Angelika_Roser Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Super fotorelacja :loveu::loveu::loveu: rodzinka cudowna !! :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ojej to my :loveu::loveu::loveu: Quote
Jurki :oD Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Śliczna Mamusia naszej Masshiro I przystojniaczek Tata Masshiro Quote
Jurki :oD Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 A teraz tak zupełnie już nie wystawowo, przypadkowo znalezione zdjęcia na necie :lol: alaska brunatne niedźwiedzie w kąpieli mala panda urodzona w zoo w san diego Austria panda fu long szczesliwy smok swietuje swoje drugie urodziny Quote
Jurki :oD Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 gorylica mandara ze swoim 7mies dzieckiem kibibi jeden z siedmiu goryli w zoo w waszynktonie NAJLEPSZE :loveu: wystawa psow w colombo sri lanka Quote
Kateczka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ojoj moim kolejnym zwierzaczkiem musi być koniecznie panda:evil_lol: Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 miło było poznać ;) a macie może zdjęcia innych akitek?? z innych klas? :roll: Quote
Jurki :oD Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Nam rowniez :) A co do zdjec to raczej bedzie ciezko bo maz byl operatorem aparatu wiec nie bardzo orientuje sie a nam zgrane zdjecia na drugim kompie, jutro sprawdze :lol: Quote
Jurki :oD Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Kilka zdjec z dzisiejszego spotknia Masshiro z Emi, Sango i Kanem Masshiro z Emi Masshiro z Sangiem Masshiro z Kanem Cala banda :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Biała Dama udzielała audienci ?:loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Niestety nie moglam zrobic wiecej zdjec a szkoda bo psiaczki kochaniutkie, szczególnie amerykańcka Emi (z zamilowania do kitek) :loveu: ale nie mialam zbytnio jak a nie moglam Masshiro puscic bo psy jeszcze czuly cieczke i chodzily na tyly a jej sie to nie podoba i probowala ich podgryzac :evil_lol: :razz: Pan z Kanem i Sangiem mordeczka Kan na drugim planie pan i pani Sanga i Kana :lol: Quote
Agappe Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 oo to całe towarzystwo szpicowe to w okolicy mieszka? :roll: one jednak w takim towarzystwie najlepiej się bawią :evil_lol: Quote
Jurki :oD Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Mniej więcej w okolicy, Emi spotkałam pierwszy raz, jeszcze szlam po Masshiro bo pan chcial zobaczyc na zywo japońca :cool3: ale co fakt to fakt w okolicy mamy albo szpice albo yorki :razz: Quote
Agappe Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Jurki :oD']Mniej więcej w okolicy, Emi spotkałam pierwszy raz, jeszcze szlam po Masshiro bo pan chcial zobaczyc na zywo japońca :cool3: ale co fakt to fakt w okolicy mamy albo szpice albo yorki :razz:[/QUOTE] fajnie!! ja mam w okolicy tylko 1 sh i 1 samoyeda.. i to tyle ze szpiców.. w poprzednim miejscu zamieszkania miałam 2-3 akitki, 1 akitę amerykańską i gdzieś ok 10 haszczaków, malamutów lub miksów tych 2 ras.. Quote
Baski_Kropka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Więc i ja wpadłam z wizytą :D Co do rozmowy toczącej się, to u mnie na osiedli jest mnóstwo SH i mnóstwo bullowatych i astów, i ani z jednymi ani z drugimi mój pies się bawić nie chce bo żadne go nie lubią. Bo wszystkie to agresory prze okropne. Basior to do każdego psa bez oceniania z góry, zazwyczaj przyjaźnie i radośnie... wiec generalnie najwięcej bawi się z naszą Kropcią i jakimiś lokalnymi kundelkami Yorkami itp. Całe swoje Syberyjskie stado ma na treningach :D Pozdrawiam gorąco! Quote
Mada:) Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Witamy puszystą piękność :loveu: i znane okolice! :razz: Ze też nigdzie nie spotkałam Was z sunią. :shake: Quote
Jurki :oD Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 SZUKAMY DOMU DLA NIESFORNEGO RODOWODOWEGO MALAMUTA!!! Grom ma 11 miesięcy, jest uroczy normalnie zaliże człowieka na śmierć tylko potrzebuje czasu, cierpliwości, niestety ma zbyt dużo energii i właściciele nie dają rady (mają dwutygodniowego bobasa), jest po szkoleniu niestety tylko przedszkolnym, akrobata z niego straszny bo wskakuje na każdy murek, każde schody, nie raz naszą małą przeskakiwał, idealny kompan do zabaw bo wystarczy na niego tylko spojrzeć a już jest chętny do wszelkiego rodzaju zabaw, pieszczot, podobno strasznie ciągnie na spacerze, choć ja go prowadziłam i jakoś nie był mi zbytnio uciążliwy (ma sie te ciastka w rece :D), nie wiem jaki ma stosunek do dzieci bo nigdy nie widziałam ale z tego co mi wiadomo to strasznie ciągnie do nich, co do psów to jest bardzo łagodny. Wiem że zjadał wykładziny w domu, dosłownie zjadał, zresztą nie tylko to zjadł i zniszczył. Szukamy mu domu bo nie chcemy żeby trafił do schroniska bo to bedzie straszne dla psiaka a jest naprawde uroczy. Na stronie 3 jest więcej zdjęć ze spaceru z Gromem. Grom z Masshiro Quote
Recommended Posts