Aleksandrossa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ostatnio byłam z moim onkiem na spacerze w parku. Dużo psów, dzieci itp. Chcę z koleżanką iść na spacer z Dorą i jej huskim. Jednak moja Dora nie akceptuje na spacerach innych psów. Szczeka, rzuca się, rwie... Cezara się boi, natomiast na Diane ignoruje... Czy to zachowanie mogło być związane z cieczką? Nie wiem jak ją tego oduczyć. Ostatnio na naszym podwórku psa pogryzła (temat "Psy pogryzły psiaka" założony przez Elz) i boje się z nią wychodzić. Quote
karjo2 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Moze tak ciut jasniej, Cezar, Diana? Na juz, ile suka ma lat, jak z nia pracujecie, jak wyglada dzien, spacery, wspolpraca? Quote
Aleksandrossa Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Cezar- drugi onek Diana- york Pies ma 4 lata, natomiast z nami jest od 2. Staramy się codziennie z nią ćwiczyć różne komendy. Po ostatnim spacerze nie byłam z nią. Aż się boje, że któregoś dnia mi się wyrwie i pogryzie jakiegoś psa... Quote
Recommended Posts