Ewa&Duffel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hej :) Bardzo fajny ten nowy banerek :) Dzięki za życzenia z okazji dnia kobiet ;) dawali wam chłopaki w szkole kwiaty ? u nas nic :shake: Quote
Baski_Kropka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No życzenia przyjęte, nawzajemnie :D Z chłopakiem będzie git majones ja Ci to mowie :D A bannerki śliiiczne, i mnie się podoba bardziej kolorowy bo jest optymistyczny i taki wiosenny piękny :D Ja dzisiaj dostałam bukiet kwia... tfu nie żadnych kwiatków, tylko bukiet z cukierków żelków najróżniejszych :D Zapakowany jak najprawdziwszy bukiecik :D Quote
WeronikaM Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie no może jutro jakieś domowe zrobię... jakieś "pomysłowe" ja wiem... z okularkami, albo w jakimś ciekawym miejscu... już się nie mogę doczekać :multi: kiedykolwiek to będzie Quote
Cavalierkaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Hej :) Bardzo fajny ten nowy banerek :) Dzięki za życzenia z okazji dnia kobiet ;) dawali wam chłopaki w szkole kwiaty ? u nas nic :shake:[/QUOTE] heeej. :* nie no u nas tylko I chłopak mi złożył ( i koleżankom ) życzenia xD i zadnych kwiatków etc. :( [quote name='Baski_Kropka']No życzenia przyjęte, nawzajemnie :D Z chłopakiem będzie git majones ja Ci to mowie :D A bannerki śliiiczne, i mnie się podoba bardziej kolorowy bo jest optymistyczny i taki wiosenny piękny :D Ja dzisiaj dostałam bukiet kwia... tfu nie żadnych kwiatków, tylko bukiet z cukierków żelków najróżniejszych :D Zapakowany jak najprawdziwszy bukiecik :D[/QUOTE] o ja <gały> zazdroszcze Ci.! :D A z chłopakiem... chciałabym zeby było git. :P narazie sie przymierzam do dania mu zaproszenia do kina. xD [quote name='WeronikaM']już się nie mogę doczekać :multi: kiedykolwiek to będzie[/QUOTE] [quote name='GaBi12']Już sie fotek doczekac nie moge [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/new_multi.gif[/IMG][/QUOTE] Będzie Będzie... może nawet z lustra ojca. :D na pewno po wystawie bedzie masa fot... (27-28.03) no i może coś pstrykne niedługo xD Quote
*anusia&ajlu* Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 hej:multi: o to czekamy na foteczki pluszaka:D a bedziecie w Nowym Dworze? kiedys sie juz pytalam, i co zglosiliscie sie? Quote
Cavy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cześć Pluszaki. :hnad; To czekamy na te zdjęcia, bo cos marnie u was z nimi, u nas prawie codziennie sa i dzisiaj tez, więc zapraszamy. :D Quote
Cavalierkaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 noo... macie jedno foto al'a obraz xD Quote
Ciapkowa. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Boooziu!!!!! Ja się już kompletnie zakochałam w Cavikach i Caprim :loveu: :loveu: :loveu: Nie powiem nic więcej jak CUUUUUDO!!!! muach ;* Quote
Cavy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ale słodziak. :loveu: Zapraszamy na filmik i zdjęcia. :D Quote
Cavalierkaa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Hey.! :loveu: Mam ze 2-3 foty Capriego z ogródka... domowe są nudne, a na dworze takie błoto, że szkoda gadać. :angryy: Więc mam tylko tyle... w sql. masakra (trochę) bo oczywiście mam mega "wstyda" :p i mam blokade - nie moge podjeść i dać chłopakom tych zaproszeń do kina. No masakra, sama siebie nie nawidze :diabloti: Ale z drugiej strony to wręcz zajebiściee. :loveu: Okazało się, (dzisiaj) że na Warsztaty Teatralne* wystawiamy... HOUSA!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: I ... ja jestem Cuddy, a "ON" jest... Housem! Ludzie jak ja się ciesze to wam tego nie napisze. :p:eviltong::cool3: Mam extra chumor i wgl. noo i tyle. *Warsztaty Teatralne - co roku organizowane, każda z klas od 0 do I LO (zerówka - liceum)wystawia jakiś spektakl.. są oczywiście nagrody etc. NO i tak to xD a tu efekt mojej nudy na historii... a tu 3 foty Caprutkowe a efekt wieczorowej nudy widać w podpisie... :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Super ze wystawiacie HOUSA. I jeszcze z NIM. A Caprutek śliczny :loveu: Quote
Izuuus Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To przedstawienie to wybranie jakiejś sceny z housa, czy jak? Ta apropo, jutro III sezon będzie do kupienia :loveu: Caprutek śliczny, jak zwykle sama słodycz :) Quote
Cavalierkaa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Izuuus napisał(a):To przedstawienie to wybranie jakiejś sceny z housa, czy jak? Ta apropo, jutro III sezon będzie do kupienia :loveu: Caprutek śliczny, jak zwykle sama słodycz :) ` Koleżanka z klasy pisała scenariusz ;] na konkretnym odc. chyba isę nie wzorowała, nie weim ;] ja mam II i III na DVD już kupiony :-) Dziekujemy. < 3 Quote
Izuuus Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja właście chciałam zamawiać na all, a podobno co tydzień będą nowe odcinki do kupienia :) Quote
Cavy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Hałsa!? Muszę to widzieć. :diabloti: Powinnam być sędzią, z resztą wszyscy miłośnicy z dogo mogliby być. :evil_lol: Efekt nudy fajny nawet, a że na historii to się w cale nie dziwię, mam to samo co lekcję, a potem muszę w domu siedzieć do późna w nocy i nadrabiać, bo się skupić nie mogę na lekcjach tego "cudownego" przedmiotu. :angryy: Quote
Cavalierkaa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Cavy napisał(a):Hałsa!? Muszę to widzieć. :diabloti: Powinnam być sędzią, z resztą wszyscy miłośnicy z dogo mogliby być. :evil_lol: Efekt nudy fajny nawet, a że na historii to się w cale nie dziwię, mam to samo co lekcję, a potem muszę w domu siedzieć do późna w nocy i nadrabiać, bo się skupić nie mogę na lekcjach tego "cudownego" przedmiotu. :angryy: no. mnie dzisiaj chciał gościu (p.Lesio xD ) wziąć do odp. ... i mówi do mnie: com, com (od come come nie? xD ) a ja nie ze nie umiem... no i dostałam chyba to 0/6 :] i bede poprawiać.... (kiedyś) Quote
Cavy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 U nas na szczęście z historii jest dosyć znośna babka i bardzo rzadko pyta i robi kartkówki, więc o tyle lepiej mam ;-) Zapraszam na zdjęcia i filmik. :D Quote
Cavalierkaa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Izuuus napisał(a):Ja właście chciałam zamawiać na all, a podobno co tydzień będą nowe odcinki do kupienia :) z wyborczą tak??? :D nasz znajomy ma nam I zamówić bo tam pracuje :P ale ja wole mieć w jedym opakowaniu cały sezon :P za tydz. mam imieninki to rodziców poprsze o IV sezon - w końcu oni tez to kochają! < 3 :P xD :D Quote
Cavalierkaa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Cavy napisał(a):U nas na szczęście z historii jest dosyć znośna babka i bardzo rzadko pyta i robi kartkówki, więc o tyle lepiej mam ;-) Zapraszam na zdjęcia i filmik. :D na foty już biegniemy. :) a u nas mniej więcej co lekcje pyta, nie zadaje PD. ( no mówi :uzupełnijcie ćwiczenia - nikt tego i tak nie robi :P ja mam puste ćwiczenia xD ) a kartkówek nie ma. są sprawdziany po każdym dziale. :P Quote
niunka04 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Cześć wam!:) Jak tam leci widzę że mniej nauki;) Quote
Cavalierkaa Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 niunka04 napisał(a):Cześć wam!:) Jak tam leci widzę że mniej nauki;) Hey wam. :D no mniej jak mniej. Nauką samą żyć nie można c'nie xD mamy 3 fotki... chcecie....? Quote
Ciapkowa. Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Pytanie?! Jasne ze chcemy!! :D U nas nowe zapraszam :) :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 I jeszcze takie coś zrobiłam... nikt nas nie odwiedza... :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts