Cavalierkaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Dziękujemy dziewczyny. :) Capek jakiś przybity jest :( :( :( Śpi cały czas.. martwie sie o niego. Quote
Ciapkowa. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nie dziwię mu się. Biedny Capri :( Ob.y szybko wyzdrowiał Quote
Baski_Kropka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Przemyślcie wizyte u doktora ;) Chociaż biegunka powinna przejść...:) Quote
Cavalierkaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Przemyślcie wizyte u doktora ;) Chociaż biegunka powinna przejść...:) Narazie nie ma potrzeby chyba... bo on (niestety) często ma problemy brzuszkowe :( no i mamy takie tabletki od weta. I dajemy 1/4 co ileś tam i to pomaga. Mam nadzieje, że będzie lepiej. Quote
Cavalierkaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Niufciak napisał(a):hejka, wpadliśmy w odwiedzinki;) Witamy :D Miej noki zyczymy. ;) Quote
Minerva Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Hej Wam :hand: Jak tam u Caprusia? Brzuszek ok? Faszerujsz go frytkami, czekoladą a później dajesz do popicia kolę i się dziwisz :evil_lol: A u Cb jak tam? Quote
Cavalierkaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Hey wszystkim... ja to mam tak zejchane życie ze szkoda gadać. Capri wyzdrowiał ale oczywiście u mnie masakra. W sql z chłopakiem który mi sie podoba dużo gadalismi i wgl, nagle po informatyce on jakis obrażony i wgl. sie do mnie nie odzywa. Ja teraz wchodze na gg a koleżanki sie pytają: Jaki bartosz? Jaki bartosz? A ja nie wiem kurde o co chodzi! I sie dowiedziałam ze miałam jakis opis bartosz cos tam nie? Czyli - ktos wbił na moje gadu a hasło znam tylko ja + mój tata xD lol. No i co?! Ja wnioskuje ze "mój ukochany" na infie wbił na web gadu, zobaczył ten opis i sie nieźle zfochał... ok no nie jestesmy parą czy cos no ale ja tez bym była zła jak by on miał taki opis. i teraz totalnie nie wiem co mam robić... myśle o tym, żeby normalnie pójść spać! (i sie nie obudzić ;/) Dobrze, że mam Capriego - bo to jedyny mężczyzna, którego kocham z wzajemnością. < 3 Quote
Minerva Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Fajnie, że Capri wyzdrowiał ;) Wiem, że pewnie wszyscy Ci to mówią, ale olej sprawę ;) Facet to fochata świnia :evil_lol: I się usmiechnij kobito, przecież musisz mieć na starość zmarszczki od smiania się :D. Ja dostałam pałe z matmy, nawet jej nie poprawiam, bo wiem, że jestem takim tłumanem, że się tego nie nauczę... Nie idę na zawody z kosza, bo wfistka mimo, że mówiła mi przez miesiąc, że pójdę na nie, ciagała po SKSach itd to nie idę :/. Ale żyję, mam Cielaka, mam koleżanki, rodzina zdrowa, mimo wszystko jest okej ;). Dobra kończę, bo się tutaj wyżalam :p. Ale obiecaj, że się uśmiechniesz troche ;) Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 NoOooo...z facetami to tak bywa...Mój TZ to straaaasznie humorzasty jest... po pracy zmęczony nie ma siły i na mnie burczy, rano wstanie lewą nogą i na mnie burczy, po południu rodzinka go wkurzy to na mnie burczy...faceci już tak mają...burcząca wieprzowinka.... A jak kino zapraszałaś już ;>?? Zgadujcie się migiem do kina na randkę podwójna :D Nie ma sie co denerwooować...chłopaki już tak mają i nic nie poradzisz....chyba że być prozakiem faszerowała to może by mieli ciutke lepszy humor... Ciesze sie że Ciaprutek już zdrowy :D Moje brudasy caaaały dzień śpią... Quote
Cavalierkaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Chciałabym się uśmiechnąc, ale tak potwornie mi na nim zalezy ze sie boje co bedzie jutro w sql. z kinem... narazie o tym zapomninam Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 MmMmm...ja bym radziła dać nowe hasło na gg i opis, ktoś mi się na GG włamał nie mam listy :P mała ściema ale usprawiedliwienie zawsze haha ;P A tak na poważnie...jutro będzie dooooooobrze :D Quote
Ciapkowa. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dobrze, że Caprutek wyzdrowiał :) Może ktoś.. kto Cię nie lubi ma taki program włamał Ci się na GG, wpisał opis i poszedł. Nie wiem :niee: Wszystko się ułoży. ;) Buziaki ;* Quote
Baski_Kropka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja mysle że to nie jest osoba która Ciebie nie lubi tylko taka która jest zazdrosna o Twoje kontakty z klasowym kolegą :D Quote
Cavalierkaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Ja mysle że to nie jest osoba która Ciebie nie lubi tylko taka która jest zazdrosna o Twoje kontakty z klasowym kolegą :D nie ma takiej osoby ;) Chyba ze chłopak (jego kumpel) któremu sie(podobno) podobam ale on jest taką ciotą, że nie ma nawet Gadu także wiecie... Quote
Cavalierkaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Baski_Kropka napisał(a):MmMmm...ja bym radziła dać nowe hasło na gg i opis, ktoś mi się na GG włamał nie mam listy :P mała ściema ale usprawiedliwienie zawsze haha ;P A tak na poważnie...jutro będzie dooooooobrze :Dhasło zmienione ;) a dobrze bedzie? oj ja nie wiem :P już tyle osób mi to dzisiaj mówi... ah... Quote
Ciapkowa. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dobrze że zmienione. Jasne ze będzie DOBRZE. Musi i bedzie dobrze. I dobrze mówią bo będzię :) Buziaaki ;* Quote
lenka13 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dobrze że u Caprisia już wszystko w porządku... Claudia wszystko będzie dobrze tak jak mówią dziewczyny powyżej i zobaczysz za kilka miesięcy/tygodni będziecie już razem, a nawet jeszcze wcześniej... Quote
lenka13 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Hej..:multi: Dobrze że u Caprisia już wszystko w porządku...:lol: Claudia wszystko będzie dobrze tak jak mówią dziewczyny powyżej i zobaczysz za kilka miesięcy/tygodni będziecie już razem, a nawet jeszcze wcześniej...:loveu::eviltong: Quote
Cavy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Na pewno będzie dobrze, nie ma się co tak zamartwiać, gorsze rzeczy się przytrafiają, a tamten chłopak w końcu się kiedyś odezwie, nie będzie przecież ciągle chodził taki obrażony. ;-) Quote
Cavalierkaa Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Noo siemma.! :D Idziemy zraz z Pluszakowym na spacerek + maybe bedzie pare zdjęć :D Jakis mam dobry dzień... rano byłam smutna ale jak przyszłam to ON odrazu zgadał, przywitał sie :D Teraz odpisuje na moje esy także jest git :P Rozmawiałam wczoraj z naj. kol. i ona doszła do wniosku ze "ten mój" to tak mało robi w stosunku do mnie bo na 99% jego kumel sie we mnie buja i on o tym wie ;] wiec nie chce zranic kumpla. ;] noom. i wgl. to kto z was ogląda Housa??? Bo ja sie zaraziłam własnie pasją na Dr Housa od Rumcajsa (ksywa boya w którym sie kocham :P ) Buuuziaki ;* Quote
Ciapkowa. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Siemaa.! No to fajnie ze fotki i czekamy :) Widzisz? A mówiliśmy? Jest dobrze :D To masz chłopaka i adoratora :D Ja tak.. raz Hausa oglądałam. Ale.. jakoś teraz.. chyba będę oglądac ;D Bo się od was zaraziłam :D U nas nowe fotki, więc zapraszam ;) Buuuuzki ;* Quote
Recommended Posts