Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przypominam również, że w moim domu mieszka tygrys Matylda, która po tym jak rano spadła z dachu to doczekała się własnej sesji:

Posted

Zdjęcia były robione ok. godziny 17-18. Niestety wtedy słoneczko dość mocno jeszcze świeci więc po:

1. robisz zdjęcia dokładnie w tym kierunku jak świeci słońce, inaczej wyjdą Ci prześwietlone.

2. zawsze zakładam na obiektyw osłonkę, żeby łapał mniej światła.

Jeśli chodzi o aparat Olympus E-500 :loveu: Już ich chyba nie produkują, ja mój kupiłam jakieś 3 lata temu :loveu:

Posted

jaaaa cieeee, jaki piękny aporcik, ja chcę zobaczyć to na żywo:loveu:

czemu on już jest taki duży!

http://www.cynamonowydom.eu/photo/Cynamon1/3miesiace/Usmiech3.jpg :loveu:

a biedna kotka żeby się doczekać sesji to musiała się do próby samobójczej posuwać ? :roll::shake::evil_lol:

p.s. przepraszam , że nie odebrałam wczoraj (eee czy tam przedwczoraj?) telefonu ale byłam na działce od wtorku, inaugurować wakacje, i trochę mi się czasoprzestrzeń wygięła chyba :evil_lol: ale już jestem w domu ;)

Posted

Nie wiem czy chcecie ale mam nowe foteczki :cool3:

Panowie jedną stroną, Pani drugą

Ganianki:

Maki i Cynamon

Szczęśliwa Nuka

Posted

Pod koniec spaceru psy były już stanowczo zmęczone, Nuka już dawno tyle nie biegała- dziś było widać, że stanowczo cofnęła się w rozwoju (albo poprawiła kondychę :cool3:) Wracając wyglądało to tak, że Cynamon próbował Nuce wskoczyć na barana:

Dopiero wstawiając to zdjęcie zauważyłam, że Nuka stoi na dwóch łapach :roll:

Ale efekt był kiepski:

Posted

Cynamon dalej uważa, że jest malutką kruszynką :) Natomiast jak widać po pozycji Nuki- leciutki już na pewno nie jest, skoro już jest w stanie zachwiać jej równowagę :roll: Rośnie mi chłopak, na szczęście już coraz wolniej, ale trudno już nam się w łóżeczku pomieścić, na kanapę psy już wchodzą coraz rzadziej bo też się ciasno robi...

Zaczynam zauważać zalety posiadania małych psów- tzn takich do 50 cm w kłębie :eviltong:

Posted

a my odkryliśmy, że mamy na osiedlu rodezjankę - ma rok i nazywa się Boni :loveu:

nawet u nas w galerii jest :cool3:

EDIT

Suczka jest z krakowa i nazywa się EBONY ERBI (Boni) z hodowli Safari-Kadamba :cool3:

Posted

Darianno pies na zdjęciach powyżej o domowym imieniu Maki to Ezemaka Erbi Safari-Kadamba, czyli miotowy brat Boni :loveu:

Ale ja tu mam nowe fotki Nuki i Cynamona:

Pozycja wystawowa:

Ania jest świetna jeśli chodzi o robienie takich zdjęć, więc jest regularnie wykorzystywana :evil_lol:

Aport: Tzn resztka aportu :evil_lol:

Uszyska:

Nuka:

Posted

Haha Cynamon ma już osobistego fotografa ds. pozycji wystawowej :cool3:

Ooo widze , że jestem mistrzem drugiego planu, zwłaszcza ze spadającymi spodniami :evil_lol: