Emisia Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Mam pytanko do Was...czy można psiuni podać wołowinę z ryżem i warzywami?A jeśli tak to jaką lepiej surową czy gotowaną?? Pozdrawiam 8) Quote
coztego Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Wołowinka jest super :) Pewnie, że można, a jaki piesek będzie zachwycony! :D Z tego co wiem, to wołowinę można dawać i surową i gotowana. Ja nie daję surowizny, więc moja je gotowaną. Quote
Emisia Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 Wielkie dzięki :D No to idę gotować jedzonko.... Pozdrawiam 8) Quote
Ewa_ Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 My z wołowiny dajemy pręgę. Bardzo psu smakuje i idzie na zdrowie tylko gotowane Ewa Quote
Gosik71 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Jeśli wołowina jest naprawdę świeżutka, można troszkę surowej podać ale zmielonej z odrobiną oleju - psiak będzie zachwycony!!! Quote
tufi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Moje jedza surowa - kazde mieso w sumie dostaja surowe, sparzone tylko goraca woda. Po ugotowaniu sie kurczy i bardzo twardnieje. Ja przewaznie robie tak: gotuje ryz, do wody po nim, jeszcze wrzacej wrzucam miecho, zamieszam i wylaczam gaz. Po chwili miesko odcedzam i gotowe :) Quote
Złośnica Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 my skolei tylko surowizna i jeśli chodzi o wołowine to daję czyste mięsko, mostek, szponder, ogono wolowe i cielęce oraz mięsne kości z karku. Quote
Recommended Posts