Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Kinia']Jestem ciekawa, czy rzeczywiście dasz tyle zdjęć:lol: A jedno zdjęcie za posta, to chyba i tak będzie 10 na stronę? nie wiem :P ale to się bardziej opłaca bo np. jak będzie 301 stron a na 301stronie będą 2 posty? to tak dam 2 zdjęcia, a inaczej musiałabym dać 10 :D Edit: moje posty się nie liczą. :eviltong: Jest 31 Quote
taxelina Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 nic trzeba sie postarac, na razie ide na spacer z psami, potem wrzuce zdjecie kroliczka u nas :D Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='deer_1987']nic trzeba sie postarac, na razie ide na spacer z psami, potem wrzuce zdjecie kroliczka u nas :D Okej. :P ale wstaw duuuuuuużo fotek króliczka. :loveu: jest 32. :D Quote
Kinia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dobra, jest 33:lol: Za miesiąc trzeba do szkoły wracać:( Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Kinia']Dobra, jest 33:lol: Za miesiąc trzeba do szkoły wracać:( 33 :D niestety :( już tylko 27 dni wolności :( ale wrzesień to taki luzik :P więc damy rade! :P Quote
Kinia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Luzik czy nie, trzeba tam iść i siedzieć codziennie do 15... Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Kinia napisał(a):Luzik czy nie, trzeba tam iść i siedzieć codziennie do 15... ja siedze od 8.30 do 14.10 na ogół. :D ewentualnie do 13.55 :D a później to tylko wtedy jak mam wf/siłownie/fitness/basen :D Quote
taxelina Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Cavalierkaa']Okej. :P ale wstaw duuuuuuużo fotek króliczka. :loveu: jest 32. :D duzo to nie mam :( ale jeszcze mam 2 tyg zeby porobic :D na razie wstawilam do konca psie zanim krolicze dam [quote name='Izabela124.']Weźcie nic nie mówcie o szkole.... e tam nie jest straszna szkola, ja mam nawet w wakacje szkole to wczesniej bede gotowa z zawodem :D Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 jest 36. a ja wam powiem że już bym poszła do szkoły tak np. za tydzień. i po miesiącu przerwa na tydzień i tak w kółko :P bo tęsknie za tymi jajcami w klasie <lol2> za paczką i wgl. a w domu tylko oglądam tv, bawie sie z psem xD i komp. i tak do końca miesiąca. i nawet do kina nie mam za co wyskoczyć bo musze odkładać na wystawy bo do końca roku na 3-4 chce sie wybrać a za wystawienie też musze zapłacić 50/60 zł. :P więc takie miesięczne siedzenie w domu daje w kości, a wcześniej byłam miesiąc nad morzem, 4 tyg plaży no 3 bo tydzień padało - N U D A. a w szkole jest jak jest, ja ide do 2 gim, aż tak dużo pracy nie ma :P a jajca i jakieś akcje zawsze są :P Quote
Pestka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 w 2 gim moze, nie ale zleci szybko i trzecia przyjdzie szybciej niż myslisz ;) Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Pestka']w 2 gim moze, nie ale zleci szybko i trzecia przyjdzie szybciej niż myslisz ;) no wiem :P ale u nas w 3 wszyscy mówią że jest najlepiej bo tylko jest powtórzenie 1 i 2 klasy. więc jak przez 1 i 2 sie nie obijasz to w 3 masz tylko przypomnienie, ciut nowych info, test i tyle. :) jest 37. Quote
Kinia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja bym nie powiedziała, że w trzeciej jest tylko powtórzenie... Ale za to w pierwszej lo się obijalam:) Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Kinia']Ja bym nie powiedziała, że w trzeciej jest tylko powtórzenie... Ale za to w pierwszej lo się obijalam:) O. to nie ładnie xD :D a teraz jesteś w kótrej? :P (38) Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Kinia']Idę do drugiej:) no to nieźle :P i jak jest w LO ? ? ? bardzo dużo materiału czy da sie jakoś ogarnąć? :P (39) Quote
Kinia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zależy co się robiło w gimnazjum, ale ogólnie to spoko, ciężko nie jest:) Quote
Cavalierkaa Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Kinia']Zależy co się robiło w gimnazjum, ale ogólnie to spoko, ciężko nie jest:) to dobrze :P :P :P (40) macie jakieś pomysły na fotki? prócz słodkich minek i zabawy? :D Quote
Shel Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Chantell napisał(a):co Ty liczysz? xd Nabijalnię postów Quote
Cavalierkaa Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 nie nabijalnię postów. :shake: zdjęcia :diabloti: mam zdjęć 19 ( średnio ciekawych ale są ! :eviltong:) ALE ich nie wstawię bo jest burza i zanim jedno się zalinkuje zdjęcie to się zestarzeje. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: także jutro jeszcze pstrykam i jutro równiutkie 50 wam wstawiam. :diabloti: Quote
Recommended Posts