Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 hey hey hey. Wszystkim! zaraz wbijemy do waszych galerii. :D ale najpierw newsy :D I. Mamy nowy baner. Jak sie podoba.?? :D II. Zrobiłam jeszcze taki... i jak? Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [CENTER]awww.! :angryy::angryy::angryy: Znowu dubel. :angryy: [/CENTER] Quote
Infortune. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Mnie się bardziej podoba ten http://i48.tinypic.com/wspw8.png, zdecydowanie! ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Infortune.']Mnie się bardziej podoba ten http://i48.tinypic.com/wspw8.png, zdecydowanie! ;) mi też. xD A co tam u was białaski.? :D Quote
Infortune. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='CaneSs']mi też. xD A co tam u was białaski.? :D Nic ciekawego, stara nuda. :eviltong: A jak tam postępy z facetem? :diabloti: Swoją drogą, zapraszam na zdjęcia :siara: Quote
Ciapkowa. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Oba śliczne :loveu: ps. u nas nowe zdjecia na 44 :D Quote
Izuuus Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O, te prace z Housem są świetne :loveu: Też sobie musze pościągać odcinki, albo może są sezony do kupienia na all. Bo tak to oglądam na seansie, ale nie wszytskie mi działają. Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Infortune.']Nic ciekawego, stara nuda. :eviltong: A jak tam postępy z facetem? :diabloti: Swoją drogą, zapraszam na zdjęcia :siara: a u nas też. :P Na foty zaraz wpadniemy tylko troche zamówień musze oddać bo sie tego nazbierało ze wohow. xD z facetem... nawet dobrze, przymierzam się do tego kina. :P Tylko jedna.... em "znajoma" xD z klasy coś zbyt "miło" na niego patrzy, puszcza uśmieszki etc. ale ona jest tak głupia (nikt w kl. jej nie lubi) ze mogę być spokojna... chyba... Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Shel']A ja czekam na nowe foty ;][/QUOTE] Będą - jak mi sprawisz, że nie będzie błota :P xD [quote name='Minerva']Banner super, kolorowy i wgl :)[/QUOTE] Dzięki. Quote
Minerva Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 W imieniu swoim i Fredki dziękuję ;) No i nawzajem ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Minerva']W imieniu swoim i Fredki dziękuję ;) No i nawzajem ;)[/QUOTE] Dziękujemy xD no i nawzajem xD xD Mizianko dla Cielakowej panny. ;* Quote
Minerva Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Cielakowa wymiziana :) Kiedy możemy liczyć na nowe fotki Capriego? ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 hahah. xD Tak Shel, w błocie najlepsze. :evil_lol: Nie no może jutro jakieś domowe zrobię... jakieś "pomysłowe" :diabloti: ja wiem... z okularkami, albo w jakimś ciekawym miejscu... turururu... Fotek nie bedzie - ojciec za... zabrał:diabloti: aparat na wyjazd. :P Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Shel']Ale mówiłaś, że tata ma swój aparat..?[/QUOTE] tata ma Lustro, to duże jest. A on zajmuje sie "czymś tam" w "jakiś tam" laboratoriach (bóg wie co to xD ) no i jak jeździ np. naprawiać sprzęt to bierze tą naszą małpke bo gdzie bedzie tachał wielki plecak z aparatem, statywem i obiektywami. ? :P:D Quote
Shel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie no... Skoro małpka mu starczy to jeden obiektyw i bez statywu lustro tym bardzeij :P Zatem czekamy ;) Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Shel']Nie no... Skoro małpka mu starczy to jeden obiektyw i bez statywu lustro tym bardzeij :P Zatem czekamy ;)[/QUOTE] No ale chodzi o to że on w jedym gigantycznym plecaku ma wszystko. wiec nie ma zbytnio jak wziąć samego aparatu. Pozatym tą małpką zrobi to co chce a wygodniej jest zabrać. :] Branoc wszystkim. :loveu: Quote
Recommended Posts