Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Salamandra :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A jak tam Twoja sucz? no i kiedy będzie trzeci rudzielec? :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

salamandra!!!:p taka dzika?,z Polski?
Skad Ty ją wzięłaś?
Wrzuc jej fotki...

Raja O.K ten zastrzyk na stawy chyba jej pomogł;) dużo biega:lol: i nie kuleje,co najwyżej trochę sztywno stawia łapy.
Powiedzialam hodowcy i wiesz,że zainteresowala sie.Okazalo sie,że matka Raji miala robioną rentgenoskopie(dzieki temu wykryliśmy dysplazje u naszej)i jest zdrowa!Rodzenstwo też.No i dostalam labradorka,Raja miala sie z kim bawić:p

a seterek urodzi sie na poczatku kwietnia:loveu:

Posted

Wieczorem zrobie jej zdjęcia i wrzuce :) tak jest dzika i z Polski :)

A ten labek to już u Ciebie zostanie? Trzymam kciuki za Raję żeby te problemy się nie nasilały :-( biedna sucz :-( ale dobrze że choć troszkę pobiegać sobie może mała wariatka :)

swoją drogą wrzuciłabyś pare jej fotek tu :loveu:

Posted

labek jest juz sprzedany znajomemu;) jak by byl suczka to może by został.raja miala go dośc,do teraz ma strupy na pysku tak szalały:evil_lol:
No a biega calkiem sporo,skacze i buszuje po skalniakach,moze pół dnia spedzić w ogrodzie:lol:

A ta salamandra to już u Ciebie zostanie?Ona jest zlapana na wolnosci czy ją kupilaś,z tego co wiem to one sa obięte ochroną no i grozi im wyginiecie jak większości zwierząt:-(

Posted

Ona jest kupiona w Polsce, na wolności nigdy nie była :) nie karmie jej również :) i nigdy nie była objeta ochroną teraz już w pewnym sensie jest :eviltong:

pewnie ok. 20 wrzuce jej fotkę albo i dwie :D

P.s miałaś mi tu wrzucić rude fotki :P:P:P czekam :D

Posted

cos mi nie wyszedl ten post:roll:
wrzuce jeszcze troche fotek moze teraz mi wyjdzie;)

a Ty sie nie znęcaj nad biedna salamandrą tylko ją nakarm:eviltong: ;)
Nie moge sie doczekac fotek:p

Raja w całej okjazalości:

moje fretki.Jedna nowa przepiękny srebrny arlekin,po którego jechalam do Wrocławia:loveu:

Posted

Jureja napisał(a):
Słynna skórzewska górka uwielbiana przez psy:lol: niestety Kara moja nie chciala sie ustawić tak jak Twoja Delta

Jureja wklejaj te zdjecia do swojej galeri:cool3: niech inni je zobacza;)

Posted

nie masz więcej zdjęć salamandry,bo na tym dobrze nie widać:smile:

Czyżby Nuka spała na dywanie?Nie to co mój kanapowiec na podłodze to kilka sekund nie uleży:evil_lol:

Posted

Jureja napisał(a):
prześliczna:loveu: też taką chcę:p

Wariatka :eviltong: dwa razy bym zemdlała jak mi ją facet robił :eviltong: 1.5 godziny wiłam się i prawie płakałam z bólu :mad: takie miejsce wybrałam- chciałam żeby mało osób ją widziało i żeby mi nie przeszkadzała w pracy i teoretycznie tak jest :) bo mam ją 4 miesiące i tak naprawdę to mało kto ją widział :) problem w tym, że skóra na stopach i dłoniach jest bardzo cienka, ścięgna tuż pod nią no i masa żyłek... i to co teraz chyba mi najbardziej przeszkadza to to, że skóra w tym miejscy wysycha tak samo często jak np. łydki przez co tatuaż wydaje się dużo jaśniejszy...

myślałam nad poprawieniem go żeby był troszkę ciemniejszy ale jak pomyśle jeszcze raz o tym bólu... poprawie go jak będzie już naprawde kiepsko wyglądał ;)

Posted

Tebusa napisał(a):
Wariatka :eviltong: dwa razy bym zemdlała jak mi ją facet robił :eviltong: 1.5 godziny wiłam się i prawie płakałam z bólu

Warto było:p wygląda super:cool2:
Ale żywa lepsza:D :eviltong: