Jurki :oD Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 WITAMY SERDECZNIE W GALERII NASZEJ "MALUTKIEJ" MASSHIRO KAZOKU KANSHIN :loveu: Zaczne od tego, że nasza Masshiro urodzila się 18.10.2008r w hodowli KAZOKU KANSHIN z Częstochowy u Kasi i Łukasza :loveu::loveu::loveu: Rodzicami Masshiro jest: AIDKA Puchate Liski i B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres (hodowla Roal). A teraz kilka słówek o nas: Po długich wojnach z mężem, że chce mieć psa wreszcie wygrałam i zaczął się kolejny problem, jaka rasa hmmm... oczywiście labrador gdy już się urodziła śliczna Voo Doo ( i tutaj pozdrowionka dla pani Beatki Z Grodu Hrabiego Malmesbury) okazało się że nie możemy wziąść pieska z różnych przyczyn :placz: Po dłuższym czasie znów wrócił temat i pamietam jak dziś jak mój małżonek Mariusz zwany inaczej Jurkiem :lol: znalazł akitki w tym hodowle Kasi i Łukasza i mała Masshiro i to była miłość, bo jak się nie zakochać w tym maleńkim misiaczku :loveu::loveu::loveu: (a propo musiałam sobie pożyczyć to zdjecie od Was Kochani :lol:) Teraz żyjemy sobie w trójkę :lol: i jak sobie teraz pomyślimy to nasze życie bez tego białego łobuza było strasznie puste i nudne :lol::lol::lol: Zapraszamy do oglądania nasze skromnej galerii. Jurki Quote
Jurki :oD Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Kilka archiwalnych zdjęć naszego małego łobuza :lol: Pierwsze zdjecia od Kasi i Łukasza jakie dostaliśmy jak już było pewne że to bedzie nasza niunia :multi::loveu: Nasza mała kluseczka :loveu: Quote
Jurki :oD Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Jeszcze Levi lubiała naszą mała bo teraz już jest za duża dla niej i ucieka bo nie ma ochoty na zabawę z Masshiro :-D Quote
Jurki :oD Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Mój mały pomagierek w pakowaniu prezentów :loveu: Quote
Agappe Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Witamy kolejną akitomaniaczkę, kolejną wnuczkę Kasi i Łukasza ;) zaczynacie dominować w galerii ;) sliczna Dama się zrobiła z Waszego niedźwiadka ;) [quote name='Jurki :oD'] http://img269.imageshack.us/img269/2718/p1010180n.jpg Rosne jak na drożach :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Huuuuuuuuuuuura!! W końcu galeria ''mojej'' kochanej Masshiro, miłość od pierwszego wejrzenia !! :loveu::loveu::loveu: Ależ ona podobna do Ginusia była... Gin pozdrawiamy !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jurki :oD Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Dziękujemy za miłe przyjęcie :lol: Kazoku Kanshin rządzi :lol: :loveu: Pozdrawiamy. Quote
Kasia_Dawid Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Witamy serdecznie na Dogomanii :loveu::lol: Masshiro jest piękna :loveu: czekamy na więcej fotek :lol: Quote
Jurki :oD Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Na wystawie w katowicach z Kasia, Łukaszek i Meishi :lol: Quote
Jurki :oD Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 a to przed wystawą juz w rodzinnym domku po wystawie :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Brak mi słów Kochani :loveu: galeria Małej powalająca :loveu: niektórych zdjęć już nie pamiętałam, innych nigdy nie widziałam, więc bardzo się cieszę i ślicznie Wam dziękuję za tę galerię :loveu: Ps. zgadzam się z Agappe, nasze wnuczęta zdominowały galerię :lol: Quote
Jurki :oD Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dawno nas nie było ale zrobiliśmy sobie takie malusie wakacje od miasta :lol::lol::lol: Quote
Jurki :oD Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Siostra a to specjalnie dla Ciebie ;) Jak nasza Kochana Masshiro opiekuje sie Twoimi misiami :lol: Wiesz zeby im sie nie nudzilo jak Ciebie nie ma :loveu: Quote
Recommended Posts