Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś byłam z Daszą na mini spacerku :) już doszła do siebie i ma ochotę na szaleństwa :loveu:

A na spacerki przygotujcie mnóstwo energii i patyków :D Dasza kocha ruch :P
Latem napewno będzie super partnerem do pływania :)

Jeszcze znalazłam zdjęcie ze spacerku z Edim :)

Posted

Wielkie odliczanie trwa... :diabloti: godzina po godzinie zbliża się dla Daszy godzina zero!!! Na samą myśl już się wesoło robi, ale będzie fajnie jak sunia już będzie :razz: a domek już się grzeje aby przyjąć ciepło nową lokatorkę

Posted

Dasza godzinke temu wyruszyła w podróż do swojego nowego domku :)
Troche bałam się jej reakcji na Kubę ,ale jedno warknięcie a później rozpoczęła się wielka przyjaźń. Daszunia dawała się bez problemu głaskać, siedziała blisko swojego nowego Pana ,a później wsadziłam ją do samochodu i grzecznie czekała na odjazd :loveu:

Kuba bardzo miło było mi Ciebie poznać ,Dasza lepiej trafić nie mogła.
Czekam na relacje z podróży i pierwszych dni w domu oraz mam nadzieje na zdjęcia (możesz przesłać je na mój email) :)

Daszeńko moja kochana powodzenia w nowym domku :loveu::multi:

Posted

Fakt, bardzo szybko doszliśmy do porozumienia :razz: mam po prostu podejście do dziewczyn... Podróż do domu minęła sprawnie, bez pisków jęków i szczekań, co jakiś czas tylko widziałem w lusterku wystającą głowę ciekawej Daszy:p w domu obwąchała wszystko, obadała i już się czuje jak u siebie. Musi się tylko przyzwyczaić do szmerów bloku, bo ma doskonały słuch i co chwilę bystrzeje nasłuchując z kierunku drzwi :cool3: chyba z niej pies obronny! No i ubaw miałem jak zobaczyła swoje odbicie w drzwiach na balkon... :grin: już wieczorem chciała się bawić, ogon w górze i fikać zaczęła ale takie harce to na dzień sobie zostawimy a nie wieczorem.

Warto było odwiedzić Braniewo... Zyskaliśmy wspaniałego przyjaciela - Daszę i poznałem świetne dziewczyny Monikę i oczywiście Beatę :lol: mi również bardzo miło było poznać, a jak kiedyś będziemy w okolicy to na pewno zajedziemy w odwiedziny :cool1:

Posted

Zapraszamy mam nadzieje ,że razem z Daszką :)
Nareszcie tą psinke spotkało coś dobrego ,jeszcze sporo życia przed nią ,naszczęście nie związanego z boksem, kratami i walką z mrozem teraz ma ciepełko i kochających właścicieli :multi: