Teba Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Bzikowa napisał(a):Jak winko to ja chętnie, już skończyłam odwyk :P Szybko :eviltong: Quote
Bzikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Moja wątroba szybko się regeneruje, młoda jeszcze :P :evilbat: Quote
Teba Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Z tego co zrozumiałam podczas rozmowy telefonicznej to ten ciemny z białym krawatem trafi do mnie na tymczas. Bajka mówiła, że podobny do berneńczyka, więc moja mama do końca grudnia nie będzie mnie odwiedzać bo od iluś tam lat marzy jej się berneńczyk hihi :) Quote
Darianna Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Skoro jej się marzy to niech malucha bierze :D Quote
Teba Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Moja mama to skomplikowana osoba. Myślała o adopcji Mukiego (ugotowany szczeniak) ale on raczej nie będzie mógł mieszkać w ogrodzie. Chciałaby jakiegoś psa którego sama uratuje- ale dorosłego nie zatrzymamy, bo moja ruda jest humorzasta. Zobaczymy co się będzie działo jak Nektarynka przyjedzie... Cynamona moja mama na początku też nie lubiła ;) Quote
agaciaaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tebusa napisał(a):Cynamona moja mama na początku też nie lubiła ;) To rzeczywiście jest skomplikowana :diabloti: Jak można takiego cudeńka nie lubić :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To może Nektar jednak zostanie... jak się Mama przekona? Chociaż na razie to go jeszcze nie masz a tu już o zostawianiu :evil_lol: agaciaaa napisał(a):To rzeczywiście jest skomplikowana :diabloti: Jak można takiego cudeńka nie lubić :loveu: E tam, Bezik też nie lubi :P:P Quote
Teba Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Bzikowa napisał(a):E tam, Bezik też nie lubi :P:P Terier :eviltong: Chudy, krótkonożny terier :eviltong: i jeszcze szczeka :eviltong: Quote
Teba Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Kochane cioteczki przedstawiam Nektara: Quote
Darianna Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jakież on ma różowiutkie łapelki :D Przesłodki dzieciak. Jak Nuka i Cynamon go przyjęli? Quote
agaciaaa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cudeńko :loveu: jak się dogaduje z rudymi? ;) Quote
Teba Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Nuka przyjęła Nektara dużo lepiej niż Cynamona- czyli ignoruje Młodego, a Cynamon.... Taki jestem malutki: I Cynamon uczy mnie: Zabawy pluszakami: I troszczy się: A tak śpiochamy: I prezentujemy brązowe oczko: Quote
agaciaaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/1-24.jpg jaki słooodziak :loveu: Ale Cynamon przy nim wielki! :lol: Quote
Teba Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Krótkie sprawozdanie z dzisiejszego dnia: A tak się chłopcy bawią: Quote
Bzikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Matko bosko! Przecie on jest wielkości Cynamonowej głowy!!! :loveu: Trzeba było mówić, że chomika bierzesz, nie psa! :loveu: Quote
Teba Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bzikowa napisał(a):Matko bosko! Przecie on jest wielkości Cynamonowej głowy!!! :loveu: Trzeba było mówić, że chomika bierzesz, nie psa! :loveu: Może i chomik, ale szczeka za to jak porządny husky :loveu: No i przynajmniej mało miejsca zajmuje w łóżku, mało je i wogóle jest taki cudowny :loveu::loveu::loveu: Jeszcze tylko mu znaleźć fajny domek... Quote
Teba Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ja już wpadłam po uszy... Cynamon też... Quote
Teba Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Niedobre cioteczki nie zaglądają do nas... Zobaczcie co się u nas dzieje: Ja się wcale do niego nie przywiązuję: Aniołek... I 100% potwora: I zdjęcia neutralne: Quote
Darianna Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 jaaaa!!! chomik-wampirek :D Cudna kuleczka, ząbki pewnie też cudne ma ;) Quote
Bzikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Łaaaa ja chcę go zobaczyć!!:loveu: Niuniaśny to on jest strasznie ;) zwłaszcza w zestawieniu z wujkiem Cynamonem ;) Quote
Teba Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Bzikowa znasz adres- zapraszam :) Daj znać kiedy kończysz wcześniej zajęcia, albo kiedy masz trochę czasu. Ja chyba jutro mam wolne- ale muszę się dopytać, bo nie wiem czy goście mają przyjechać, czy nie. Jakbyś chciała przyjechać po poniedziałku to proszę odbierz od krawcowej na rondzie moje dwie pary spodni, a ja Cię potem albo przywiozę do mnie, albo odwiozę (wolę Cię przywieźć to winko strzelimy ;) ) A Nektaryna jest wyrąbista :) Quote
Bzikowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No wiem wiem tylko dupa, dziś miałam kolokwium, w poniedziałek drugie, potem znowu jakieś zaliczenia... żyć nie umierać :( a zajęć chyba żadnego dnia nie kończę wcześniej... Ale coś wykminię ;) Quote
agaciaaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja zaglądam, tylko nie zawsze coś pisze ;) bo się nie chcę ciągle powtarzać :lol: http://cynamonowydom.eu/photo/Nektar/7.jpg ooo prosze, Nektar pokazał swoją prawdziwą twarz :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts