Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia']Jestem ciekawa, czy rzeczywiście dasz tyle zdjęć:lol:

A jedno zdjęcie za posta, to chyba i tak będzie 10 na stronę?

nie wiem :P ale to się bardziej opłaca bo np. jak będzie 301 stron a na 301stronie będą 2 posty? to tak dam 2 zdjęcia, a inaczej musiałabym dać 10 :D

Edit: moje posty się nie liczą. :eviltong:

Jest 31

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']nic trzeba sie postarac, na razie ide na spacer z psami, potem wrzuce zdjecie kroliczka u nas :D
Okej. :P ale wstaw duuuuuuużo fotek króliczka. :loveu:

jest 32. :D

Posted

Kinia napisał(a):
Luzik czy nie, trzeba tam iść i siedzieć codziennie do 15...

ja siedze od 8.30 do 14.10 na ogół. :D ewentualnie do 13.55 :D a później to tylko wtedy jak mam wf/siłownie/fitness/basen :D

Posted

[quote name='Cavalierkaa']Okej. :P ale wstaw duuuuuuużo fotek króliczka. :loveu:

jest 32. :D
duzo to nie mam :( ale jeszcze mam 2 tyg zeby porobic :D na razie wstawilam do konca psie zanim krolicze dam

[quote name='Izabela124.']Weźcie nic nie mówcie o szkole....
e tam nie jest straszna szkola, ja mam nawet w wakacje szkole to wczesniej bede gotowa z zawodem :D

Posted

jest 36.
a ja wam powiem że już bym poszła do szkoły tak np. za tydzień.
i po miesiącu przerwa na tydzień i tak w kółko :P bo tęsknie za tymi jajcami w klasie <lol2> za paczką i wgl. a w domu tylko oglądam tv, bawie sie z psem xD i komp.
i tak do końca miesiąca. i nawet do kina nie mam za co wyskoczyć bo musze odkładać na wystawy bo do końca roku na 3-4 chce sie wybrać a za wystawienie też musze zapłacić 50/60 zł. :P więc takie miesięczne siedzenie w domu daje w kości, a wcześniej byłam miesiąc nad morzem, 4 tyg plaży no 3 bo tydzień padało - N U D A.
a w szkole jest jak jest, ja ide do 2 gim, aż tak dużo pracy nie ma :P a jajca i jakieś akcje zawsze są :P

Posted

[quote name='Pestka']w 2 gim moze, nie ale zleci szybko i trzecia przyjdzie szybciej niż myslisz ;)
no wiem :P ale u nas w 3 wszyscy mówią że jest najlepiej bo tylko jest powtórzenie 1 i 2 klasy. więc jak przez 1 i 2 sie nie obijasz to w 3 masz tylko przypomnienie, ciut nowych info, test i tyle. :)

jest 37.

Posted

[quote name='Kinia']Zależy co się robiło w gimnazjum, ale ogólnie to spoko, ciężko nie jest:)
to dobrze :P :P :P

(40)

macie jakieś pomysły na fotki? prócz słodkich minek i zabawy? :D

Posted

nie nabijalnię postów. :shake:
zdjęcia :diabloti:

mam zdjęć 19 ( średnio ciekawych ale są ! :eviltong:) ALE ich nie wstawię bo jest burza i zanim jedno się zalinkuje zdjęcie to się zestarzeje. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: także jutro jeszcze pstrykam i jutro równiutkie 50 wam wstawiam. :diabloti: