lolka75 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 jestem ciekawa czy ktos uzywa wentylatora do klatki dla psa? Jade 30 sierpnia na wystawe i jak zwykle to wystawa na hali. Z doswiadczenia wiem ze bedzoe goraco... nawet w chlodne dni. I wlasnie zastanawiam sie nad zakupem takiego wentylatora z racji tego ze moje psiaki futrzaste:roll: jakby kto pytal to wyglada on tak jest dosc maly ale zawsze to jakas wymiana powietrza... no i dziala na baterie bede wdzieczna za opinie Quote
Jami Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Myślę, że się przyda - zwłaszcza jeśli ma być gorąco :) Wystawa to wystarczający stres. ;) Quote
Chantell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dobry pomysł, ale musisz przyzwyczajać wcześniej, bo mogą się szumu wystraszyć :) Quote
lolka75 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 moje cymbalki przyzwyczajone do wszelkiegfo rodzaju szumu, bo najpierw suszarka, klimatyzacja, ciagle "chodzacy" wentylator w sypialni. A to malenstwo chodzi cichutenko:p juz mam w domku i wyprobowany i jest spoko choc malenki. Potrzebny jeszcze jeden na wieksza klatke;) Quote
STARby Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Mam pytanie mianowicie zy można wystawiac psa rasy ratler i czy są jakies wystawy w woj.świętokrzyskim?proszę o szybką odp:lol: Quote
roksi425 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Tak najlepiej go przyzwyczaj bo wentylator robi troche halasu i piesek bedzie niepotrzebnie wystraszony Quote
Recommended Posts