Nikita.. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 i lenka13 ! :D ja stawiam lecha mojego <3 Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 lenka13 jeśli masz zwierzaka to masz III miejsce :D bo nagrody to.... zaraz powiem :D tylko jest warunek ze ci co wygrają muszą mieć zwierzaka :-) Quote
lenka13 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 udało mi się :loveu: to ja też coś postawię Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ' green apple;14061585 napisał(a):ten warunek spełniłam, mam psa :) wiem wiem. i gabi tez. ale nie wiem czy lenka ma zwierza bo nie widze galeri w podpisie :roll: Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='CaneSs']wiem wiem. i gabi tez. ale nie wiem czy lenka ma zwierza bo nie widze galeri w podpisie :roll: no jasne, ze mam! tego mojego kochanego głupka! :* to stawiam wszystkim żubra Gratuluje green, sobie.. i lence < 3 Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='lenka13']mam zwierzaki: psa i kota ok :D suuper. w takim razie Nagrody! :D I Miejsce - green_apple - banner, avatar + ... Strona ( na blog.onet.pl ) dla twojego psa :-) By me oczywiście :D II Miejsce - GaBi 12 - banner walentynkowy + avatar III Miejsce - lenka13 - banner walentynkowy + avatar. Nagrode II i III wykonam na 13.02.2010 a stronę dla green zaczę robić 13 a banner i av moze tez będa na 13. ale strona jakoś koło 20 :-) Zdjęcia do... grafiki prześlijcie mi na maila klaudia_czajka@op.pl :-) Buziaczki i gratulejszons < 3 Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='CaneSs']ok :D suuper. w takim razie Nagrody! :D I Miejsce - green_apple - banner, avatar + ... Strona ( na blog.onet.pl ) dla twojego psa :-) By me oczywiście :D II Miejsce - GaBi 12 - banner walentynkowy + avatar III Miejsce - lenka13 - banner walentynkowy + avatar. Nagrode II i III wykonam na 13.02.2010 a stronę dla green zaczę robić 13 a banner i av moze tez będa na 13. ale strona jakoś koło 20 :-) Zdjęcia do... grafiki prześlijcie mi na maila klaudia_czajka@op.pl :-) Buziaczki i gratulejszons < 3 jaaa! strona www. :crazyeye: <zazdrosny> :evil_lol: dobra to zaraz zdjecia wysylamy :loveu: buziaki < 3 gratulacje :loveu: Quote
lenka13 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zdjęcia prześle ci na maila ale nie dziś, ok? Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='lenka13']zdjęcia prześle ci na maila ale nie dziś, ok?[/QUOTE] ołk :D tylko w miare najlepszej rozdzielczości i jakości :D GaBi nie bądź zazdrosna :P xD do ciebie ^ ^ ^ to samo co do Lenki, zdjęcia jak najlepsze :-) Czas na wysyłanie fotek - do 12.02.2010 Do 22.00 :D Bye < 3 Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ' green apple;14061691 napisał(a):zdjęcia z galeri :) Plis wyslij na maila :-) Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='CaneSs']ołk :D tylko w miare najlepszej rozdzielczości i jakości :D GaBi nie bądź zazdrosna :P xD do ciebie ^ ^ ^ to samo co do Lenki, zdjęcia jak najlepsze :-) Czas na wysyłanie fotek - do 12.02.2010 Do 22.00 :D Bye < 3[/QUOTE] ja zartowalam z tym zazdrosny :P chociaz fajnie ma green :) no dam takie dobrej jakośći ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='GaBi12']ja zartowalam z tym zazdrosny :P chociaz fajnie ma green :) no dam takie dobrej jakośći ;)[/QUOTE] ołk nie ma sprawy < 3 moze przy 300 czy 500 tez taki konkurs zrobie wiec wiesz :D xD Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='CaneSs']ołk nie ma sprawy < 3 moze przy 300 czy 500 tez taki konkurs zrobie wiec wiesz :D xD[/QUOTE] no to moze wtedy xD :D Quote
Cavalierkaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ok green :D bd czekać. i wymiziaj swoją śliczniutką Nestea :D buziaki dla wszystkich < 3 Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ludziska mam już 1ooo postów :cool3: z tej okazji osobie, która teraz w naszej galerii jako pierwsza napisze posta pod tym (moim) dostanie banner,avatar i obrazek do I posta w galerii :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 bedą po powrocie ;) lenka, ty już dostaniesz banner i av. damy szanse nastepnej osobie która coś napisze okey? ale dostaniesz jeszcze niespodzianke za napisanie I posta na 203 stronie :P wiec osoba która teraz napisze ( nie lenka, gabi czy green_apple) dostanie banner, av i obrazek. jak pisalam wcześniej < 3 Quote
lenka13 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='CaneSs']bedą po powrocie ;) lenka, ty już dostaniesz banner i av. damy szanse nastepnej osobie która coś napisze okey?[/QUOTE] okej ..... Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='lenka13']okej .....[/QUOTE] wyślesz mi jutro fotki, do grafiki z Twoim zwierzakiem? :D a tak wgl. masz galerię??? :-) Quote
lenka13 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zdjęcia postaram się wysłać ale nie gwarantuje najprawdopodobniej wyśle w środe bo jutro chce porobić jakieś w miare ładne fotki na dworze, galerii nie mamy.. Quote
Recommended Posts