Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Tebusa, widze, ze miałyscie swietne spotkanko po takiej ilosci, super fot. świetna gromadka :multi: Quote
Teba Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 To jeszcze Wam kotki pokaże :P w tym Matyldę która nawet język pokazuje :D No i Bolka też pokażemy :cool1: Quote
TRUSKAWA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 HEJKA ŚMIESZNA MAŁA :loveu: JA TYM BARDZIEJ JESTEM ZACHWYCONA BO W PRZYSZŁYM ROKU DO MNIE ZAWITA RODEK:p Quote
Teba Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 A już wiesz z której hodowli? Zapraszam na forum klubu rr :) rrclub.pl/forum :) Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Co za zwierzyniec:loveu: Cieszę się,że z twoją juz w porzadku;) A co to za nowe zwierzatko? Quote
Teba Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Salamandra :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A jak tam Twoja sucz? no i kiedy będzie trzeci rudzielec? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 salamandra!!!:p taka dzika?,z Polski? Skad Ty ją wzięłaś? Wrzuc jej fotki... Raja O.K ten zastrzyk na stawy chyba jej pomogł;) dużo biega:lol: i nie kuleje,co najwyżej trochę sztywno stawia łapy. Powiedzialam hodowcy i wiesz,że zainteresowala sie.Okazalo sie,że matka Raji miala robioną rentgenoskopie(dzieki temu wykryliśmy dysplazje u naszej)i jest zdrowa!Rodzenstwo też.No i dostalam labradorka,Raja miala sie z kim bawić:p a seterek urodzi sie na poczatku kwietnia:loveu: Quote
Teba Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Wieczorem zrobie jej zdjęcia i wrzuce :) tak jest dzika i z Polski :) A ten labek to już u Ciebie zostanie? Trzymam kciuki za Raję żeby te problemy się nie nasilały :-( biedna sucz :-( ale dobrze że choć troszkę pobiegać sobie może mała wariatka :) swoją drogą wrzuciłabyś pare jej fotek tu :loveu: Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 labek jest juz sprzedany znajomemu;) jak by byl suczka to może by został.raja miala go dośc,do teraz ma strupy na pysku tak szalały:evil_lol: No a biega calkiem sporo,skacze i buszuje po skalniakach,moze pół dnia spedzić w ogrodzie:lol: A ta salamandra to już u Ciebie zostanie?Ona jest zlapana na wolnosci czy ją kupilaś,z tego co wiem to one sa obięte ochroną no i grozi im wyginiecie jak większości zwierząt:-( Quote
Teba Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Ona jest kupiona w Polsce, na wolności nigdy nie była :) nie karmie jej również :) i nigdy nie była objeta ochroną teraz już w pewnym sensie jest :eviltong: pewnie ok. 20 wrzuce jej fotkę albo i dwie :D P.s miałaś mi tu wrzucić rude fotki :P:P:P czekam :D Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 no co Ty se tu jaja robisz:D ja juz sie głowie skąd wziełaś żywa salamandrę... No to wrzucam foty: Raja na dzisiejszym spacerku;) A oto labek: http://i25.photobucket.com/albums/c81/jureja/DSCN1834.jpg Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 cos mi nie wyszedl ten post:roll: wrzuce jeszcze troche fotek moze teraz mi wyjdzie;) a Ty sie nie znęcaj nad biedna salamandrą tylko ją nakarm:eviltong: ;) Nie moge sie doczekac fotek:p Raja w całej okjazalości: moje fretki.Jedna nowa przepiękny srebrny arlekin,po którego jechalam do Wrocławia:loveu: Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jureja spapugowalas pomysl na zdjecie odemnie:lol: :lol: :lol: Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Słynna skórzewska górka uwielbiana przez psy:lol: niestety Kara moja nie chciala sie ustawić tak jak Twoja Delta Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jureja napisał(a):Słynna skórzewska górka uwielbiana przez psy:lol: niestety Kara moja nie chciala sie ustawić tak jak Twoja Delta Jureja wklejaj te zdjecia do swojej galeri:cool3: niech inni je zobacza;) Quote
Teba Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Moja salamandra :) teraz wygląda już troszkę inaczej :) Quote
Jureja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 nie masz więcej zdjęć salamandry,bo na tym dobrze nie widać:smile: Czyżby Nuka spała na dywanie?Nie to co mój kanapowiec na podłodze to kilka sekund nie uleży:evil_lol: Quote
Teba Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Prosze tuż po zorbieniu- jeszcze czerwony i spuchnięty :/ Quote
Teba Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Jureja napisał(a):prześliczna:loveu: też taką chcę:p Wariatka :eviltong: dwa razy bym zemdlała jak mi ją facet robił :eviltong: 1.5 godziny wiłam się i prawie płakałam z bólu :mad: takie miejsce wybrałam- chciałam żeby mało osób ją widziało i żeby mi nie przeszkadzała w pracy i teoretycznie tak jest :) bo mam ją 4 miesiące i tak naprawdę to mało kto ją widział :) problem w tym, że skóra na stopach i dłoniach jest bardzo cienka, ścięgna tuż pod nią no i masa żyłek... i to co teraz chyba mi najbardziej przeszkadza to to, że skóra w tym miejscy wysycha tak samo często jak np. łydki przez co tatuaż wydaje się dużo jaśniejszy... myślałam nad poprawieniem go żeby był troszkę ciemniejszy ale jak pomyśle jeszcze raz o tym bólu... poprawie go jak będzie już naprawde kiepsko wyglądał ;) Quote
Koma Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Tebusa'] boooskie :multi: łapeczki :loveu: Quote
Jureja Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Tebusa napisał(a):Wariatka :eviltong: dwa razy bym zemdlała jak mi ją facet robił :eviltong: 1.5 godziny wiłam się i prawie płakałam z bólu Warto było:p wygląda super:cool2: Ale żywa lepsza:D :eviltong: Quote
Teba Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 A Nukusia uczy się nowych komend za pomocą klikera :) mam nadzieję, że za pare dni uda mi się wstawić Wam nowe zdjęcia :) Quote
Recommended Posts