wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 CaneSs napisał(a):Ok mi pasuje :D Ok zrobie zaproszenia ale w której galleri? Nie mam pojęcia, w której :lol: Weź zdecyduj ;) Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):Nie mam pojęcia, w której :lol: Weź zdecyduj ;) Nie bo potem bedzie ze źle wybrałam :D Ty wybieraj :D Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 CaneSs napisał(a):Nie bo potem bedzie ze źle wybrałam :D Ty wybieraj :D Nie, nie będzie :lol: Nie mam pojęcia :shake: Może niech ktoś inny zasugeruje ? Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):Nie, nie będzie :lol: Nie mam pojęcia :shake: Może niech ktoś inny zasugeruje ? Ok zapytaj taty tzn mojego teścia Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 CaneSs napisał(a):Ok zapytaj taty tzn mojego teścia OK, możemy spróbować :cool3: A może tak kogoś innego, tyle że nie wiem kogo :lol: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):OK, możemy spróbować :cool3: A może tak kogoś innego, tyle że nie wiem kogo :lol: Oki :) Pytaj hann kogo chcesz :D jutro mi powiedz w której galleri bo musze zaproszenia zrobić. a no i kochanie! listę gości trzeba zrobić ;d ale ot jutro bo już idę :( papa wszystkim ! Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 CaneSs napisał(a):Oki :) Pytaj hann kogo chcesz :D jutro mi powiedz w której galleri bo musze zaproszenia zrobić. a no i kochanie! listę gości trzeba zrobić ;d ale ot jutro bo już idę :( papa wszystkim ! Popytam się :p Powiem, a listę zrobimy jutro :lol: Pa, dobranoc Lass :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 PILNIE SPRZEDAM!!! Obroża Rogz Długość : 20-28cm Szerokość: 11mm Stan: Używana - Nie zniszczona Cena-16złotych Smycz 11mm. i Szelki Avenue Min. 24 x 29 Max. 40x39 Stan:Używane nie zniszczone Cena:24złote Przed wysłaniem rzeczy zostaną wyprane WSZYSTKIE TRZY RZECZY ZA JEDYNE 30 złotych!!! (kupując wszystko oszczędzasz 10złotych!) Dla Pierwszej osoby zamawiającej dokładam GRATIS Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No więc tak :roll: Nasza kochana druhna stwierdziła, że ślub powinien być w galerii Panny Młodej ;) Quote
al'akir Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 po przeczytaniu kilku postów , czuję się jakbym oglądała "Mode na Sukces" s 10 e 916683:evil_lol: Quote
bianka19 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Heej Caprisie ;) Szczęśliwego Nowego Roku ! Fotki :eviltong: Quote
wiki4 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):po przeczytaniu kilku postów , czuję się jakbym oglądała "Mode na Sukces" s 10 e 916683:evil_lol: Ahaha, faktycznie :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Możecie wierzyć albo nie ale dzisiaj dam aż 20 fotek ;D Quote
Cavalierkaa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Cavy']Szacun dla Ciebie. dzięki, dzięki :D Właśnie się linkują wiec jakoś koło 10 minut bd trzea czekać. (fotki nie tylko psa :P ) Quote
Cavalierkaa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Zima... Moje zajefajne Capciochy od... kolegi :roll: Śpię... Zzz... Ja xDD I znowu ja :diabloti: C.D.N Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kapciochy są niesamowite! Niesamowicie fajne:D Capri nie chcie ich zjeść? :evil_lol: http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/Photo4.png słodziach śpioch:loveu: Ale on ma włochate łapki:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Kapciochy są niesamowite! Niesamowicie fajne:D Capri nie chcie ich zjeść? :evil_lol: http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/Photo4.png słodziach śpioch:loveu: Ale on ma włochate łapki:loveu: No, na początku traktował je jak swoje nowe dwie (identyczne)zabawki :D Więc z tyłu na...dupce ślimaka :P Są trochę rozprute, ale teraz jakoś już chyba załapał, że ja to noszę na nogach xD Jak tam w Baritusie??? :D Orientujecie się kiedy jest rozpoczęcie nowej grupy Agility. ? Quote
Cavalierkaa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 taka sklejka... daj pospać... c.d.n Quote
Cavy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/Photo4.png Ale śpioch fajny :loveu: kapcie fantastyczne. :D :D Zapraszamy do siebie na zdjęcia. Quote
Cavy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/Photo4.png Ale śpioch fajny :loveu: kapcie fantastyczne. :D :D Zapraszamy do siebie na zdjęcia. Quote
Recommended Posts