Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Sopotu jeśli mnie wyleją z roboty to będę miała transport z koleżanką, więc to jest plus żeby tam zgłosić psa bo jakoś dojadę i kasa nie pójdzie w błoto, z drugiej strony w tym terminie to powinnam być na ślubie siostry, a z kombinowaniem duży problem bo ślub za Łodzią tak więc zupełnie nie po drodze żeby mnie zgarnąć w trakcie drogi :roll::roll::roll:

A teraz mina niepoważna:

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chodziło mi, dlaczego uważasz, że mogli by Cię wylać ??

Fotki cudne, ostatnie wyyyygrywa z RR "nietoperkiem" :lol::loveu::lol::loveu:

Widzę, że u Was "krainie" jest ktoś jeszcze z drużyny RR:cool3:, ja jeszcze w Szczecinie tej rasy nie widziałam, chyba, że się słabo rozglądam, co jest ostatnich czasy prawdopodobne :roll:

Pozdrowionka i mizianka dla cynamonków:loveu:

Posted

No ale ja nie zaprzeczam jakoby Cynamon był piękny - bo jest :loveu: Tak się tylko zdziwiłam bo takiej miny jeszcze w jego wykonaniu nie widziałam :razz:

• 2 weeks later...
Posted

no niestety coraz ciężej z pracą :shake:
sama szukam nowej pracy, chociaż ciągle jeszcze pracuję, lecz niestety w mojej się wszystko popsuło, no i zdrowie już nie te co w zeszłym roku...

Posted

Dla stęsknionych cioteczek trzy foteczki Cynamonka:

P.s przepraszam, że ostatnio do nikogo nie zaglądam ale jestem w środku sesji :angryy:

Posted

Miło mi, że tak szybciutko nas zauważyłyście :loveu:

Jeśli chodzi o skrót to zanim przywiozłam Cynamona do domu to wymyśliłam skrót Moniek. Nawet w hodowli tak na niego wołali. Niestety jak przyjechał doszłam do wniosku, że "Moniek" nie pasuje do niego :roll:

Tak więc oficjalnie na spacerach jest wołany pełnym imieniem, a w domu ze względu na charater najczęściej nazywany jest Misiem :loveu:

Posted

Powiedzmy, że mamy mały kryzys związany z moim spędzaniem dużej ilości czasu w domu. Nuka ostatnio mi chorowała. I tak jakoś to dziwnie wygląda. Niestety Nuka nie pozwala się bawić Cynamonowi z innymi psami i w związku z tym nie zawsze mogę ją zabierać z nami :-(

Nie do końca mi się podobają ich wzajemne relacje, ale jestem dobrej myśli ;)

Posted

Kangur:

Polowanie- jak się dobrze przyjrzycie to zauważycie jakiegoś owada nad nochalem :)

Esencja Nuki hihi:

I długaśny jęzor podobno po dziadku Jupiterze: