Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiesz co Agatko nie mam pojęcia ile Młody waży- w domowej wadze wyczerpały się baterie, a do lecznicy nie chce jechać tylko na ważenie. Może mi się uda jakoś w tym tygodniu kupić baterie i go zważyć. Na moje oko waży ok. 13 kg.

Nuka powoli go zaczyna akceptować. Na spacerach go broni i pilnuje, w domu coraz rzadziej próbuje go zjeść. Zauważa profity powiększenia rodziny jak np. podkradanie smaczków :evil_lol: Powoli coraz lepiej się dogadują, czekam na moment kiedy będą razem spać na jednym posłaniu- póki co suka czasami pozwala położyć mu się na skraju.

Posted

Bzikowa niech on rośnie, przecież to byłby wstyd dla RRa zostać wielkości westa :eviltong: Poza tym on rośnie z dnia na dzień, to straszne jak wracam z pracy i zastanawiam się jak długo mnie nie było, bo mój pies zmienia się w mgnieniu oka.

Na spacery czasami jeździmy do Wilanowa nad Wisłę- w każdą sobotę i niedzielę o godz. 10:00 spotykają się tam rhodesiany i razem spacerują- warunek jest jeden- psy muszą być łagodne.

No to bach dwa filmiki nagrane przez koleżankę:

YouTube - Wisła III`2009

YouTube - Wisła 03 2009

Posted

Czyli Twoja Sara też jest absolutnie cudowna :loveu: Widać w niej bardzo dużo z RR- z resztą już Ci kilka razy o tym mówiłam ;)

Posted

Już wklejam więcej :eviltong:

Nuka z kolegami:

Młody:

Portrety:

Agacia Ty te fotki w większej ilości widziałaś na stronie? Bo wrzuciłam, ale na moim komputerze się nie wyświetlają :angryy::angryy::angryy:

Posted

Agata przecież widziałaś je już w galerii Bzika- nowe fotki pewnie będą w sobotę, bo wybieramy się na socjalizację do Nowego Dworu na wystawę :evil_lol::roll:

Posted

A oto wczorajsze zabawy Nuki i Cynamona- pierwszy raz bawili się razem, Nuka nie zawsze była zachwycona, ale mamy kolejne postęp w scalaniu stada :mrgreen:

Nuka była twarda i dawała Młodemu fory- jak miś wypadał mu z pyska to cierpliwie czekała :lol:

"Jestem taki niewinny... "

"... więc oddaj mi misia"

"wypchaj się gówniarzu, lub pocałuj mnie w d..." :evil_lol::diabloti:

Posted

"ewentualnie Cię zagryzę"

"Tere fere nic mi nie zrobisz"

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: