Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wybierz sobie jakąś ładną fotkę lustrzankową ;d Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):Wybierz sobie jakąś ładną fotkę lustrzankową ;d Nie kumam :P O co chodzi? Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mało kumata jesteś ;pp Wybierz sobie jakieś zdjęcie do "prezentu" ale lustrzankowe bo ładniejsze xD Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):No fakt. Nie mogę cię tak bezczelnie zostawić na pastwę losu bo co ty bezemnie zrobisz :P Ok nie strzelam. Uf, ulżyło mi :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Napisz mi na gadulca 8301077 :cool3: Za momencik mykciam, paa :roll: :loveu: Quote
sunshine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jejku dzięki jest śliczneee :loveu: Juz jest na pierwszej stronie galerii:D Piękny ... :crazyeye: Idę zrobić zamówienie na identyczny bannerek :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 a ja 1 raz u Capriego, powiem ze cudak z niego:p minki robi przepiekne, na zdjeciach wyglada jak namalowany, taka zywa maskotka:loveu::loveu::loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 deer_1987 napisał(a):a dla mnie nie ma prezentu :( Będzie będzie. Obowiązkowo! :) sunshine napisał(a):Jejku dzięki jest śliczneee :loveu: Juz jest na pierwszej stronie galerii:D Piękny ... :crazyeye: Idę zrobić zamówienie na identyczny bannerek :evil_lol: Okey :) Quote
Minerva Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hej Wam :hand: Dziękujemy za bannerek z TurboDymoCielakciem :p Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Pestka napisał(a):Hej wpadłam się przywitać do Was :D No heyo. Co tam u was? aniolek666 napisał(a):Witamy się:) Noom. Mu też xD CO tam? Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Dziękujemy za bannerek z TurboDymoCielakciem :p Nmzc :) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Narazie dla Tofika i Snoopiego nie mam bo fot nie mam ;( Ale zaraz sie postaram :) (chodzi o prezenciki) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Shel napisał(a):Cześć :P :] Hey;) Własnie linkuję wasz prezencik :) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Minerva Sunshine Cavy wiki4 ______________________ Ewa&Duffel Shel Czarnulka Lucky Infortune deer_1987 iwcza ______________________ Druga tura jutro :) Jak ktoś chce taki obrazek proszę o wstawienie w naszej galerii linku do ulubionego zdjęcia :) Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Shel napisał(a):Jeeej, dziękujemy! nmzc :) Ale to i tak nic w porównaniu z Twoimi dziełami, mistrzu :) Quote
Infortune. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziękujemy bardzo, jest śliczne! :multi: :loveu: Już leci do pierwszego postu w naszej galerii! :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Infortune. napisał(a):Dziękujemy bardzo, jest śliczne! :multi: :loveu: Już leci do pierwszego postu w naszej galerii! :diabloti: Och, dziękujemy :) A ja właśnie w waszej galerii pisałam, że już dodałam prezencika xD Ach to wyczucie :) Quote
Lucky. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Śliczne nasze :P A ja cem zdjęcia Capriego . I przyszłam się pochwalić że nie mam jutro 3 lekcji bo do muzeum idę ! :d Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ale swietne:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: w czym je robisz?? możemy tez o cos takiego prosic...:oops: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Izuuus napisał(a):Gdzie zdjęcia Capriego? ;) Em... aparat nam sie rozładował. A na dodatek dzisiaj o mało by nas nie pogryźlu ;( Więc Capek ma wstąs po urazowy xD Ale tak na serio to jakiś smutny chodzi... Lucky. napisał(a):Śliczne nasze :P A ja cem zdjęcia Capriego . I przyszłam się pochwalić że nie mam jutro 3 lekcji bo do muzeum idę ! :d O ja. Muzeum. Jakoś mnie nie kręci. Ale jak lekcje się omija :P Marta_Ares napisał(a):ale swietne:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: w czym je robisz?? możemy tez o cos takiego prosic...:oops: W PhotoFiltre Studio :) Dziękujemy :) Jasne, że możecie :) Tylko ulubioną fotke psiaków poproszę i już się biorę za robotę :P Quote
Recommended Posts