Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAMY SERDECZNIE W GALERII NASZEJ "MALUTKIEJ" MASSHIRO KAZOKU KANSHIN :loveu:

Zaczne od tego, że nasza Masshiro urodzila się 18.10.2008r w hodowli KAZOKU KANSHIN z Częstochowy u Kasi i Łukasza :loveu::loveu::loveu:
Rodzicami Masshiro jest: AIDKA Puchate Liski i B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres (hodowla Roal).

A teraz kilka słówek o nas:

Po długich wojnach z mężem, że chce mieć psa wreszcie wygrałam i zaczął się kolejny problem, jaka rasa hmmm... oczywiście labrador gdy już się urodziła śliczna Voo Doo ( i tutaj pozdrowionka dla pani Beatki Z Grodu Hrabiego Malmesbury) okazało się że nie możemy wziąść pieska z różnych przyczyn :placz:
Po dłuższym czasie znów wrócił temat i pamietam jak dziś jak mój małżonek Mariusz zwany inaczej Jurkiem :lol: znalazł akitki w tym hodowle Kasi i Łukasza i mała Masshiro i to była miłość, bo jak się nie zakochać w tym maleńkim misiaczku :loveu::loveu::loveu: (a propo musiałam sobie pożyczyć to zdjecie od Was Kochani :lol:)

Teraz żyjemy sobie w trójkę :lol: i jak sobie teraz pomyślimy to nasze życie bez tego białego łobuza było strasznie puste i nudne :lol::lol::lol:

Zapraszamy do oglądania nasze skromnej galerii. Jurki

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka archiwalnych zdjęć naszego małego łobuza :lol:

Pierwsze zdjecia od Kasi i Łukasza jakie dostaliśmy jak już było pewne że to bedzie nasza niunia :multi::loveu:

Nasza mała kluseczka :loveu:

Posted

Brak mi słów Kochani :loveu: galeria Małej powalająca :loveu: niektórych zdjęć już nie pamiętałam, innych nigdy nie widziałam, więc bardzo się cieszę i ślicznie Wam dziękuję za tę galerię :loveu:

Ps. zgadzam się z Agappe, nasze wnuczęta zdominowały galerię :lol:

• 2 weeks later...