Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z tego co zrozumiałam podczas rozmowy telefonicznej to ten ciemny z białym krawatem trafi do mnie na tymczas. Bajka mówiła, że podobny do berneńczyka, więc moja mama do końca grudnia nie będzie mnie odwiedzać bo od iluś tam lat marzy jej się berneńczyk hihi :)

Posted

Moja mama to skomplikowana osoba. Myślała o adopcji Mukiego (ugotowany szczeniak) ale on raczej nie będzie mógł mieszkać w ogrodzie. Chciałaby jakiegoś psa którego sama uratuje- ale dorosłego nie zatrzymamy, bo moja ruda jest humorzasta. Zobaczymy co się będzie działo jak Nektarynka przyjedzie...

Cynamona moja mama na początku też nie lubiła ;)

Posted

To może Nektar jednak zostanie... jak się Mama przekona?
Chociaż na razie to go jeszcze nie masz a tu już o zostawianiu :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
To rzeczywiście jest skomplikowana :diabloti: Jak można takiego cudeńka nie lubić :loveu:

E tam, Bezik też nie lubi :P:P

Posted

Nuka przyjęła Nektara dużo lepiej niż Cynamona- czyli ignoruje Młodego, a Cynamon....

Taki jestem malutki:

I Cynamon uczy mnie:

Zabawy pluszakami:

I troszczy się:

A tak śpiochamy:

I prezentujemy brązowe oczko:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Matko bosko! Przecie on jest wielkości Cynamonowej głowy!!! :loveu: Trzeba było mówić, że chomika bierzesz, nie psa! :loveu:

Może i chomik, ale szczeka za to jak porządny husky :loveu: No i przynajmniej mało miejsca zajmuje w łóżku, mało je i wogóle jest taki cudowny :loveu::loveu::loveu: Jeszcze tylko mu znaleźć fajny domek...

Posted

Niedobre cioteczki nie zaglądają do nas...

Zobaczcie co się u nas dzieje:

Ja się wcale do niego nie przywiązuję:

Aniołek...

I 100% potwora:

I zdjęcia neutralne:

Posted

Bzikowa znasz adres- zapraszam :) Daj znać kiedy kończysz wcześniej zajęcia, albo kiedy masz trochę czasu. Ja chyba jutro mam wolne- ale muszę się dopytać, bo nie wiem czy goście mają przyjechać, czy nie. Jakbyś chciała przyjechać po poniedziałku to proszę odbierz od krawcowej na rondzie moje dwie pary spodni, a ja Cię potem albo przywiozę do mnie, albo odwiozę (wolę Cię przywieźć to winko strzelimy ;) )

A Nektaryna jest wyrąbista :)

Posted

No wiem wiem tylko dupa, dziś miałam kolokwium, w poniedziałek drugie, potem znowu jakieś zaliczenia... żyć nie umierać :( a zajęć chyba żadnego dnia nie kończę wcześniej... Ale coś wykminię ;)