Korciaczki Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 ależ piękne, wiosnenne zdjęcia : ) avatorek i banerek super Quote
lenka13 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 słodziak... i ta wiosna, ja już na nią tylko czekam... a bannerek i avek śliczne... Quote
Cavalierkaa Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 super extra zajebiscie! jak ja nienawidze dogomani!!!! Kilka godzin dodawałam tego posta z myślą ze sie nie doda. a teraz wygląda ta strona jak... * * * NIENAWIDZE DOGO. Dzizas! Nie wytrzymam. Ide z psem bo zaraz coś se normalnie zrobie. ;/ Miłej nocy (dla tych którym działa dogo) i jeszcze raz NIENAWIDZE DOGO! Takie popoularne forum a takie kurde problemy!!! Matko jedyna ;/ Quote
Cavalierkaa Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 super extra zajebiscie! jak ja nienawidze dogomani!!!! Kilka godzin dodawałam tego posta z myślą ze sie nie doda. a teraz wygląda ta strona jak... * * * NIENAWIDZE DOGO. Dzizas! Nie wytrzymam. Ide z psem bo zaraz coś se normalnie zrobie. ;/ Miłej nocy (dla tych którym działa dogo) i jeszcze raz NIENAWIDZE DOGO! Takie popoularne forum a takie kurde problemy!!! Matko jedyna ;/ [CENTER]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Spokojnie spokoooojni :D Wszystko sie dodało pięknie wygląda zdjęcia są cudowne Caprutek jest po prostu piękny :* Mnie Dogo cały dzień nie działało ;P U mnie też kilka zdjęć dodam właśnie :) Quote
Ciapkowa. Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 SPokojnie :) Mi tez nie dzialalo a sie denerwowalam :angry: Sliczny Caprutek :loveu: A av i banerek cudowne ;) Jaka czcionka pisałas "wiosennie"?:) _________________________________________ Zapraszamy na konkurs na najladniejszego psa na dgm ;) Wiele kategori i świetna zabawa:-P Link w podpisie :D Quote
wiki4 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hejka :kiss_2: http://i39.tinypic.com/dey8g4.png Zajrzałam na pierwszą stronkę i super to jest :D Quote
Cavalierkaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 siema. :D Zielona herbatka i po sprawie xD luzz bluzz xD Spoxik u nas. :P mam new bloga xD www.eHouse.blog.onet.pl Chcecie to lookajcie. A Caprutek jak zwykle śpi :P Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 hah ja na dogo nie wiem ile nie wchodzilam przez te "problemy" ale słodki mały Capriś :loveu: Quote
Dacote Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witamy się po raz pierwszy ;) Capri jest naprawdę pięknym pieskiem ;) Wygłaszcz go ode mnie :) Podoba mi się nagłówek bloga, choć sama House'm się nie interesuję :). Zapraszamy do nas ;) Quote
gosiulaa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bidulo widzę że miałaś taki sam problem z dodawaniem zdjęć jak ja... z tym że ja dodawałam zdjęcia schroniskowym psiurom :eviltong: śliczny malec :loveu: banner i avek również bardzo mi się podobają ;) Quote
Izuuus Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Świetne zdjęcia! :loveu: dogo dzisiaj zaskakująco szybko chodzi.. Quote
Ania :) Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zdjęcia śliczne no i Capri :loveu: mmm :D no właśnie aż się zdziwiłam, że dogo "normalnie" działa xD Quote
Baski_Kropka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 OoOo ty to chyba cierpisz na nadmiar czasu :D blog avatarki banerki fiu fiuu :D Quote
Cavalierkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 siemaa.! Jak tam u nas.? A wręcz zajebiaszczo! (pomijając to, że jest błoto ;/) a tak to super. Caprusiasty ma super humorek. (obecnie - śpi xD Chyba was to nie dziwi, co? xD ) No... ja mam też super humor. :D Z moooim. xD Dzisiaj na próbie żeśmy razem boki zrywali.A pozatym idziemy do tego kina w sobote c'nie? No ale filmu nie mozemy znaleźć :D Ale chyba na the box- pułapka pójdziemy. Ktoś był.??? a tak wgl. to mnie czeka giga praca bo mam zamówienie na bloga w htmlu także loool i ajć xD Quote
Ciapkowa. Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 hej :) Super, że u was dobrze. U nas też straszne bloto ;/ Gratuluje..yy z chłopakiem :D :loveu: Quote
gosiulaa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witam w klubie bo humor również mam rewelacyjny!!!!!!!!!!! Uwielbiam mieć dobry humor :eviltong: AjĆć.! AjĆć.! AjĆć.! :D:D Quote
Cavalierkaa Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 gosiulaa napisał(a):Witam w klubie bo humor również mam rewelacyjny!!!!!!!!!!! Uwielbiam mieć dobry humor :eviltong: AjĆć.! AjĆć.! AjĆć.! :D:D Ajć! Gosia kocham Cie. :P < 3 ;* :D Ja mam zajebisty. :D taki optymizm mam ze wohow. :P ale wiekszy miałam przed wczoraj. z uśmiechem na twarzy wyszłam z chaty ale... zaraz wpadł mi telefon w śniech, wyrżnęłam na lód, ochlapał mi idiota białą kurtke błotem i rozlałam wode w klasie xD ale luzz. :P Quote
Baski_Kropka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A co to...zakochana para :D ?? Aaa ja ostatnio za to mam nie najlepszy czas....w sumie ten tydzień zaczał się tregicznie dla naszej rodzinki..i taka kaszana.... Quote
gosiulaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 CaneSs napisał(a):Ajć! Gosia kocham Cie. :P < 3 ;* :D Ja mam zajebisty. :D taki optymizm mam ze wohow. :P ale wiekszy miałam przed wczoraj. z uśmiechem na twarzy wyszłam z chaty ale... zaraz wpadł mi telefon w śniech, wyrżnęłam na lód, ochlapał mi idiota białą kurtke błotem i rozlałam wode w klasie xD ale luzz. :P No pięknie... to niezłego pecha się miało :eviltong: ja dziś humor straciłam niestety bo jestem obolała od góry do dołu i nic mi się nie chce :p ;** Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witamy :multi: tyle czasu nas nie było :crazyeye: ale widzę , że masz super avatar i baner - uwielbiam oglądać House'a:lol: Quote
Cavalierkaa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Baski_Kropka napisał(a):A co to...zakochana para :D ?? Aaa ja ostatnio za to mam nie najlepszy czas....w sumie ten tydzień zaczał się tregicznie dla naszej rodzinki..i taka kaszana.... Czy ja wiem... się okaże. xD A czemu aż tak źle.? :( Quote
Recommended Posts