Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jak ja zazdroszcze wspolnych wypadow z psami do stajni:placz::placz::placz: tego akurat nie udalo mi sie suki nauczyc - odpowiedniego podejscia do koni:roll:

Posted

A tak zasypiał jak już zjadł wszystko co znalazł i z każdym się zapoznał:

Dodam również, że jako że Nuka kończy w piątek 6 lat to właśnie otrzymałam dla niej tort urodzinowy z Animalii, zamówiłam też jako dodatek kostki trixie nadziewane flaczkami i... Młody oszalał, jak jest bardzo ciekawy co się dzieje w drugim pokoju to kość w pysk i idzie, potem wraca i gryzie dalej- 7 złotych a ile spokoju (dla mnie) i frajdy (dla Małego) :evil_lol:

Posted

Gdyby nie czarny kot to to by było prawdziwe zdjęcie rodzinne, a tak jest rodzinne +

Po spacerku:

Matylda i Cynamon:

I Nuka :loveu:

Posted

Dwie ostatnie fotki mi się najbardziej podobają :loveu::loveu:

A masz może jakąś aktualną fotkę Cynamona stojącego obok Nuki? ;) Chciałabym zobaczyć jak już jest duży :lol:

Posted

Przeprowadzka super udana, psy szczęśliwe, ja jeszcze bardziej, znaleźliśmy już przefajne tereny spacerowe- bez kleszczy, bez ludzi i przepięknie...

Ja teoretycznie jutro będę w Legionowie, ale bez psów- a czuję obowiązek kopnięcia Cię w dupę przed maturą :evil_lol::eviltong:

Posted

Wiesz co Agacia ja już próbowałam zmienić tytuł galerii, kiedyś się robiło edycję pierwszego posta, a teraz zmienia mi się tam tylko tytuł pierwszego posta, a nie galerii :-( Jak to poprawić?

P.s wczoraj byliśmy w odwiedzinach u mamy i siostry. Oto efekty:

Corba i Cynamon:

Posted

Jako, że pojechaliśmy również na wystawę dopingować mamusię to bardzo miła sędzina zgodziła się rzucić okiem na maluchy:

Tu akurat dawała rady naszej siostrzyczce, a Cynamon bardzo jej się podobał, w ciągu kilku chwil odkąd zaczeliśmy biegać po ringu powiedziała już co sądzi. Daje mi to nadzieję, na jakiś początek kariery wystawowej :evil_lol:

A tak sobie gadaliśmy do uszka miłe rzeczy:

I odpoczynek po wystawie:

Posted

No nie, takie wielkie cielaki i na rączkach! :diabloti:

A jak chcesz edytować tytuł wątku to edytujesz pierwszy post i klikasz "zaawansowana edycja" :)