sie zupelnie normalnie, jest duzo spokoniejszy i nie ma z nim problemu, no chyba ze my przychodzimy z nasza to wtedy szaleje :lol: ponoc ktos chcial go wziasc ale chyba rodzice sie nie zgodzili :lol:
wiec jak narazie wszystko sie dobrze ulozylo.

Z ostatniej wizyty u Groma, malo ostre bo z komorki a psiaki za szybko sie ruszaly :lol:

Ja tu musze zapytac, to w takim razie co wyprawia Grom :evil_lol:, yzn. wyprawial u tego chlopaka (Pawla) ?

Posted

[quote name='Jurki :oD']Co do łożkowych spraw to przyłapane Gangreny na gorącym uczynku :mad:

Nasza Dama jak nikt nie patrzy :evil_lol:

Levi u moich rodziców i jeszcze język pokazuje jak się o niej gadało :evil_lol:

Sprawy lozkowe sa jak najbardziej w modzie :evil_lol:, tylko czemu te nasze kochane zwierzaki-stworzaki dupinki klada na poduszkach :evil_lol:

Posted

Pewnie chcial sobie Grom ustawic Pawla po swojemu, biorac juz prawie doroslego psa, rocznego trzeba brac pod uwage ze bedzie ciezko i ze psiak po jednym dniu sie nie zmieni.
Moze zbyt szybko zrezygnowal, dokladnie nie wiem co sie takiego dzialo bo nie rozmawialam z Pawlem az tak dokladnie ale Pawel przeprosil choc tez nie mial za co bo wkoncu chcial dla niego jak najlepiej a mysmy doszli do wniosku ze lepiej teraz niz pozniej jak sie psiak przyzwyczai bo to zostawilo by mu kolejny slad w psychice.
Nie wiem czy dobrze "przelalam na papier" to co mialam na mysli :lol:
A moze tak mialo byc :lol: ze teraz bedzie u rodzicow :lol:

Posted

Jurki :oD napisał(a):
Pewnie chcial sobie Grom ustawic Pawla po swojemu, biorac juz prawie doroslego psa, rocznego trzeba brac pod uwage ze bedzie ciezko i ze psiak po jednym dniu sie nie zmieni.
Moze zbyt szybko zrezygnowal, dokladnie nie wiem co sie takiego dzialo bo nie rozmawialam z Pawlem az tak dokladnie ale Pawel przeprosil choc tez nie mial za co bo wkoncu chcial dla niego jak najlepiej a mysmy doszli do wniosku ze lepiej teraz niz pozniej jak sie psiak przyzwyczai bo to zostawilo by mu kolejny slad w psychice.
Nie wiem czy dobrze "przelalam na papier" to co mialam na mysli :lol:
A moze tak mialo byc :lol: ze teraz bedzie u rodzicow :lol:

trzymamy teraz mocno kciuki za rodziców :lol: szkoda, że Paweł zrezygnował, no ale jak pisaliście potrzeba dużo cierpliwości i wytrwałości, oby rodzicom tego nie zabrakło :p wierzę, że się uda :p będę razem szczęsliwi :lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Sprawy lozkowe sa jak najbardziej w modzie :evil_lol:, tylko czemu te nasze kochane zwierzaki-stworzaki dupinki klada na poduszkach :evil_lol:

A nie przyszło Ci do głowy,że tam gdzie Ty kładziesz głowę to pies tyłek;)
One takie ważne przeca:evil_lol: Szacunek pokazują:diabloti:

Posted

Do glowy przychodzic nie musialo, takie widoczki to my mamy codziennie rano :evil_lol: i to juz nawet ostatnio jak jest chlodno to bez wzrokowego zapytania...jest hopaaaaaaaaaa do lozka i wiadomo, gdzie dupeczka lezy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Miejmy nadzieję że rodzice sie nim zaopiekują bo szkoda Psa, młody jeszcze a takie przeżucanie z jednego domu do drugiego napewno na dobre mu nie wyjdzie... Widze że białe Akitki to miejsce poduszki na łożku uważaja za własne:cool3: nasz robi dokładnie to samo... pozdrawiamy

Guest Madziadalena
Posted

Śliczna ta "Dama w...pościeli" :lol: Mizianko dla obfoconych psiaczków :loveu:

Posted

Jestesmy teraz na etapie Epoka Lodowcowa: Odwilż :-(

Nasza Masshiro wreszcie jest szczesliwa, jak tylko zobaczyla snieg to dostala glupawki jeszcze ja trzymalo jak wrocila do domu :mdrmed: i nawet jej nie przyszkadzalo ze byla zupelnie mokra :mdrmed:

Posted

to ja dodam, że u mnie to samo było jak Anata zobaczyła śnieg po raz pierwszy odkąd pojawiła się u nas:razz:

pies wyszedł na zewnątrz.. stanął jak wryty.. szczeknął, podskoczył w miejscu i zaczął wariować ;) do dziś uwielbienie do śniegu zostało :)