DomixX Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Noto ja będę pierwsza!;) Fotki wszystkie prześliczne...;** Quote
WeronikaM Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 http://i44.tinypic.com/ojdmzd.png ta najlepsza :loveu: pozdrawiam :buzi: Quote
Ewa&Duffel Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Słodziak z niego niesamowity, jak zawsze zresztą :loveu: http://i40.tinypic.com/t7ln60.png Widze, że macie jeszcze całkiem sporo śniegu, u nas na szczęscie już prawie nie ma ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Słodziak z niego niesamowity, jak zawsze zresztą :loveu: http://i40.tinypic.com/t7ln60.png Widze, że macie jeszcze całkiem sporo śniegu, u nas na szczęscie już prawie nie ma ;) to śnieg z ogródka :P a za bramą osiedla jest masakryczne błoto, dobijający brąz... ;/ Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Hej:hand: Przybywacie może jutro na treningi Baritusa? Rozpoczyna się kurs dla początkujących:D Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 CaneSs napisał(a):to śnieg z ogródka :P a za bramą osiedla jest masakryczne błoto, dobijający brąz... ;/ U nas też wszędzie błoto... Duffel to lubi, my nie bardzo :diabloti: Łapy i brzuch do mycia po kazdym spacerze...:shake: Quote
Ciapkowa. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 U nas wręcz przeciwnie..śnieg, śnieg i śnieg. A teraz sypie My mamy piękna wiosnę taką jak w zimie Capri przecudny :loveu: Quote
Cavy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 http://i44.tinypic.com/ojdmzd.png Ale słodziak. :loveu: A tak wgle to piękną mamy zimę tej wiosny. :D :lol: Zapraszamy do siebie na filmik ;-) Quote
Baski_Kropka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No noo... odrazu nie odwiedza ;PA ty sama zajrzyj czasem do ciotkowych wątków ;P Śliczny ten ciaprutek, taki fotogeniczny jest strasznie :D Quote
Cavalierkaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Baski_Kropka napisał(a):No noo... odrazu nie odwiedza ;PA ty sama zajrzyj czasem do ciotkowych wątków ;P Śliczny ten ciaprutek, taki fotogeniczny jest strasznie :D zaglądam codziennie do ponad 30 wątków, więc nie zostawiamy po sobie śladów. :( ale odwiedzamy. :] Quote
Cavalierkaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Hej:hand: Przybywacie może jutro na treningi Baritusa? Rozpoczyna się kurs dla początkujących:D nie niestety nie. :( Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 CaneSs napisał(a):nie niestety nie. :( Szkoda:( A wybieracie się na następny kurs tzn. jakoś we wrześniu? Quote
Cavalierkaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Szkoda:( A wybieracie się na następny kurs tzn. jakoś we wrześniu? szczerze.? Nie mam pojęcia. Już tyle razy rodzicom o tym mówiłam... Ojciec w ciągłych rozjazdach, mama z bratem nie wiem czy będę miała jak... Chyba o Agility etc. będę musiała pomyśleć za ładnych pare lat... :placz: Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 E tam, dojazd to przecież nie problem, można jeździć komunikacją miejską ;) Ja z Dufflem na szkolenie tak właśnie jeździłam. Quote
Cavalierkaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):E tam, dojazd to przecież nie problem, można jeździć komunikacją miejską ;) Ja z Dufflem na szkolenie tak właśnie jeździłam. ale ja nie mam zbytnio jak... tzn. moze nawet mam ale musiałabym dojsc do busa, potem do domu. to za dużo. :P + koszty jeszcze :P Quote
Ewa&Duffel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 bez przesady z tymi kosztami ;) koszt miesięcznej karty miejskiej to 30 zł, a pies jeździ za darmo ;) ja też muszę dojść do autobusu z domu, około 15 minut mam, i jakoś daję radę...dla chcącego nic trudnego ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):bez przesady z tymi kosztami ;) koszt miesięcznej karty miejskiej to 30 zł, a pies jeździ za darmo ;) ja też muszę dojść do autobusu z domu, około 15 minut mam, i jakoś daję radę...dla chcącego nic trudnego ;) nie wiem ile karta kosztuje ale ją mam xD bo do sql jeżdzę busem. A mówię o kosztach Agility. To nie to co PT na którym byliśmy - 400zeta za 2 miesiące. Ja strasznie bym chciała chodzić ale naprawdę nie wiem jak to bedzie. :( Quote
Lilo. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Witam! ;D po długiej 3 miesięcznej przerwie dodałam zdjęcia. a teraz nadrabiam zaległości. mam nadzieje, że nas odwiedzisz. ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Lilo. napisał(a):Witam! ;D po długiej 3 miesięcznej przerwie dodałam zdjęcia. a teraz nadrabiam zaległości. mam nadzieje, że nas odwiedzisz. ;) heeey.! No zaraz do was biegniemy. < 3 Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 http://i40.tinypic.com/t7ln60.png cudowny:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Witamy w niedzielny wieczór.! Widzę, że coś was tu mało :roll: Ale trudno, mam zdjęcia z wakacji 2008 i wcześniej. Czyli takie małe cofnięcie się w czasie -> Malutki Caprutek. :D :D :D Aaa! No i mamy nowy banner + avatarek.! :D Piszcie jak sie podoba bo sama robiłam :evil_lol: i jak.? A dla nie poinformowanych powiem, że Capri do jakiegoś 6miesiąca miał ciutkę różowiutki nosek :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Witamy w niedzielny wieczór.! Widzę, że coś was tu mało :roll: Ale trudno, mam zdjęcia z wakacji 2008 i wcześniej. Czyli takie małe cofnięcie się w czasie -> Malutki Caprutek. :D :D :D Aaa! No i mamy nowy banner + avatarek.! :D Piszcie jak sie podoba bo sama robiłam :evil_lol: i jak.? A dla nie poinformowanych powiem, że Capri do jakiegoś 6miesiąca miał ciutkę różowiutki nosek :evil_lol: Quote
Recommended Posts