Cavy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Aaaa, Hałs! :loveu: jego najlepsze powiedzenie to "Masz rację, że ja się mylę i mylisz się, że Ty masz rację." :lvoeu: Quote
Ciapkowa. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Aaaa! Hałs < 3 Uwielbiam go :loveu: Wszystko z Nim śliczne Quote
Cavalierkaa Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Cavy']Aaaa, Hałs! :loveu: jego najlepsze powiedzenie to "Masz rację, że ja się mylę i mylisz się, że Ty masz rację." :lvoeu: hahha.! Też to kocham. <3 on jest prze zajebisty!< 3 < 3 < 3 [quote name='Cavy']zapraszam na filmik ;-) Nie działają nam filmiki :( (brak czegoś tam ;/ ale lookniemy jutro na innym kompie :D ) [quote name='GaBi12']Aaaa! Hałs < 3 Uwielbiam go :loveu: Wszystko z Nim śliczne hah. xD Fajnie wiedzieć. Lol. :) Quote
Cavy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A którą serię oglądasz teraz? ;-) Ja w VI się zatrzymałam już na 10 odcinku :mdleje: i nie wiem co dalej, a fajnym momencie się skończyło. :lol: Quote
Cavalierkaa Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Cavy napisał(a):A którą serię oglądasz teraz? ;-) Ja w VI się zatrzymałam już na 10 odcinku :mdleje: i nie wiem co dalej, a fajnym momencie się skończyło. :lol: Ja mam na DVD II i III, a jak leci w TV (chyba IV nie.?) to tez oglądam. :D Kupie se wszystkie sezony i bd oglądać i oglądać.! < 3 < 3 < 3 kocham to. < 3 Quote
Cavy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Coraz więcej fanów Hałsa. :lol: Jego powiedzenia są najlepsze. :mdleje: Quote
Cavalierkaa Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Cavy napisał(a):Coraz więcej fanów Hałsa. :lol: Jego powiedzenia są najlepsze. :mdleje: noo.! < 3 nom ale on jeszcze lepszy. :P Quote
Korciaczki Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Piekna grafika, Cane :D U nas fotki 19-20 strona : ) Quote
Infortune. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cavy napisał(a):A którą serię oglądasz teraz? ;-) Ja w VI się zatrzymałam już na 10 odcinku :mdleje: i nie wiem co dalej, a fajnym momencie się skończyło. :lol: Ja też jestem na 10 odcinku VI serii i kolejne czekają na komputerze już kilak tygodni i nie ma kiedy ich obejrzeć. :mdleje: Quote
Cavy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Infortune.']Ja też jestem na 10 odcinku VI serii i kolejne czekają na komputerze już kilak tygodni i nie ma kiedy ich obejrzeć. :mdleje: Gdzie ściągałaś? Quote
bianka19 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Cześć Caprisie. ;) Ale tu u was się zrobiło.. inaczej :eviltong::evil_lol: Quote
Cavy Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witamy niedzielnie :hand: *************** www.doms11.posadzdrzewo.pl Quote
Baski_Kropka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja też uwielbiam Housea :D Ale wiecie co... te nasze Polskie seriale co teraz na TVN lezą też są całkiem niezłe komedyje.. w sensie KSD, Usta Usta, i Hotel 52 :P Bo ja ostatnio mam za dużo czasu wieczorami bo hcłop pracuje i same rozumiecie ;P Quote
Cavalierkaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 siemma.! < 3 no usta usta jest super - oglądałam. A teraz oglądam slumdoga < 3 także na chwileczke jestem. :P Jutro po sql wbije na dogo to wiecej napisze. Buziaki. ;* Quote
Czarna_Owieczka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witanko :multi: przyszliśmy i my do was :razz: slumdog, to ostatnio na canal+ albo hbo było, mam nagrane na dekoderze, w tym tygodniu może obejrzę, jak pogoda nie dopisze i z psami nie będzie nam się chciało iść na dwór :evil_lol: Ja się szczerze przyznam, że mało tv oglądam, częściej przy kompie jestem, dogomania znowu wciągnęła (:loveu:) jak już to filmy ;) Quote
Sallcia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oo tak, slumdog to przeboski film, niesamowity :loveu: muzyka, te Indie, slumsy .. jeej! :D a ja wczoraj oglądałam JOB. mega głupi film, ale pośmiać się zawsze można, mongoły 8) Quote
Cavalierkaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 ja sie załamałam jak wczoraj jak OCEANA tańczyła i "ktoś" śpiewał jej piosenke Cry Cry. Myślałam, że umre. Masakrycznie :P A co do Tv - Kompa. Też wole kompa. w TV tylko oglądam Housa, Majke i ewentualnie jakies inne seriale i jak są to fajne flmosy. a slumdog mimo niektórych b.nieprzyjemnych momentów(jak np. to z dzieckiem co mu oko wudłubują :( ) to i tak film jest moim zdaniem fenomenalny. Quote
Ciapkowa. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dołączę się do rozmowy :D Też częściej siedzę na kompie. W TV oglądam Housa, Majke i jakieś fajne seriale i filmy :) No i "Zmierzch". A sumdog'a nie oglądałam :( No trudno :P Quote
Cavy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 U mnie to jest rżnie, do komputera mnie tak strasznie nie ciągnie, wolę z psem wyjść na spacer czy w ogrodzie coś poćwiczyć jak jest ładna pogoda, niż psuć oczy przed komputerem czy telewizorem, ale w deszczowe dni raczej przed telewizorem spędzam czas, a kilka godzin przed komputerem. ;-) Quote
Recommended Posts