bea100 Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Haniu, super fotki :) , napisz nam wszystkim coś więcej proszę :P Quote
Magda i Saga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Patrzę i oczom nie wierzę. Gończy na torze? Przecież moja Saga w Pęcicach nigdy nie była. przynajmniej ja nic o tym nie wiem. :D Haniu! Czyżbys zaczęła uprawiać agility? Quote
Hania Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Niestety to nie ja :-( Nie mam kiedy i bardzo żałuję :cry: . Ale tego gończego znasz chyba - to Zula. To sotatnie zdjęcie to tez Zula :lol: Quote
OlaAB Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 no właśnie miałam się zapytać o ostatnie zdjęcie :lol: to były wewnętrzne "zawody" Alternatywy Haniu czy można poprosić o zdjęcia tego psiaka, który totalnie zapomniał jak się biega - czyli szelciaka :oops: mój e-mail olarosiak@poczta.onet.pl Quote
malawaszka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 piękne :klacz: i nasz Atosek jest :angel: śliczny :D Quote
Lotos Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Śliczne foteczki :lol: Macie ich więcej? Też bym chciała muz uprawiać Agility :cry: Quote
Musiałek Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Super fotki !!!!! bardzo mi się podobają, i te pieski - pudelka to jeszcze rozumiem ale gończe??? jestem naprawdę pod wrażeniem. Napiszcie proszę cos więcej o tych zawodach Quote
OlaAB Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Hejka Musiałek mojego Blusika pewnie rozpoznałaś :D a co do zawodów do Alternatywa robi sobie od czasu do czasu takie wewnętrzne dla klubowiczów zawody różnią się one tym, że tydzień wcześniej dostajemy tory i możemy przez tydzień kombinować jak je przebiec (ale nie wolno ćwiczyć, tylko kartka i papier no i wyobraźnia :) ) Quote
Musiałek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Super, czy będę mogła którego dnia wpaść i popatrzeć ??? Quote
OlaAB Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 w najbliższym czasie raczej nie będzie takich "Alternatywnych zawodów" ale będzie IAL w czerwcu organizowany przez Alternatywę - serdecznie zapraszam Quote
Musiałek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :puppydog: tak wiem 12.06 tylko ze ja 11.06 wyjeżdżam :bigcry: Quote
zakla Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ehh....:( To jeden cavanowicz mniej w reprezentacji:P Ale my bedziemy :lol: Quote
Musiałek Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :) leżąc na plazy nad morzem będę z całej siły trzymac kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts