Korciaczki Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To "coś z Capri" cudne Ci wyszło Też takie chcemy dla Kory :lol: :lol: Dobranoc : ) Quote
Cavalierkaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Korciaczki napisał(a):To "coś z Capri" cudne Ci wyszło Też takie chcemy dla Kory :lol: :lol: Dobranoc : ) Które coś? :P Mogę zrobić... :D Quote
Korciaczki Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Fajne jest pierwsze i czwarte, ale ogólnie wszystkie super Quote
Ciapkowa. Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nam sie to : http://i49.tinypic.com/2vx252d.png i to : http://i50.tinypic.com/hti4aa.png czy mozemy o takie prosić? Jesli tak tu zdjęcia : http://picasaweb.google.com/gabrysia.ciapek/ZdjeciaZOkresu2LatCiapka# http://my.imageshack.us/v_images.php Z góry dzięęki :loveu::loveu: Dobranoc < 3 Quote
Cavalierkaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 K. - Dzięki :-) GaBi przepraszam, ale narazie na większe zamówienia nie mam siły :P Jak UD odnowie to wtedy zamów. :-) Buziaki i dobranoc. < 3 Quote
wiki4 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Śliczne too :D Tak, dgm uzależnia i to jak :lol: Quote
Baski_Kropka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 CaneSs napisał(a):ojej jak ja ci .. tzn wam zazdroszczę.! Znam znam. Chodzi ze mą do klasy. Znamy sie już 4 rok, a wzdycham jakoś 3 lata :D i na rowerach też ześmy byli i też troche nas to "połączyło" no ale nie aż tak :P No i ja jestem chooolernie wstydliwa i on też ;] pozatym ja nie mam pewności, że on czuje to samo. :] A jeśli można spytać, w jakim jesteś wieku? :D Nooo teraz to ja mam 20 on 22 ale wtedy to miałam jakoś 16 :P No teraz wiosna idzie, to n te rowery częściej chodźcie :D Myśmy się na przełomie maja czerwca z rowerownie wzieli.. to tak do lipca zeszło nieoficjalnie i od września taki mój całkiem :D I ja też nieśmiała byłam strasznie...w sumie to jego obecność mnie paraliżowała hihi w takim sensie że słowa z siebie wydusić nie potrafiłam nic za bardzo mądrego...ale jego obecnosc wprawiała mnie w taka euforie straszną;P I tak jakoś wyszło no...nawet całować musiał mnie pierwszy na początku bo się wstydziłam :P :D Ale sobie teraz bardzo miło wspominam te chwile...mmmm aż sie rozmażyłam, po 3 latach juz nie jest tak fajnie. Tz inaczej jest bardzo fajnie...ale w zwiazku sie dużo zmienia :D Quote
Cavalierkaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Nooo teraz to ja mam 20 on 22 ale wtedy to miałam jakoś 16 :P No teraz wiosna idzie, to n te rowery częściej chodźcie :D Myśmy się na przełomie maja czerwca z rowerownie wzieli.. to tak do lipca zeszło nieoficjalnie i od września taki mój całkiem :D no widzisz... my mamy po 14 xD ale rowery oboje b. lubimy :D Quote
Baski_Kropka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale ja też wzdychać zaczynałam jak miałam chyba nawet ze 13 :D Nie ma się czym przejmować i dołować.... pierwsze miłości takie są ;) Z pierwszym chłopakiem spotykałam się rok zanim się coś wykluło. A jak sie stresowałam jk mnie chciał pocałować pierwszy raz haha chyba z tydzień robiłam uniki :P Ale też było fajnie...chociaż szybko minęło...no ale nie żałuje :D Jak obydwoje jesteście nieśmiali to macie troszkę większy problem...ale nie jest nie do przełamaaaaaania. Trzymam kciuki za was ;* i nie dołuj się małą wiosna idzie.... a na wiosnę łatwiej wszystko przychodzi :) Quote
Ciapkowa. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dobrze. Nie ma problemu poczekam. I zgadzam się z Baski_Kropka. Idzie wiosna będzie lepiej :) Zycze żeby sie udało ;* Quote
Cavalierkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Ale ja też wzdychać zaczynałam jak miałam chyba nawet ze 13 :D Nie ma się czym przejmować i dołować.... pierwsze miłości takie są ;) Z pierwszym chłopakiem spotykałam się rok zanim się coś wykluło. A jak sie stresowałam jk mnie chciał pocałować pierwszy raz haha chyba z tydzień robiłam uniki :P Ale też było fajnie...chociaż szybko minęło...no ale nie żałuje :D Jak obydwoje jesteście nieśmiali to macie troszkę większy problem...ale nie jest nie do przełamaaaaaania. Trzymam kciuki za was ;* i nie dołuj się małą wiosna idzie.... a na wiosnę łatwiej wszystko przychodzi :) Dzięki :) Jakoś mnie to podniosło na duchu. ;] widać, że na dogo maniaków można liczyć :P Już się polepsza :P Dzisiaj dużo czasu na okienku spędziliśmy we dwoje xD No a niedługo mam zamiar zaprosić go do kina, także może jakoś przełamię swoją nieśmiałość. Innym dziewczynom też dziękuje. Jesci kooochane.! :* Buziaki dla was i waszych psiaków. <3 Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No i tak ma być głowa do góooooory :D Tu kino tam rowerek i pójdzie jak po maśle :D Tylko z tym kinem to wiesz...albo sie idzie do kina albo sie idzie na film...ale dobra co ja Ci tam mówić bede jeszcze za młoda jesteś :D A ze mnie stary zboczuch ;P Sie nie załamuuuuj...jak ma miłość przyjść to przyjdzie i będzie pieeeeeeeeekna piekna :D Buziaki i uśmiechu dużo! :* Quote
Cavalierkaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Baski_Kropka napisał(a):No i tak ma być głowa do góooooory :D Tu kino tam rowerek i pójdzie jak po maśle :D Tylko z tym kinem to wiesz...albo sie idzie do kina albo sie idzie na film...ale dobra co ja Ci tam mówić bede jeszcze za młoda jesteś :D A ze mnie stary zboczuch ;P Sie nie załamuuuuj...jak ma miłość przyjść to przyjdzie i będzie pieeeeeeeeekna piekna :D Buziaki i uśmiechu dużo! :* tzn. zapomniałam dodać, że to kino to bedzie nie tylko we 2 :P jeszcze jedna kumpela i jego kumpel :D Paczką taką. Ja to chyba sama z nim w życiu nie pójde. Hahah. xD Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 AaAa podwójna randka mm...też fajnie ;P A tam nie pójdziesz....pójdziesz pójdziesz tylko jeszcze o tym nie wiesz :D Trochę wiary w siebie ;) A może to on Cie zaprosi kto to może wiedzieć ;) Ja Ci mówię... z moim Wojtkiem jak się spotykałam to słowa wydusić nie potrafiłam....hi masakra. A potem to już samo tak z siebie poszło... ;) Quote
Sallcia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jak jest roche większa grupa, to łatwiej jest zagadać, czasami możesz tylko z nim zamienić kilka słówek, a na następnych spotkaniach [ może kiedyś tylko we dwoje? :D ] będzie coraz raźniej ! :) Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Pewnie zgadzam się z przedmówczynią :P Powiem Ci że nawet Ci trochę zazdroszczę...jaki to był fajny czas tego oczekiwania i niecierpliwości i niepewności a potem te początki mmmmm...chyba najfajniejszy....potem z czasem wszystko tak normalnieje dziadowsko ;P Quote
Ciapkowa. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No super ze sie układa. Uzależnienie.. od dogo :D Buziaki ;* Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 hihhi biedna xD ciesz sie ze wgl masz takiego w klasie :razz: bo moi sa tacy ze sie ozygac mozna :lol::roflt: bedzie dobrze :buzi: xD fajowska ta grafika :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A co do klasowych kolegów....ja w gimnazjum też wzdychałam do jednego z moich kolegów...a on mi zawsze tak dokuczał hihi na biologii zemną siedział... a teraz po paru latach jak się spotkaliśmy to się okazało że jestem najfajowniejsza koleżanka z gimnazjum i najcieplej mnie wspomina.. ależ mi się miło zrobiło...tylko on był dupa....i te jego zaloty mało subtelne były hihi...efektem końcowym byłą u niego jedynka u mnie przesiadka do innej ławki i tak w kółko.. wiec się ciesz że rozmawiacie i czas razem spędzacie :D Quote
WeronikaM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 bo moi sa tacy ze sie ozygac mozna to tak jak u mnie :D :D Quote
Cavalierkaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 hahah. xD No ja to nie siedze z nim na żadnej lekcji :D zawsze z tą sama kol. bo my mamy stałą klase, tylko chemia i infa w innych. :) ale jak np. dzisiaj sie do mnie dosiadł, zeby sprawdzic ze mną jego prace na angielski to myślałam ze umre xD zesmy sie kolanami tykali xDD a co do chłopaków z klasy on jest jedyny. < 3 reszta to taaaaakie czopki. ;/ szczególnie taki jeden co sie na mnie cały czas gapi. ale seryjnie nieznosze gościa! A co u Caprutka? Baardzo źle :( ma coś z brzuszkiem i ma biegunke. :((( Quote
Ciapkowa. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super, że lepiej z chłopakiem! Życze szczęścia Claudia :loveu: Ojj.. biedny Capri :( Oby szybko mu przeszło :) Quote
Recommended Posts