Sallcia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [CENTER] [LIST] [*]WSZYSTKIEGO DOBREGO PLUSZACZKI! [*]FAJNYCH SPACERKÓW! [/LIST] [LEFT][CENTER]:BIG: :tort: :new-bday: [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Capri, ty staruchu :evil_lol: Wszystkiego najlepszego, zgrzytania kości jak najpóźniejszego (chciałam zrymowac, ale coś mi nie wychodzi :D ) Jakiejś fajnej suczki (pamietaj, Fredka jest wolna) duzo żarcia, boś ty taki chudy i mały i czego tam sobie zyczysz, życzą Ja i Fredka(z naciskiem na Fredka) Buziaki :buzi: Quote
Ewa&Duffel Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Capri, wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin !!!:new-bday::bday::tort: Dużo pysznych smakołyków, fajnych zabawek, długich spacerków i jak najwięcej czasu z pańcią życzą Ewa i Duffel ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Sallcia napisał(a): WSZYSTKIEGO DOBREGO PLUSZACZKI! FAJNYCH SPACERKÓW! :BIG: :tort: :new-bday: Ewa&Duffel napisał(a):Capri, wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin !!!:new-bday::bday::tort: Dużo pysznych smakołyków, fajnych zabawek, długich spacerków i jak najwięcej czasu z pańcią życzą Ewa i Duffel ;) Noo! To sie nazywają życzenia! 3 linkijki tekstu, ikonki xD Dziękujemy wam kochani. A ty Cielakowa, co ty kombinujesz :D Capri i Cielak? Nie no w sumie C i C :D xD Ile cielakowa ma? A ty? :D Quote
Minerva Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 CaneSs napisał(a):Noo! To sie nazywają życzenia! 3 linkijki tekstu, ikonki xD Dziękujemy wam kochani. A ty Cielakowa, co ty kombinujesz :D Capri i Cielak? Nie no w sumie C i C :D xD Ile cielakowa ma? A ty? :D Ile cielakowa ma w portfelu? Dużo :evil_lol: Ja zapewne mniej, ale to szczegół :D :D Quote
C&B Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Sto Lat Pluszaku! Żeby pańcia o ciebie dbała, żebyś miał zawsze pod dostatkiem żarcia i zabawy no i zdrówka przystojniaku! ;) Quote
cockermaister Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Trochę spóźnione życzenia ale szczere :razz: dużo zdrowia, spacerków, góry smaczków i wszystkiego naj naj lepszego :loveu::loveu: Quote
niunka04 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam... A kto???? PLUSZAK:multi: :BIG::laola::BIG: Quote
kaskaSz Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ooo widze jakieś urodzinki? Wszystkiego najlepszego!! Quote
lenka13 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wszystkiego Najlepszego dla Capriego :) Quote
Cavalierkaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dziękujemy wszystkim! Zaraz dodamy sklejkę paru zdjęć. A jutro... Zdjęcia walentynkowe! :D EDIT: Mamy nowy banner i avatar. Jak sie podoba? :p Quote
Cavalierkaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Kilka chwil... kilka zdjęć... Petstages Collection :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 bloody napisał(a):hmm, nie za długie? max 640x640... Może troche. A co? Quote
pokusa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 CaneSs napisał(a):Może troche. A co? regulamin-lektura / przeczytaj będziesz wiedziała :P Quote
Cavalierkaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 bloody napisał(a):regulamin-lektura / przeczytaj będziesz wiedziała :P Tak wiem. I co w związku z tym? mam mase roboty i nie wiem o co ci chodzi ;/ Jutro to zmienię na mniejsze. Zeby łaskawej Bloody sie podobało. ;/ Quote
pokusa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 spoko, mi się nawetpodoba.. a jaki to wymiar? też sobie takie zrobie, nikt nie skopiuje :D acha super robisz grafikę, nie mogę sie doczekać zamówienia! Quote
Cavalierkaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 bloody napisał(a):spoko, mi się nawetpodoba.. a jaki to wymiar? też sobie takie zrobie, nikt nie skopiuje :D acha super robisz grafikę, nie mogę sie doczekać zamówienia! nie wiem jaki i teraz nie chce mi sie sprawdzać. Dziękuje za miłe słowa. Zamówienie bedzie w ciągu nadchodzącego tygodnia. Quote
Ciapkowa. Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Super zdjęcia, avek i banerek też :) :D Nie wiem z jakies racji Bloody sie czepia!? ;/ Quote
Cavalierkaa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 GaBi12 napisał(a):Super zdjęcia, avek i banerek też :) :D Nie wiem z jakies racji Bloody sie czepia!? ;/ Dzięki GaBi :P Quote
Recommended Posts