Teba Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Na świat przyszły jeszcze dwie dziewczynki. Teraz będę miała dylemat czy pozostać przy decyzji o chłopcu, czy jednak zdecydować się na dziewuszkę- za 4 tygodnie zostanie podjęta decyzja. Jak tylko dostanę od hodowcy zdjęcia to na pewno wstawię. Hodowczyni jednak mimo tego, że ostatni szczeniak urodził się przed północą- całą noc nie spała i czuwała nad małymi krzykaczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc zanim odeśpi dzisiejszą noc to pewnie spokojnie wrócę z pracy :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No to życzę podjęcia dobrej decyzji ;) I czekam na fotki maleństw. Ależ Ci zazdroszczę ;) :loveu: Quote
Teba Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Tu chłopcy razem: Tu na 95% mój wybraniec: A tu cała piątka: Quote
Bzikowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 http://www.cynamonowydom.eu/photo/Cynamon1/Moniuszko.jpg Co za uśmiech :evil_lol: Gratuluję scyla, niech się zdrowo chowa! Quote
Teba Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Młody rośnie jak na drożdżach :loveu::loveu::loveu: no i pozostałe maluchy naturalnie też. Otwierają już oczy, zaczynają szczekać, chodzić, gryźć swoje pupki :loveu: We wtorek jadę w ponowne odwiedziny do Cynamona. Wczoraj już przyjechało posłanie- teraz mam problem gdzie je przez miesiąc trzymać. Z tym posłaniem to jest tak, że jak Nuka była mała też takie miała- spisywało się rewelacyjnie i kiedyś było zalecane dla dużych psów, bo układa się do ciała i pewnie trochę odciąża stawy. Podjęłam decyzję, wysyłam maila do producenta... cisza... dzwonię pod 4 numery telefonów... cisza... no i przerażenie gdzie ja teraz takie dostanę... pomyślałam, że producent zbankrutował :evil_lol: Ale animalia mnie nie zawiodła i w moment dostarczyli mi posłanko :loveu: Zaraz je chyba zapakuje w folię i wrzucę na szafę :evil_lol: No a teraz fotki: Młody chyba jest po lewej: Przygotowania do wystaw w wieku 20 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 4/5 klusek, albo ja nie widzę jednego chłopaka No i mój mistrzu Cynamon po mlecznej imprezie: Quote
Teba Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 We wtorek znowu pojechałam do Młodego- w jego 27 dniu życia. Jestem z niego dumna- w końcu przestał sikać na leżąco pod siebie i łaskawie nawet odchodzić od koca i idzie na gazety :evil_lol: taki geniusz mi rośnie :loveu: Jak się urodził ważył 330 gr- teraz mając 4 tygodnie waży już ponad 3 kg :roll: Mam kilka zdjęć z mojej wizyty u Cynamona- niestety zdjęcia robione telefonem- ale dla mnie najważniejsze jest to, że są :-) no i przestaje mi się mieścić na kolanach... a tu jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu do uzyskania końcowego wzrostu... Tu Młody na kolanach i obok jego czujna mamusia: Tu Młody spał dalej, a ja mogłam go sobie miziać do woli :loveu: Aż w końcu go wykończyłam: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No brak mi słów, jest po prostu cuuuuudny :loveu: http://www.cynamonowydom.eu/photo/Cynamon1/b.jpg :loveu: Quote
Bzikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Boska klucha :) Ciesz się bo niedługo 'trochę' urośnie i przestanie się mieścić na kolankach.. :siara: Quote
Teba Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Aniu dla chcącego nic trudnego- moja suka ważąca 35 kg ostatnio mi się władowała na kolanka... Zastanawiam się co będzie jak oba jednocześnie wpadną na pomysł władowania się na kolanka... :placz: No ale cóż- mogę się poświęcić i żeby mieć moje dwa potwory :evil_lol: Quote
Teba Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Nowe foteczki dostarczam: + dwie zrobione przez koleżankę, która pojechała w odwiedziny :cool3: I tu pod siostrami: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Kawał chłopa już z niego ;) a pomarszczony prawie jak szarpej :lol::loveu: Quote
Teba Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Teraz to on jest kruszynką, za rok to z niego będzie kawał chłopa :evil_lol: oby mi się tylko udało go wychować na porządnego psa... powiem Wam szczerze, że mam obawy jak sobie poradzę z dwoma dużymi psami... Quote
Teba Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Przypominam jak wygląda Nuka- zdjęcia robione dziś w ciągu dnia: No i tu historyjka obrazkowa: Quote
Teba Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Ciąg dalszy: Za to że zostałam powalona na plecy- zobaczcie co potem dostałam: Pod koniec sesji Nuka zasypiała na stojąco :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Tebusa']Teraz to on jest kruszynką, za rok to z niego będzie kawał chłopa :evil_lol: oby mi się tylko udało go wychować na porządnego psa... powiem Wam szczerze, że mam obawy jak sobie poradzę z dwoma dużymi psami... Musisz sie przyłożyć do jego wychowania ;) bo rzeczywiście dwa duże psy to nie żarty ;) http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/1-5.jpg widze że Nuka ma misia pod kolor ;) :loveu: Quote
Cerber Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/8-1.jpg cóż za postawa! :loveu: piękna:loveu: http://img235.echo.cx/img235/5016/p10100965hj.jpg cóż za skoczek :crazyeye: na agility ją! :evil_lol: Quote
Teba Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ale się wstrzeliłaś z tym agility właśnie wczoraj o tym rozmawiałam z koleżanką i są szanse, że zaczniemy się w to bawić :lol: Quote
Bzikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To świetnie, zapraszamy do Cavano :lol: 22 lutego rusza kurs dla początkujących :razz: Quote
Teba Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Aniu ja z Ajsonową gadałam o agility w naszej najbliższej okolicy- nawet szans nie ma żebym wstawała w środku nocy i jechała na drugi koniec Warszawy. Już wolę pospać lub pojechać na wały na spacer :eviltong: A wczoraj byłam u Twojej mamy w pracy z suczą, ale chyba Ci pomagała w przygotowaniach do studniówki- jak się udała impreza? :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cześć, co słychać? Kiedy odbierasz maluszka, długo jeszcze? ;) Quote
Recommended Posts