Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cavy']Aaaa, Hałs! :loveu:

jego najlepsze powiedzenie to "Masz rację, że ja się mylę i mylisz się, że Ty masz rację." :lvoeu:
hahha.! Też to kocham. <3 on jest prze zajebisty!< 3 < 3 < 3
[quote name='Cavy']zapraszam na filmik ;-)
Nie działają nam filmiki :( (brak czegoś tam ;/ ale lookniemy jutro na innym kompie :D )

[quote name='GaBi12']Aaaa! Hałs < 3
Uwielbiam go :loveu:
Wszystko z Nim śliczne
hah. xD
Fajnie wiedzieć. Lol. :)

Posted

A którą serię oglądasz teraz? ;-) Ja w VI się zatrzymałam już na 10 odcinku :mdleje: i nie wiem co dalej, a fajnym momencie się skończyło. :lol:

Posted

Cavy napisał(a):
A którą serię oglądasz teraz? ;-) Ja w VI się zatrzymałam już na 10 odcinku :mdleje: i nie wiem co dalej, a fajnym momencie się skończyło. :lol:

Ja mam na DVD II i III, a jak leci w TV (chyba IV nie.?) to tez oglądam. :D Kupie se wszystkie sezony i bd oglądać i oglądać.! < 3 < 3 < 3 kocham to. < 3

Posted

Cavy napisał(a):

Ja też jestem na 10 odcinku VI serii i kolejne czekają na komputerze już kilak tygodni i nie ma kiedy ich obejrzeć. :mdleje:

Posted

[quote name='Infortune.']Ja też jestem na 10 odcinku VI serii i kolejne czekają na komputerze już kilak tygodni i nie ma kiedy ich obejrzeć. :mdleje:
Gdzie ściągałaś?

Posted

Ja też uwielbiam Housea :D Ale wiecie co... te nasze Polskie seriale co teraz na TVN lezą też są całkiem niezłe komedyje.. w sensie KSD, Usta Usta, i Hotel 52 :P Bo ja ostatnio mam za dużo czasu wieczorami bo hcłop pracuje i same rozumiecie ;P

Posted

Witanko :multi: przyszliśmy i my do was :razz:
slumdog, to ostatnio na canal+ albo hbo było, mam nagrane na dekoderze, w tym tygodniu może obejrzę, jak pogoda nie dopisze i z psami nie będzie nam się chciało iść na dwór :evil_lol:

Ja się szczerze przyznam, że mało tv oglądam, częściej przy kompie jestem, dogomania znowu wciągnęła (:loveu:) jak już to filmy ;)

Posted

oo tak, slumdog to przeboski film, niesamowity :loveu:
muzyka, te Indie, slumsy .. jeej! :D

a ja wczoraj oglądałam JOB.
mega głupi film, ale pośmiać się zawsze można, mongoły 8)

Posted

ja sie załamałam jak wczoraj jak OCEANA tańczyła i "ktoś" śpiewał jej piosenke Cry Cry. Myślałam, że umre. Masakrycznie :P
A co do Tv - Kompa. Też wole kompa. w TV tylko oglądam Housa, Majke i ewentualnie jakies inne seriale i jak są to fajne flmosy. a slumdog mimo niektórych b.nieprzyjemnych momentów(jak np. to z dzieckiem co mu oko wudłubują :( ) to i tak film jest moim zdaniem fenomenalny.

Posted

Dołączę się do rozmowy :D
Też częściej siedzę na kompie. W TV oglądam Housa, Majke i jakieś fajne seriale i filmy :) No i "Zmierzch". A sumdog'a nie oglądałam :( No trudno :P

Posted

U mnie to jest rżnie, do komputera mnie tak strasznie nie ciągnie, wolę z psem wyjść na spacer czy w ogrodzie coś poćwiczyć jak jest ładna pogoda, niż psuć oczy przed komputerem czy telewizorem, ale w deszczowe dni raczej przed telewizorem spędzam czas, a kilka godzin przed komputerem. ;-)