Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Przemyślcie wizyte u doktora ;) Chociaż biegunka powinna przejść...:)

Narazie nie ma potrzeby chyba... bo on (niestety) często ma problemy brzuszkowe :( no i mamy takie tabletki od weta. I dajemy 1/4 co ileś tam i to pomaga. Mam nadzieje, że będzie lepiej.

Posted

Hey wszystkim...
ja to mam tak zejchane życie ze szkoda gadać.
Capri wyzdrowiał ale oczywiście u mnie masakra.
W sql z chłopakiem który mi sie podoba dużo gadalismi i wgl, nagle po informatyce on jakis obrażony i wgl. sie do mnie nie odzywa.
Ja teraz wchodze na gg a koleżanki sie pytają: Jaki bartosz? Jaki bartosz?
A ja nie wiem kurde o co chodzi! I sie dowiedziałam ze miałam jakis opis bartosz cos tam nie?
Czyli - ktos wbił na moje gadu a hasło znam tylko ja + mój tata xD lol.
No i co?! Ja wnioskuje ze "mój ukochany" na infie wbił na web gadu, zobaczył ten opis i sie nieźle zfochał...
ok no nie jestesmy parą czy cos no ale ja tez bym była zła jak by on miał taki opis.
i teraz totalnie nie wiem co mam robić...
myśle o tym, żeby normalnie pójść spać! (i sie nie obudzić ;/)

Dobrze, że mam Capriego - bo to jedyny mężczyzna, którego kocham z wzajemnością. < 3

Posted

Fajnie, że Capri wyzdrowiał ;)
Wiem, że pewnie wszyscy Ci to mówią, ale olej sprawę ;) Facet to fochata świnia :evil_lol: I się usmiechnij kobito, przecież musisz mieć na starość zmarszczki od smiania się :D. Ja dostałam pałe z matmy, nawet jej nie poprawiam, bo wiem, że jestem takim tłumanem, że się tego nie nauczę... Nie idę na zawody z kosza, bo wfistka mimo, że mówiła mi przez miesiąc, że pójdę na nie, ciagała po SKSach itd to nie idę :/. Ale żyję, mam Cielaka, mam koleżanki, rodzina zdrowa, mimo wszystko jest okej ;). Dobra kończę, bo się tutaj wyżalam :p. Ale obiecaj, że się uśmiechniesz troche ;)

Posted

NoOooo...z facetami to tak bywa...Mój TZ to straaaasznie humorzasty jest... po pracy zmęczony nie ma siły i na mnie burczy, rano wstanie lewą nogą i na mnie burczy, po południu rodzinka go wkurzy to na mnie burczy...faceci już tak mają...burcząca wieprzowinka....
A jak kino zapraszałaś już ;>?? Zgadujcie się migiem do kina na randkę podwójna :D Nie ma sie co denerwooować...chłopaki już tak mają i nic nie poradzisz....chyba że być prozakiem faszerowała to może by mieli ciutke lepszy humor...
Ciesze sie że Ciaprutek już zdrowy :D Moje brudasy caaaały dzień śpią...

Posted

MmMmm...ja bym radziła dać nowe hasło na gg i opis, ktoś mi się na GG włamał nie mam listy :P mała ściema ale usprawiedliwienie zawsze haha ;P
A tak na poważnie...jutro będzie dooooooobrze :D

Posted

Dobrze, że Caprutek wyzdrowiał :) Może ktoś.. kto Cię nie lubi ma taki program włamał Ci się na GG, wpisał opis i poszedł. Nie wiem :niee: Wszystko się ułoży. ;)
Buziaki ;*

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Ja mysle że to nie jest osoba która Ciebie nie lubi tylko taka która jest zazdrosna o Twoje kontakty z klasowym kolegą :D

nie ma takiej osoby ;) Chyba ze chłopak (jego kumpel) któremu sie(podobno) podobam ale on jest taką ciotą, że nie ma nawet Gadu także wiecie...

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
MmMmm...ja bym radziła dać nowe hasło na gg i opis, ktoś mi się na GG włamał nie mam listy :P mała ściema ale usprawiedliwienie zawsze haha ;P
A tak na poważnie...jutro będzie dooooooobrze :D
hasło zmienione ;)
a dobrze bedzie? oj ja nie wiem :P już tyle osób mi to dzisiaj mówi...
ah...

Posted

Dobrze że u Caprisia już wszystko w porządku...
Claudia wszystko będzie dobrze tak jak mówią dziewczyny powyżej i zobaczysz za kilka miesięcy/tygodni będziecie już razem, a nawet jeszcze wcześniej...

Posted

Hej..:multi:
Dobrze że u Caprisia już wszystko w porządku...:lol:
Claudia wszystko będzie dobrze tak jak mówią dziewczyny powyżej i zobaczysz za kilka miesięcy/tygodni będziecie już razem, a nawet jeszcze wcześniej...:loveu::eviltong:

Posted

Na pewno będzie dobrze, nie ma się co tak zamartwiać, gorsze rzeczy się przytrafiają, a tamten chłopak w końcu się kiedyś odezwie, nie będzie przecież ciągle chodził taki obrażony. ;-)

Posted

Noo siemma.! :D Idziemy zraz z Pluszakowym na spacerek + maybe bedzie pare zdjęć :D
Jakis mam dobry dzień... rano byłam smutna ale jak przyszłam to ON odrazu zgadał, przywitał sie :D
Teraz odpisuje na moje esy także jest git :P
Rozmawiałam wczoraj z naj. kol. i ona doszła do wniosku ze "ten mój" to tak mało robi w stosunku do mnie bo na 99% jego kumel sie we mnie buja i on o tym wie ;] wiec nie chce zranic kumpla. ;]
noom. i wgl. to kto z was ogląda Housa???
Bo ja sie zaraziłam własnie pasją na Dr Housa od Rumcajsa (ksywa boya w którym sie kocham :P )
Buuuziaki ;*

Posted

Siemaa.! No to fajnie ze fotki i czekamy :) Widzisz? A mówiliśmy? Jest dobrze :D To masz chłopaka i adoratora :D Ja tak.. raz Hausa oglądałam. Ale.. jakoś teraz.. chyba będę oglądac ;D Bo się od was zaraziłam :D
U nas nowe fotki, więc zapraszam ;)
Buuuuzki ;*