C&B Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Też sobie nie wyobrażam kuć! Mam masę zajęć, a od tego roku weszła jakaś porypana reforma i musimy chodzić na 2 godziny dodatkowego w-f, dodajmy, że mamy 2 godzinne okienko, a mieszkamy daaleko od gimnazjum to zanim dojdziemy w to i we to to w domu siedzimy 30-40 minut, szkoda gadać... Ale trzeba to trzeba. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby zawiesić galerie przez naukę i moderatorów. Miałam gorsze powody do zawiech, a i tak się rozmyslałam ;) Mam nadzieję, że od czasu do czasu wpadniesz i napiszesz co u Pluszaka. Quote
Ewa&Duffel Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 http://i46.tinypic.com/2itslrd.png ale świetny dzieciak z Twojego brata :lol: Fajną ma czapkę :eviltong: Capri "Joł ziom" :diabloti::evil_lol: Chyba mu się tęskni za wakacjami ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):http://i46.tinypic.com/2itslrd.png ale świetny dzieciak z Twojego brata :lol: Fajną ma czapkę :eviltong: Capri "Joł ziom" :diabloti::evil_lol: Chyba mu się tęskni za wakacjami ;) Hahah. xD no śmiechowy z niego gość :P A Czapka moja xD ale on w niej lepiej wygląda xD Caprutek... no w sumie może ;] Quote
cockermaister Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Witanko :) :bye: http://i46.tinypic.com/2itslrd.png fajna fota :razz::razz: Quote
Daga&Maks Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nie odchodźcie. Można przecież po nadrabiać wszystko w weekendy. Rozumiem cie że masz mnóstwo nauki, ale przecież każdemu należy się trochę wolnego czasu Quote
Ciapkowa. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Śliczny Caprutek Hah.. a Twój brat też fajny :D Quote
gosiulaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Lady Buba super! :D:D Capri... fajne okulary :eviltong: Quote
Nikola & Tina Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witamy się! Dawno nas tu nie było Super oksy ma Capri Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej galerii. Quote
Minerva Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Coś słyszę, że macie odchodzić. Tylko bez wygłupów, każdy ma nauki po uszy, ale chyba znajdzie się czas na dogo ;) Chociaż w weekendy wpadajcie ;) A lady buba świetny :evil_lol: Gaga przy nim wysiada :D Quote
Infortune. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Hm,ja rozumiem, że każdy inaczej to odbiera,ale ja pamiętam, że w gimnazjum to miałam naprawdę mnóstwo wolnego czasu w porównaniu z tym co jest teraz (2 LO) ;) Więc pomyśl sobie, że jeszcze nie jest tak najgorzej :eviltong: Właśnie chciałam to napisać. ;) Wydaje mi się że przesadzacie odrobinkę, ale może to ja byłam jakaś dziwna i nie siedziałam całe dnie na książkami. Brata masz fenomenalnego! :diabloti: Quote
niunka04 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ja chodze do 3LO matura te sprawy srednia mam nie chwalac sie 3cią w klasie i też mam czas wolny... przecież nie można się ciągle uczyć bo to się mylić nawet zaczyna Quote
Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Hey kochani! Bardzo dziękuję za odwiedziny, ale niestety... powiem krótko - mam Mega Doła. Nie chce sie tu rozpisywac co i jak bo problemami swoimi innych zawalać nie chcę. Także narazie na dogo wgl. nie bede wchodzić... nie mam ochoty wgl. Na szczęscie mam Caprusiaka. On jak nigdy teraz sie mnie słucha, liże po nosie i chodzi za mną tu i tam... mądrala chyba wyczuł ze cos jest nie tak... ah... niemartwcie sie bo to nie jest tak ze tylko na dogo wchodzić nie bede :) poprostu mój dzień wygląda tak: szkoła, obiad i do wieczora leżenie po ciemku ze słuchawkami w uszach. nic totalnie nic mi sie nie chce czasem aż odechciewa się wgl. wszystkiego. Dziękujemy jescze raz ze nas odwiedzacie, doradzacie i nie zapominacie o nas. Niedługo - za jakieś pare dni lub nawet tygodni wejde i napisze jak to bedzie. Czy galeria bedzie funkcjonowac czy chyba jednak nie zabardzo. Pozdrowionka dla wszystkich! Dla tych co nas znają i tych co poznamy. :) Papa.! :* Quote
Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Jak ktoś nie ma to nasze GG : 12300349 Tam powinnam być chociaż raz na jakiś czas. :roll: Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Eh.. szkoda, że odchodzisz, tzn. narazie odchodzisz :( Mamy nadzieję z Ciapkiem, że powrócicie ;) No i że wszystko się ułoży z 'twoimi problemami' :) Pies zawsze pocieszy. Ciapuś mnie też zawsze pociesza ;) Poliże, 'usiadze' na kolana :-P Będziemy codziennie odwiedzać, chociaż Cb nie będzie ;):-( Szkoda, że narazie odchodzisz. Ale wszystkie bedzie dobrze i życzymy miłego dnia ;** Buziaczki < 3 Gabrysia & Ciapek ;*:loveu: Quote
łamAga Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To na pewno depresja zimowo - wiosenna , słoneczko przyjdzie i Tobie tez przejdzie czego życzymy z Nerusiem :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 dOgLoV napisał(a):To na pewno depresja zimowo - wiosenna , słoneczko przyjdzie i Tobie tez przejdzie czego życzymy z Nerusiem :loveu: Dzięki dziewczyny ;-) ach Doglov, chciałabym aby to była tylko depresja zimowo-wiosenna i zeby słońce poprawiło chumor. Niestety to coś znacznie trudniejszego do zniesienia. :( Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mamy nadzieję, że depresja szybko przejdzie. I że wszystko się ułoży :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mam nadzieję, ze szybko wszystko wróci do normy...Też czasami mam już dosyć tego wszystkiego i nic mi się nie chce,ale trzeba...Dobrze, że masz Caprisia i podtrzymuje Cię na duchu, mnie też nikt nie potrafi pocieszyć tak jak Duffel. Quote
Minerva Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Każdy od czasu do czasu musi mieć gorsze dni, bo inaczej byłoby tak rózowo, fajnie i nudno :p. Śniegi stopnieją, kwiotki łurosną, drzewkom listki też łurosną i od razu będzie lepiej ;) Trzymajcie się :) Quote
bianka19 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Właśnie , zgadzam się z Cielakami. ;) Buziaki ślemy :D Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zgadzamy się z wszystkimi :) Dobrze, że masz Caprutka :loveu: Mnie też zawsze i jak nikt potrafi pocieszyć Ciapek :) Więc życzymy żeby było tylko lepiej ;) Quote
Minerva Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://i46.tinypic.com/2re45xf.png Ale przystojniak :cool3: Jak tam u Was? Depresja mija? ;) Quote
lenka13 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://i46.tinypic.com/2re45xf.png nawet mokry i brudny jest słodki... co u was? depresja mija? Quote
WeronikaM Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 przesłodki :loveu: http://i46.tinypic.com/2re45xf.png mam nadzieję, że będziesz jednak wpadać :D Quote
Recommended Posts