Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też sobie nie wyobrażam kuć!
Mam masę zajęć, a od tego roku weszła jakaś porypana reforma i musimy chodzić na 2 godziny dodatkowego w-f, dodajmy, że mamy 2 godzinne okienko, a mieszkamy daaleko od gimnazjum to zanim dojdziemy w to i we to to w domu siedzimy 30-40 minut, szkoda gadać... Ale trzeba to trzeba. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby zawiesić galerie przez naukę i moderatorów. Miałam gorsze powody do zawiech, a i tak się rozmyslałam ;) Mam nadzieję, że od czasu do czasu wpadniesz i napiszesz co u Pluszaka.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś słyszę, że macie odchodzić. Tylko bez wygłupów, każdy ma nauki po uszy, ale chyba znajdzie się czas na dogo ;) Chociaż w weekendy wpadajcie ;)
A lady buba świetny :evil_lol: Gaga przy nim wysiada :D

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Hm,ja rozumiem, że każdy inaczej to odbiera,ale ja pamiętam, że w gimnazjum to miałam naprawdę mnóstwo wolnego czasu w porównaniu z tym co jest teraz (2 LO) ;)
Więc pomyśl sobie, że jeszcze nie jest tak najgorzej :eviltong:

Właśnie chciałam to napisać. ;) Wydaje mi się że przesadzacie odrobinkę, ale może to ja byłam jakaś dziwna i nie siedziałam całe dnie na książkami.

Brata masz fenomenalnego! :diabloti:

Posted

ja chodze do 3LO matura te sprawy srednia mam nie chwalac sie 3cią w klasie i też mam czas wolny... przecież nie można się ciągle uczyć bo to się mylić nawet zaczyna

Posted

Hey kochani! Bardzo dziękuję za odwiedziny, ale niestety...
powiem krótko - mam Mega Doła. Nie chce sie tu rozpisywac co i jak bo problemami swoimi innych zawalać nie chcę.
Także narazie na dogo wgl. nie bede wchodzić... nie mam ochoty wgl.
Na szczęscie mam Caprusiaka. On jak nigdy teraz sie mnie słucha, liże po nosie i chodzi za mną tu i tam... mądrala chyba wyczuł ze cos jest nie tak...
ah... niemartwcie sie bo to nie jest tak ze tylko na dogo wchodzić nie bede :)
poprostu mój dzień wygląda tak: szkoła, obiad i do wieczora leżenie po ciemku ze słuchawkami w uszach. nic totalnie nic mi sie nie chce czasem aż odechciewa się wgl. wszystkiego.
Dziękujemy jescze raz ze nas odwiedzacie, doradzacie i nie zapominacie o nas.
Niedługo - za jakieś pare dni lub nawet tygodni wejde i napisze jak to bedzie. Czy galeria bedzie funkcjonowac czy chyba jednak nie zabardzo.
Pozdrowionka dla wszystkich! Dla tych co nas znają i tych co poznamy. :) Papa.! :*

Posted

Eh.. szkoda, że odchodzisz, tzn. narazie odchodzisz :( Mamy nadzieję z Ciapkiem, że powrócicie ;) No i że wszystko się ułoży z 'twoimi problemami' :) Pies zawsze pocieszy. Ciapuś mnie też zawsze pociesza ;) Poliże, 'usiadze' na kolana :-P Będziemy codziennie odwiedzać, chociaż Cb nie będzie ;):-(
Szkoda, że narazie odchodzisz.
Ale wszystkie bedzie dobrze i życzymy miłego dnia ;**
Buziaczki < 3
Gabrysia & Ciapek ;*:loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To na pewno depresja zimowo - wiosenna , słoneczko przyjdzie i Tobie tez przejdzie czego życzymy z Nerusiem :loveu:

Dzięki dziewczyny ;-)
ach Doglov, chciałabym aby to była tylko depresja zimowo-wiosenna i zeby słońce poprawiło chumor. Niestety to coś znacznie trudniejszego do zniesienia. :(

Posted

Mam nadzieję, ze szybko wszystko wróci do normy...Też czasami mam już dosyć tego wszystkiego i nic mi się nie chce,ale trzeba...Dobrze, że masz Caprisia i podtrzymuje Cię na duchu, mnie też nikt nie potrafi pocieszyć tak jak Duffel.

Posted

Każdy od czasu do czasu musi mieć gorsze dni, bo inaczej byłoby tak rózowo, fajnie i nudno :p.
Śniegi stopnieją, kwiotki łurosną, drzewkom listki też łurosną i od razu będzie lepiej ;)
Trzymajcie się :)